Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Највећа критика форума је што нема наградних игара...

Да се добије нека гајба тог јагодинског или макар нека православна књигица.

А наградне игре би биле...

1. Најлепши форумаш (ха)

2. Мокре мајице ЖРУ

3. Најбољи певачи - аматери ЖРУ...

4. Најбољи ајватар

5. Најбоље ноге ЖРУ

... итд

Не смем да много причам, јер неке ствари чувамо као тајну која ће ускро бити обзнањена, али сасвим сигурно креће наградна игра. Награде су обезбеђене и у духу су нашег форума. Но, мораћете да се још мало стрпите.  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Ma forum je ok,super.

A teme kao teme ima nas svakakvih na ovome svijetu,pa takve i teme i komentari.

Jednostavno nigdje nema savrseno,pa nemoze ni ovde.

Slava Bogu da imamo ovakve sajtove.Nije to mali trud.

bliss jeeee je super,a gluposti se same sklone kad se njima ne pridaje puno paznje.

bliss jeeee

Ово нам даје снагу да наставимо даље. Због овога ћемо вас, сасвим сигурно, веома пријатено изненадити у најскорије време. Нешто се озбиљно крчка у ЖРУ кухињици.  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Фино, фино. Право учешћа и за нас, црногорску православну браћу.  bliss jeeee bliss jeeee    bliss jeeee

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Фино, фино. Право учешћа и за нас, црногорску православну браћу.  bliss jeeee bliss jeeee    bliss jeeee

Богу хвала, имамо много учесника форума из Црне Горе и из Републике Српске. Надамо се да ћемо успети да пронађемо начина да се награде које ћемо делити проследе до наших драгих чланова који не живе у Србији.

Подели на овим сајтовима

Ma forum je ok,super.

A teme kao teme ima nas svakakvih na ovome svijetu,pa takve i teme i komentari.

Jednostavno nigdje nema savrseno,pa nemoze ni ovde.

Slava Bogu da imamo ovakve sajtove.Nije to mali trud.

victory78 je super,a gluposti se same sklone kad se njima ne pridaje puno paznje.

bliss jeeee

Ово нам даје снагу да наставимо даље. Због овога ћемо вас, сасвим сигурно, веома пријатено изненадити у најскорије време. Нешто се озбиљно крчка у ЖРУ кухињици.  bliss jeeee

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Impozantan projekt, veliki trud i rad veoma kvalitetnog tima, neiscrpno obilje informacija. Omogucuje dragocjeni kontakt radi razmjene misljenja i iskustava. Naravno, posto su ucesnici zivi ljudi determinisani svojom licnom psihologijom desava se da rasprave krenu u smjeru licnosti a ne argumenata. Medjutim, to je razumljivo, jer ovo je 'trg', a na nama je koliko cemo forum iskoristiti kao priliku da uzrastamo i intelektualno i duhovno.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Forum kao forum je super, nemam primjedbi, ali ne sviđa mi se ovaj njegov novi izgled, totalno je bezveze, onaj prethodni izgled je bio odličan. Gdje je čet, gdje su mnoge opcije koje su bile??? I da ne sviđa mi se to stalno mijenjanje, kada će već jednom se sve normalizovati i kada se jednom napravi da tako i ostane?!

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

Forum kao forum je super, nemam primjedbi, ali ne sviđa mi se ovaj njegov novi izgled, totalno je bezveze, onaj prethodni izgled je bio odličan. Gdje je čet, gdje su mnoge opcije koje su bile??? I da ne sviđa mi se to stalno mijenjanje, kada će već jednom se sve normalizovati i kada se jednom napravi da tako i ostane?!

facenew22222222 Ni meni se ne sviđa izgled foruma.... tuzansmajli8904

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

objasnicu ti kad dodjem kuci :D

0504_music .

poljubac

Подели на овим сајтовима

Стварно је нон-стоп форум у неким променама ! Али тек треба да се , по мом мишљењу , устали и да се дотера још доста тога па вероватно се све то у ходу сређује . Таман се навикнеш на нешто ново кад сутра дан оно је нека промена на форуму . Добро је ипак да се наши администратори и модератори труде да све доведу уред . Мада ми је ова тренутна верзија некако најбоља до сада и може да се снађеш на њему . Можда грешим али се овај форум , барем на изглед , враћа на сличну концепцију или ти изглед старе верзије на коју смо сви ми били навикли . Администратори и модератори само напред екстра сте ! men875847'0789 facenew22222222 nasznak9877777777777777777

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Није буквално стари форум ! него је налик њему , барем мени . Али је нови много квалитетнији и заштићенији него пре . Теће се упада у њега и руши као што је било пре немолико месеци . Много више има опција и могућности .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

I meni se bas svidja ovaj novi izgled... klapklap nasznak9877777777777777777

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Вратили смо неке опције за које сте на главу пробили да их вратимо :)

Иначе, искључили смо аутоматско ажурирање порука јер тако доста убрзавамо рад форума, а и хедер смо скинули због брзине. Мислим да се то сада итекако осећа.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...