Прокопије Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече Vidi, moram na rodjendan sestri za par minuta,.... ajd razmisli i napisi i tacno obrazlozi kasnije u poruci sta je po tebi problem, .... to i to, zbog toga i toga je VP odcepila MPC od SPC ......pa kad se dodjem veceras da konacno razresimo ovu tvoju malu misteriju,,,, жалим, и ја управо морам тетки да однесем лек... Milan Nikolic and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Управо сада, Bokisd рече moram na rodjendan sestri za par minuta Ако сестра добро зна енглески може и она то да разреши... Срећан рођендан и леп провод у сваком случају Прокопије је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече Не он него фанариоти , ваљда смо ту лекцију научили до сада од Максима Pa, ima jedna zackoljica,....stoji da je .....Једини тамошњи канонски Јерарх је наш брат Митрополит Амфилохије, свеправославно признате Патријаршије Српске..... pa, ko je pisao pismo taj je znao sta pise tacno i ovo znaci da je nasa SPC deo PC i nema onda mesta za neka ucitavanja te fanarske ideologije.... ajd, moram na rodjendan.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прокопије Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Управо сада, Bokisd рече Pa, ima jedna zackoljica,....stoji da je .....Једини тамошњи канонски Јерарх је наш брат Митрополит Амфилохије, свеправославно признате Патријаршије Српске..... pa, ko je pisao pismo taj je znao sta pise tacno i ovo znaci da je nasa SPC deo PC i nema onda mesta za neka ucitavanja te fanarske ideologije.... ajd, moram na rodjendan.... боље пожурите на рођендан, нема смисла да касните, леп провод Жика and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Управо сада, Bokisd рече Патријаршије Српске То не пише на енглеском... на жалост... Прокопије and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече Ако сестра добро зна енглески може и она то да разреши... Срећан рођендан и леп провод у сваком случају Sestricina zna dobro, radi preko net - a za te neke studente i pitacu,.... ali, pretpostavio sam bre Vlado sta je neka moguca poenta ove Prokopijeve price i po kontekstu celog pisma nema ucitavanja te fanarske price,.... moram da idem, ovi moji me cekaju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 @Bokisd ti si Boki poceo ko' Lazic. Covek ti lepo kaze - nadji i prevesce ceo text i ti sad kao vrdas itd... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 2 минута, Bokisd рече Sestricina zna dobro, radi preko net - a za te neke studente i pitacu И идите на сајт спц на енглеском па види шта пише у заглављу а и на страници за контакт па пробај то да нађеш у Бартовом писму Прокопије and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 52 минута, The Godfather рече @Bokisd ti si Boki poceo ko' Lazic. Covek ti lepo kaze - nadji i prevesce ceo text i ti sad kao vrdas itd... сад ће инстант православац да седи и да ради неки сат! Па ти ниси нормалан! Те ствари се у молитви разумевају! The Godfather and Прокопије је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 52 минута, Vladan :::. рече И идите на сајт спц на енглеском па види шта пише у заглављу а и на страници за контакт па пробај то да нађеш у Бартовом писму Не би црногорци грешно нешто превели, него не знају енглески! Vladan :::., Прокопије and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прокопије Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Сајт опет ради! https://mitropolija.com/ Машала! ......али ништа о писму Кијевском Vladan :::., Zoran Đurović and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Управо сада, Прокопије рече ......али ништа о писму Кијевском Ни на енглеском? Прокопије and The Godfather је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прокопије Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Ни на енглеском? ни на инглиш, ништа - а кад ће незнамо https://www.youtube.com/watch?v=4VfvW6J56qQ The Godfather, Zoran Đurović and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 6 минута, Прокопије рече Сајт опет ради! https://mitropolija.com/ Машала! ......али ништа о писму Кијевском Лохи рачуна да пућанство не зна руски. Да ли је на непалом сајту било тог писма? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прокопије Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Лохи рачуна да пућанство не зна руски. Да ли је на непалом сајту било тог писма? Јок. Паметном доста, зар не? Наводно, ствари су текле отприлике овако: Mi smo Monteniggers i zapala me ova nezafalna duznost da vi ovo ispjevam jes Bogomi, ajd navali I ja se zovem Radosav i nijesam boles'an neg sam zdrav imam creku, Milijanu Misura takoznavnu Imam i zenu Ljeposavu i jednu finu debelu kravusin Miso po svijetu skita za nista nas on ne pita Odavno ga vidjeli nismo ponekad on i napise pismo i jos se jedna zgoda zbila krava vocica Zekonju otelila Masala Ref. 2x Vocic Zekonja, vocic Zekonja neka svi kazu masala ma-ma-ma-ma-maaasaaalaaaE ajde Misure, to ce ti bit' lako napisi Misu pismo ovako sine Miso ja nevidje budale koja radi i pise protiv sebe no tebe Zato Miso moras cuvati sebe jer ko ne cuva sebe, taj najebe poslije Misure zapecati pismo vidji da sto zaboravili nismo E ajde jadna, pisi na brzinu moram ici na'raniti zivinu Drugi ces putnemoj da vas sve isceram iz pisma Ref. E, sad polizi, i turi pod guzicu da se zalijepi Pod guzicu Rašo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука