Jump to content

Препоручена порука

пре 2 часа, feeble рече

Je li ovo doktorat Ekstra Nene?

То она "јавно" брани своју докторску дисертацију (пред комисијом)!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Да, врло смислено. Суботари су (псеудо)хришћанска секта која има неправославно верско учење, и врло је смислено упоређивати са њима некога ко наводно не даје контра-аргументе на нечије тврдње, већ наводно силује истину зарад неких својих циљева. То је оно што си рекао. Али то, чак и кад би било тачно, нема везе са сектама и суботарством, осим ако хоћеш да некога намерно дисквалификујеш и етикетираш. И то је оно што радиш. 

Subotarski duh - dakel, nacin razmisljanja, modus operandi - prostire se daleko izvan njihovih konfesija, i - na veliku zalost - zarazio je temljno i mnogo pravoslavnih. A ako ne znas sta je to subotarski (ili farisejski, ili kako vec) duh, a mimo spoljasnje tj. konfesionalne pripadnosti, onda tu vec ne mogu da ti pomognem, to moras da naucis sam.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, feeble рече

Je li ovo doktorat Ekstra Nene?

пре 40 минута, Ромејац рече

То она "јавно" брани своју докторску дисертацију (пред комисијом)!

Ко је она у зеленом што се распевала на крају? Који предмет држи? Када су вежбе?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Vladan :::. рече

Ко је она у зеленом што се распевала на крају? Који предмет држи? Када су вежбе?

Ево и вежбе:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ćiriličar рече

Нисам поп па да будем прозорљив...некако те осетих, па реко', 'нако фин момак, греота је да греши душу, ајде да ја уместо њега :))

Него, ето ја преузех твој грех, ајд' сад ти преузми последице грехопада мога :))

Једно мени једно теби - лепо браЦки да поделимо. Да и ти н ебудеш празних шака :)

:ok:

ili,... ako nesto ja kazem sto si ti mislio, ... :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, obi-wan рече

Subotarski duh - dakel, nacin razmisljanja, modus operandi - prostire se daleko izvan njihovih konfesija, i - na veliku zalost - zarazio je temljno i mnogo pravoslavnih. A ako ne znas sta je to subotarski (ili farisejski, ili kako vec) duh, a mimo spoljasnje tj. konfesionalne pripadnosti, onda tu vec ne mogu da ti pomognem, to moras da naucis sam.

Оливере, ово је смешно што причаш. Нема везе ни са чим. Не постоји суботарски дух. Постоји евентуално секташки менталитет, али се зна који је контекст у коме се он може исказати. То свакако није контекст разговора о томе да ли је неко довољно доказао своје тврдње. Не занима ме извор твоје нетрпељивости према мени, то је твој проблем. Али немаш право да вређаш. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Не постоји суботарски дух.

Jes`, jes`, ne postoji... al` malo sutra...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Срндаћ рече

Потражи исто тако чланке на "другосрбијанским" порталима ( Б92, Н1 и сл. ) о томе како Русија није највећи донатор међународне помоћи и инвеститор у Србији, него ЕУ и САД. Исто иде унатраг годинама - једни те исти чланци.

There are wars being waged for your minds people - the Infowars

Wake up sheeple!

Alex Jones WAAAAAGH.jpg

Овде причам о подацима које је изнео човек који је исте имао директно на увид, а с'обзиром да је радио у ВБА. Тако да сама чињеница да се тема провлачи кроз медије дуги низ година је тачна. Шиптари то све раде преко посредника, а то су људи са српским именом и презименом. Да сам власт то се врло лако да проверити у пореској управи, али, пошто нисам ни близу тога, онда, како рекох, само ми остаје да верујем да власт прати ситуацију.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Овде причам о подацима које је изнео човек који је исте имао директно на увид, а с'обзиром да је радио у ВБА. Тако да сама чињеница да се тема провлачи кроз медије дуги низ година је тачна. Шиптари то све раде преко посредника, а то су људи са српским именом и презименом. Да сам власт то се врло лако да проверити у пореској управи, али, пошто нисам ни близу тога, онда, како рекох, само ми остаје да верујем да власт прати ситуацију.

Опет, рекао је неко нешто, без изнијетих података. Не знамо који је обим читаве ствари, не знамо никакве појединости. За оволико времена требале би се ствари искристалисати мало. Они који имају конкретне податке једини могу дјелати како ситуација захтијева, ако то захтијева.

Мене само занима како та процедура конкретно изгледа и који је заиста опсег читаве ствари као и шта конкретно ти посредници раде ( само доводе купца и продавца у контакт, или нешто више ). Не сумњам да је све под присмотром, као што је и Санџак био ( и јесте ). Ако ишта, једини дио српске државе који ради као швајцарски сат је ДБ :)))

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Па ово није упоредиво са Македонијом. Једно је што у Македонији конторлишу пола престонице и држе неке полуге власти и озбиљан су политички чинилац; а друго је скандирање у Црној Гори гдје све полуге држи Мило.

Подели на овим сајтовима

Нисам рекао да је упоредиво са Македонијом. Али говори о тенденцијама, о процесима...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Срндаћ рече

Опет, рекао је неко нешто, без изнијетих података. Не знамо који је обим читаве ствари, не знамо никакве појединости.

Довољно је то што је само речено у медијима, а какви су били извештаји службе, шта је у њима писало, како се дошло до тих података, а све о томе што је некадашњи шеф ВБА говорио, није наше да знамо. Важно је да они знају да НАШИ знају.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...