Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

,,Dejan,, цитат:

Цитат

Treba Petre da shvatis da pravoslavlje jeste religija kada ga nasledis od predaka a kada se susretnes sa.Hristom onda je pravoslavlje vera.Svako dobro.

Колико видим по Вама постоји разлика у терминологији, бар код нас ријечи вјера и религија имају исто

значење.

Могуће је да сте у праву, треба мало да простудирам могуће разлике.

Кад причам о вјери или религији, конкретно оној коју сам ја наслиједио од предака, да напоменем

да се ради о Српској Православној Цркви, Српска Партијаршија, Дабробосанска митрополија,

Дабробосанска епархија.

Данашња Дабробосанска епархија се помиње у документима сабора у Солину, у петом вијеку,

тада је епархијом управљао епископ Андрија.

Захвањујем на сугестији.

Свако добро и Вама!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest о. Агапије
  On 30. 6. 2012. at 19:40, Tanja ex Petrija рече

gde je ova zru bezbednost ?

Тања, нема никакве потребе за ЖРУ безбедност. Петар је лепо изнео ствари онако како верује, не вређајући никога...

Ако има некога добронамернога и са смирењем нека разговара са Петром, на жалост ја не могу сада, али ћу се укључити касније...

Било би добро само да се отвори нова тема о "родовској религији" или како се већ то зове у Русији, да се не оффтопикује овде сада...

Подели на овим сајтовима

On 30. 6. 2012. at 19:54, о. Агапије рече

Тања, нема никакве потребе за ЖРУ безбедност. Петар је лепо изнео ствари онако како верује, не вређајући никога...

Ако има некога добронамернога и са смирењем нека разговара са Петром, на жалост ја не могу сада, али ћу се укључити касније...

Било би добро само да се отвори нова тема о "родовској религији" или како се већ то зове у Русији, да се не оффтопикује овде сада...

Oče

vaše zanimanje je da razumete razne profile ljudi i da se molite za njih

moje nije

ja kao hrišćanka mogu da se trudim da ih razumem ,i da se molim za njih

ali mi je muka više od javnog etiketiranja

oprostite Oče

ali dosta je bilo

Oče molite se i za njih ,a i za mene

na žalost Vi ne možete sad ,a mi čitamo njegove gluposti

i sve nas proziva

i to je ok ?

e pa nije

ako hoćete nešto da mu kažete ima pp

pa se slobodno natežite sa njim

samo mi nije jasno

odakle ljudima pravo da 6155 članova etiketira ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

kolko vidim ni on nije proso bez etikete :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

,,o. Агапије,, цитат:

Цитат

Нема потребе да се отвара нова тема, ја сам рекао да одлазим са овог форума.

Задржао сам се због Вас ,,о. Агапије,, , Ваш коментар или пост је коректан и заслужио је одговор.

Није неопходно да одговарате на исти ако имате обавеза, Ваша коректност и смиреност

заслужје сваки респект.

Овим постом је моје присуство на овом форуму завршено.

Поштовање и свако добро ,,о. Агапије,, !

Подели на овим сајтовима

Petre, daj šansu forumu... najlakše je otići

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 30. 6. 2012. at 19:38, Petar II рече

,,Dejan,, цитат:

Колико видим по Вама постоји разлика у терминологији, бар код нас ријечи вјера и религија имају исто

значење.

Могуће је да сте у праву, треба мало да простудирам могуће разлике.

Кад причам о вјери или религији, конкретно оној коју сам ја наслиједио од предака, да напоменем

да се ради о Српској Православној Цркви, Српска Партијаршија, Дабробосанска митрополија,

Дабробосанска епархија.

Данашња Дабробосанска епархија се помиње у документима сабора у Солину, у петом вијеку,

тада је епархијом управљао епископ Андрија.

Захвањујем на сугестији.

Свако добро и Вама!

Dragi brate,svakako da postoje razlike između vere i religije.

Primer,srpski narod je u većini religiozan odnosno tradicionalan jer je nasledio " vjeru prđedovsku" ,tu ima vrlo malo verskog života a vrlo mnogo prazne priče ,za razliku od tamo nekog amerikanca koji je svim srcem zavoleo Hrista ,prešao u Pravoslavlje i živi to isto Pravoslavlje.

Подели на овим сајтовима

,,Dejan,,

Није неопходно да се додају коментари у теми а да су упућени мени, није коректно,

већ сам рекао не желим више да присуствујем на овом форуму.

Као одговор на Ваш коментар ићи ће линк теме на другом форуму, јер је пост

који сам желио да поставим огроман.

Ако Ваша правила не допуштају тај начин линковања или не желите садржај са тог сајта,

молим Вас обришите овај пост.

http://forum.sarajevo-rs.com/index.php?/topic/3157-krvavo-amerieko-stoljece/

У једну другу тему на овом форуму, ја ћу да поставим текст, мислим да је користан,

тема је везано за помоћ код обољења од леукемије.

Текст је информативног карактера, ако породица или родбине желе да

покушају том методом нека траже начин како да то изведу.

Ја нећу писати одговоре на коментаре у тој теми.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Подели на овим сајтовима

,,Иван Цветковић,, цитат:

Цитат
Ајде мало да будеш креативан Петре:

https://www.pouke.org...ца/#entry671787

ево тема да видимо где смо и шта смо..

Захваљујем на понуди и препоруци, сад имам нека друга посла, можда за коју годину.

Свако добро!

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  On 2. 7. 2012. at 20:30, Petar II рече
Захваљујем на понуди и препоруци, сад имам нека друга посла, можда за коју годину.

LOL

šteta što je otišo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...