Jump to content

Препоручена порука

пре 30 минута, Родољуб Лазић рече

То ипак подразумева да квалификован и да његово мишљење има тежину.

12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, obi-wan рече

jtl2jq.jpg.gif.fc55d5f5dcfd9714009788fc9e873b56.gif

Врло снажан аргумент си испоставио.У чему је проблем? Да ли ти и ја знамо детаље из његове биографије? Где је докторирао, које уџбенике и књиге је писао? Или се све своди на то да по дефиницији бивање на Мегатренду те апсолутно дисквалификује и уназад и унапред?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Врло снажан аргумент си испоставио.У чему је проблем? Да ли ти и ја знамо детаље из његове биографије? Где је докторирао, које уџбенике и књиге је писао? Или се све своди на то по дефиницији бивање на Мегатренду те апсолутно дисквалификује и уназад и унапред?

Ajde bre, ne pravi se da si pio mastilo. Svi odlicno znaju kakav je taj "univerzitet", a misljenje "dekana" koji je celnik udruge za stancovanje kupljenih diploma i doktorata je vazno kol`ko i misljenje dalaj-lame o ovom i bilo kom drugom pitanju. Tj. misljenje dalaj-lame je ipak malo jace.

A to sto ti sad spinujes, jer to trenutno odgovara tvom subotarskom bauljanju, samo je tvoja bruka i sramota.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дипломирао је и докторирао на Правном факултету Универзитета у Београду

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Živko_Kulić

Дакле, није докторирао на Мегатренду него на државном Правном факултету.

А то што ме континуирано прозиваш за некакво суботарство је прилично ниско и недостојно. Разумем да из неког разлога имаш анимозитет према мени, али би било добро да се мало уздржаваш у вређању. Просто, ако ништа друго, није пристојно.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Дакле, није докторирао на Мегатренду него на државном Правном факултету.

Nego je njegov sef... i to ti govori sta? Drvo se po plodovima poznaje.

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

А то што ме континуирано прозиваш за некакво суботарство је прилично ниско и недостојно.

Sve sto je nalik na sektaski mentalitet, i sto je u stanju da siluje istinu radi ko-zna-kakve licne prodje, za moj pojam je subotarstvo. Tako oni rade uvek: sve sto kazu pakuju iskljucivo da odgovara njihovoj slici sveta, a ti se u to ovakvim temama vrlo solidno uklapas.

Covek ti lepo predocio na prethodnim stranama da clanak nema nijedan validan izvor, nikakav pokaz za to sto se tvrdi, a ti na to zavrsces pricu u krug i kao odgovor postavljas "dekana" "univerziteta" poznatog po najgnusnijem mesetarenju koje skolstvo u nas uopste poznaje.

Sta ocekujes na takvo pisanje? Da te neko zove na slavu? Ne razgovaras sa srednjoskolcima, nego sa matorim ljudima.

Подели на овим сајтовима

Одавно се та информација провлачи кроз медије. Дуги низ година. Сад баш укуцах на гуглу карактеристичне речи поводом ове теме и изађоше ми вести од свих могућих новинских чланака у Србији, а да су писани пре 10 и можда више година.

Сматрам да је њима, шиптарима, битно да ''оперу'' новац којег су стекли од трговине дрогом и од осталих противзаконитих делатности и тако онда још приде уз то пошто претендују ка остварењу свог циља, а то је велика албанија, наведене активности им баш дођу као ''кец на десетку''. Добро, да ставимо Мегатренд по страни, на ту чињеницу је упозоравао, на пример, и генерал у пензији, бивши шеф ВБА, Момир Стојановић. Е сад, да ли наша власт преко својих безбедносних структура прати шта се ради, то је њихова ствар, а што се мене тиче желим да верујем да прати.

Подели на овим сајтовима

Оливере, све и да је тако како причаш,а није, то ти не даје за право да ме називаш суботаром. Сваки пут када си  у контакту са мном, испостављаш исту увреду.  Ово садашње објашњење зашто сам суботар је потпуно смешно. Дакле, молим те као брата хришћанина да се уздржиш од вређања. Не знам какав је твој анимозитет и не занима ме. Немаш права тако да се понашаш. Почев од правила форума и елементарног васпитања.

Подели на овим сајтовима

На овом линку о томе прича Момир Стојановић који је био шеф Војно-безбедносне агенције

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/alarmantna-situacija-na-jugu-srbije-albanci-tajno-otkupili-12000-stanova-u-nisu-2018-02-21

А ово су речи професора са Правног факултета у Косовској Митровици:

- Jug Srbije je ugrožen, a Albanci ga "okupiraju" iz dva pravca - iz Kuršumlije preko Toplice i Prokuplja do Niša, kao i od Bujanovca prema Vranju. Javna je tajna da Albanci u poslednje vreme kupuju zemljište u Toplici, kuda bi trebalo da prođe deonica auto-puta Niš-Merdare. Inače, godinama unazad Albanci masovno kupuju kuće, stanove, zemljište u selima i gradovima na jugu Srbije. Na taj način, kao vlasnici imovine, lako dolaze do novog mesta prebivališta, koje je u stvari fiktivno jer zapravo i dalje žive na Kosovu. Kako god, prijavom prebivališta u Srbiji legalno stiču osnov za uživanje svih ostalih prava - na ličnu kartu, pasoš (koji im je značajan jer je Srbija u bezviznom režimu), školovanje, socijalna davanja, zdravstvenu zaštitu, upis u biračke spiskove - objašnjava profesor Pravnog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici Duško Čelić.

Objašnjava da u tim opštinama zbog hiljada fiktivno prijavljenih Albanaca ima neuporedivo više birača nego građana.
- Albanci se na taj način dugoročno spremaju i za preuzimanje lokalne vlasti u tim mestima. Istovremeno, te Albanke s Kosova, koje imaju prebivalište u Srbiji, dolaze s namerom u bolnice na jugu Srbije, gde se porađaju. Na taj način dete se automatski upisuje u matične knjige i dobija.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3092885/okupacija-juga-srbija-alarmantno-u-nis-se-doselilo-11-000-albanaca-kupuju-sve-sto-mogu-pare-im-nisu-nikakav-problem

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Родољуб Лазић рече

А ово је такође занимљиво. Не сумњаш да се то одвија, али ЗНАШ  да то што је написано је претерано. На основу чега то знаш? Којим подацима ти располажеш да би то тврдио? Имаш ли супротне податке? Или се своди на то да ти у чланку  нису испоручили све писмене доказе за тврдње, због чега ти налазиш да то није тачно.  

Па с обзиром на податке које Спутњик (ни)је представио - ларма је претјерана.

А да се Срби исељавају из сиромашних јужних крајева и да је могуће да Албанцима продају имања - није немогуће. Али није алармантно ако се да закључити из (не)представљених података.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Срндаћ рече

А да се Срби исељавају из сиромашних јужних крајева и да је могуће да Албанцима продају имања - није немогуће. Али није алармантно ако се да закључити из (не)представљених података.

Добро, краће речено немаш никаквих података који би били супротни ономе што је изнето у чланку, али ипак тврдиш да оно што Спутњик пише није тачно, то јест да је ларма претерана.

И то тврдиш на основу једне чињенице - да нису навели изворе за своје податке.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Добро, краће речено немаш никаквих података који би били супротни ономе што је изнето у чланку, али ипак тврдиш да оно што Спутњик пише није тачно, то јест да је ларма претерана.

И то знаш на основу једне чињенице - да нису навели изворе за своје податке.

Да. 

Они наводе ту конкретну тврдњу, па је тежина доказа на Спутњику. Ако Спутњик каже да је алармантно - нека да доказе. Ако нема доказа, претпостављам да није алармантно, јер не могу дати доказе за то.

Када јаран теби пошаље поруку:"Е брт да видиш какву сам малу збарио синоћ уфф значи десетка права бомбоница", нормално је да ћеш му тражити слику као доказ. Нећеш му вјеровати на ријеч, јер му је у интересу да испадне иебацх :D

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Срндаћ рече

Kako bre brate nije alarmantno,  .... odavno smo mi kao Srbija u alarmantnom stanju... :!: ... sta nece albanci ako im se ukaze mogucnost pokupovati svu zemlju tamo na jugu, ... pa, oni sve rade na duze staze i po svemu sudeci imaju odredjene planove kako da uzmu sto vise zemlje i nama i crnogorcima i makedoncima.... i po svemu sudeci to vec rade na jugu...

Подели на овим сајтовима

Које је ово спиновање...

На крају се траже докази да није истина оно што је Спутњик објавио! И поред чињенице да Спутњик не нуди ни један доказ да је то што пише истина.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...