Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Light Steel Blue i ova je lepa ,mislim nije nametljiva .A i one šastelne su lepe sad sam videla.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Probali smo, ipak nije to to... u svakom slucaju spremamo jos jedan skin za vas koji volite takav izgled, pa cemo ga postaviti. Ja sam ipak pristalica ovog modernog i upeglanog izgleda, da sve bude na svom mestu sa lapim i neznim bojama, ali i sa naglim kontrastima tamo gde je to potrebno.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 16. 9. 2011. at 13:13, sqny рече

Tehicki forum je stvarno odlican, svaka cast ekipi.

Хвала пуно брате, вечерас свим члановима форума поклањамо нешто сасвим, сасвим ново икод нас невиђено. После тога мало одмарамо :)

Ја ћу се мало посветити неким другим пројектима портала, наравно када нађем времена за то.

Подели на овим сајтовима

Не свиђа ми се ова убитачна белина, и то сам до сада написао једно 15 пута. Осећам се као сангејзер (тако нешто се зову они што пиље у сунце). Што је најгоре болу очи. И све се нешто причало да ће се и то средити, да ће свако моћи да изабере како му се свиђа, кад оно мућак. Ниједна опција не нуди гашење ове страшне белине. Само на кратко је у прошлом премијуму била ова белинетина угашена загаситом наранџастом бојом и то је то. Да ли је могуће да то примећујемо само Милан Николић и ја, тј. да једино нама двојици то смета?

Иначе, све остало је одлично, технички.

Подели на овим сајтовима

E sad je forum pravi merdza... 4chsmu1

A resice se i ta belina, nema brige...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 17. 9. 2011. at 9:34, obi-wan рече

A resice se i ta belina, nema brige...

Бојим се да неће. Усудио бих се и да са сигурношћу кажем - неће. Не знам зашто је тако, али тако је. Ја бих је назвао уклета белина. Увек се томе излазило у сусрет само дискусијом, и понекад, на моменат, али само на моменат, и конкретно.

Подели на овим сајтовима

On 17. 9. 2011. at 10:13, Дуња рече

Решиће се. Временом се вид изоштри. :) - не раде ми смајлији

Дуња, немој да ме секираш.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...