Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Богомислић рече

Девственик да пише о женама, везама и браку, то је ко да Ник Вујичић пише о патикама за трчање

Не бих баш рекао да је Соломон био девстваник.

Не знаш ти шта се крије испод кожих хаљина Жељка Митровића...каква душа. Митровић парт 3.

Подели на овим сајтовима

Соломон би блудницу каменовао, Христос је спречио каменовање, а ви бисте каменовали и оне које само личе на блуднице, јер сте љубоморни.

Жене што неће бити лепе ко она, а мушкарци што ће видети њен врц, ал је неће причврљити. На папиру православни, а духа талибанскога.

Подели на овим сајтовима

а ви бисте каменовали и оне које само личе на блуднице, јер сте љубоморни.

Јеси ти добро момак? Најпре  ме зовеш девстваником а ја имам жену и децу. Онда ме трпаш у неке каменоватеље...и талибане. Ето ти си православна, па зато тако "оштроумно", "добронамерно"....ах, не, ти не осуђујеђ, ти само созерцаваш. Иди, бре, Жељку Миторивћу тамо и воли га, и њега и Гранд или шта већ...мЛого га воли.

Аааа, ти то само буквално тумачиш Соломона...а он, никад се, оно, жене, јадан не дотаче. :)) Па зато се за камење вата...и мани ме тих Зизјуласових флоскула. Ко папагаји сте, ко препарани винили, не може се више слушати...ко секта нека "ти осуђујеш, а ја не осуђујем, ја волим".

Подели на овим сајтовима

јер сте љубоморни.

...и, не може се бити љубоморан на разголићену, туђу жену.

Иде риба "откида", фрајер бленуо у њу: "Шта гледаш бре"? - пита га друг. "Ма ћути, љубоморан сам". - одговара Гледач. :))

А ти кад видиш добру рибу, разголићену шта видиш? Душу?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ćiriličar рече

пре 56 минута, Богомислић рече

То што неко стално изнова пада не значи да не покушава да смогне снаге да више не падне.

0703_read

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Богољуб 1 рече

То што неко стално изнова пада не значи да не покушава да смогне снаге да више не падне.

Како узвишено и продуховљено...једино што нисмо св. Сисоје Велики(?), него ваљамо флоскуле...Теофиле.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Ćiriličar рече

Како узвишено и продуховљено...једино што нисмо св. Сисоје Велики(?), него ваљамо флоскуле...Теофиле.

Узвишено, продуховљено и ја, чак ни у смислу ироније не идемо у исту реченицу. А како си ти успео да то укомпонујеш, онда о.к.

... Јесте, то је било лажно смирење. Идемо даље. О страстима и о осуђивању цело време ту ја нешто... својим речима:

On 7.8.2019. at 13:56, Богољуб 1 рече

Сви се пењу по лествици и морају савладати све страсти, у овом или оном облику. (...)

... Чим освестимо и признамо своја многооблична блудна стања или постојање семена тих стања.... Али не пре. Мислим да је то једна од поанти ове теме. 

Не својим речима, било да су жене, било да су мушкарци:
„Ти си тај“ (2. Самуилова 12, 7)

О "рибама", "китовима" и камењу, може и овако:

Следећи пут, потрудићу се да нађем нешто на кинеском.

Претходна реченица је шала. Најозбиљније :)

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar, извини. Имам мало неки чудан смисао за хумор. А нисам на нивоу да баш спартански формулишем неке мисли па ето... (Немам слово "т" у имену.) Поздрав теби и @Богомислић у. :mahmah:

Подели на овим сајтовима

@Богољуб 1 Теофиле, ај лов ју ту...читао сам ја "шта је Христос писао по прашини"...зато се не ваћам за камење.

image.png.b0837c0f27c939f6940f68ba2c8f07df.png

(Што је за сажалевање није за осуду)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ćiriličar рече

@Богољуб 1 Теофиле, ај лов ју ту...читао сам ја "шта је Христос писао по прашини"...зато се не ваћам за камење.

:ok:Скужио за Теофила, само велим, да није превод оригинала :) И не мислим да си ти неки за камење.

Мени дошле мисли да, душа као заручница, када не гледа у Заручника, или кроз Њега на свет, па скрене поглед кроз неке своје "багове" (себичне), онда је у заблуди, тј. блуди... буде блудница. Не мора увек у дословном смислу.

А сетих се клипа на ову тему. Мени било мало смешно, симпатично, како је описан тај баг, да две душе буду скупа "ради љубави", а блуде... и кад не блуде.

Ето.

Лака ноћ...

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Натан рече

Зато, препорука за жене

Jezivo. Da se smrzneš.

Pa još ima i testeraste zupce, jer ipak, za svaki slučaj. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 18.8.2019. at 23:23, Ćiriličar рече

Видим врхунац Божијег естетског дојма, видим свећу која није метнута под мерицу, него истакнута на чираку да свима сија, видим врц који воздиже дух мушкарца.

Онда пожелим да је упознам и ако има чисту душу, да буде моја.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Ma lako zenama i bludniciti i ne bludniciti kad ih svi jure, tesko muskarcima kad moraju da jure. Osim ako nisi jedan od kvalitetnijih u drustvu, onda opet tebe jure.

Onda i ti mozes ko zena, da bludnicis ili ne bludnicis. Dakle, neki mogu, ostali moraju, jedno ili drugo :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...