Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Bilo se doktor, preduzetnik, radnik, sportista, seljak, roditelj i tako dalje, sve ovo nam pojednako treba i jedno nije važnije od drugog.

Моја је жена доктор, а ја сам све ово остало. zeleni_zubi.gif

Fuj kakav smajlik, šta je to, prepade me! Da nije zubarka, stomatolog? A ono tvoji zubi, tvoj smile picture?

Kovačova kobila uvijek bosa hoda! A u vodoinstalatera odasvud teče i curi, tako to oduvijek bilo, hahahaha!

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg434894#msg434894 date=1304940764]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg433456#msg433456 date=1304771410]

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  smej.gif

јес вала, и мени није јасно што не бришу неке ствари  womens

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2029.msg433449.html#msg433449

У континуитету је са темом и током расправе. Осим тога ако људима није проблем да чине неки грех зашто им је проблем да о њему причају? Мало то дође лицемерно по мом виђењу .  :bla:

девичанство грех?  :drugarstvo: 1312_womens :group111: 0442_feel

Не знам ко је то од форумаша у девичанству ?  greengrin

неважно је то што питаш, ал не разумем што би ти уопште бринуо о томе?  :)

не видим нити један разлог зашто си поставио девичанство у било којим годинама као промашај, грех?  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg435766#msg435766 date=1305053283]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg434894#msg434894 date=1304940764]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg433456#msg433456 date=1304771410]

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  klapklap

јес вала, и мени није јасно што не бришу неке ствари  t4431

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2029.msg433449.html#msg433449

У континуитету је са темом и током расправе. Осим тога ако људима није проблем да чине неки грех зашто им је проблем да о њему причају? Мало то дође лицемерно по мом виђењу .  4chsmu1

девичанство грех?  facenew22222222 4chsmu1 joooj:)

Не знам ко је то од форумаша у девичанству ?  slava3

неважно је то што питаш, ал не разумем што би ти уопште бринуо о томе?  4chsmu1

не видим нити један разлог зашто си поставио девичанство у било којим годинама као промашај, грех?  slava3

Девичанство је врлина, целомудреност. Нисам уопште рекао да је грех, ако би било грех по тој логици би блуд који спада у смртне грехове био врлина. Можда ти је тако изгледало пошто комуникација на овај начин није баш адекватна за овакве теме, а можда имам и специфични стил изражавања ...  dada

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Не нађох адекватнију тему, па може овде. Елем, као што је на неким форумима забрањена политика, овде би се могло забранити дискутовање о еволуцији јер брате много негативне енергије излази из таквих расправа.

Подели на овим сајтовима

Не нађох адекватнију тему, па може овде. Елем, као што је на неким форумима забрањена политика, овде би се могло забранити дискутовање о еволуцији јер брате много негативне енергије излази из таквих расправа.

па унеси позитивне мало, немој само да навијаш  leteti
Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :drugarstvo: link=topic=718.msg441189#msg441189 date=1305578777]

па унеси позитивне мало, немој само да навијаш  leteti

Како ?

Подели на овим сајтовима

па унеси позитивне мало, немој само да навијаш  :cheesy:

Како ?

па кад си ме већ упитао, могли би мало админи да припазе прво на своје модове, а онда мало и да унесу реда и смера у дијалог  :229229229:

а и чуо сам да има пријава па би могли и то да погледате, кад већ форумаши треба да брину о реду и чистоћи  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Zelim da izrazim moje nezadovoljstvo sa "upravom"  0110_hahaha ovoga foruma...

Na kraju se sve svelo na rad nekolicine.. Oni su preoptereceni pa nemaju vremena za druge stvari!

Npr. :)

Znam da bi covek trebao da ima razumevanje prema bližnjem svom....

ali.....

slomiste mi :)....  0110_hahaha

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Divan naziv teme

Nas forum...

nazalost ne osecam se vise kao deo ovog foruma. Sve je vise govora mrznje i sve je vise negativne energije. Umesto da se sretnemo ovde i razmenimo iskustva, podelimo srecne trenutke, nadjemo se jedni drugima u zalosti, razgovaramo o bitnim temama ovde je sve vise jednostrane komunikacije i sve sto misli drugacije se ponizava, pljuje i psuje....

Ja se ne osecam vise kao deo ovog foruma!!!

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

jes neka kriza trenutno ne_shvata

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Форум би био сјајан да није људи који пишу из неуротских опсесивно-компулзивних побуда:

-дођем једном и помислим да сам греком дошао на форум "на Аллаховом путу" јер је нека екипа умислила да ће овде да измисионари и све нас фасцинира бриткошћу мисли и убједљивошћу неостаљинистичког агитпропа нас све туто комплето преведе на исљам

- после мјесец дана дођем на форум и помислим да нисам грешком дошао на неки форум католичке младежи јер је 90% тема у једном моменту било о папи, његовим енцикликама, те разним "мисионарским" чланцима

- сад управо отворим форум и помислим да нисам грешком умјесто на православни теолошки форум убо неки образовско-дверовско-младепатриЈоте и екипа

Или једноставно овде нема опција за контролу спамера?

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

computer_wizard.gif

Otac Ivan Cvetković, četuje: "Da, ispravno, mi smo tu radi vas: čudesa svaki dan, nemoguće - za tri dana!"

crvenilo      :drugarstvo:     Mala šala! Čestitam Vam na odlično urađenom projektu online višejezične Biblije.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Форум би био сјајан да није људи који пишу из неуротских опсесивно-компулзивних побуда:

-дођем једном и помислим да сам греком дошао на форум "на Аллаховом путу" јер је нека екипа умислила да ће овде да измисионари и све нас фасцинира бриткошћу мисли и убједљивошћу неостаљинистичког агитпропа нас све туто комплето преведе на исљам

- после мјесец дана дођем на форум и помислим да нисам грешком дошао на неки форум католичке младежи јер је 90% тема у једном моменту било о папи, његовим енцикликама, те разним "мисионарским" чланцима

- сад управо отворим форум и помислим да нисам грешком умјесто на православни теолошки форум убо неки образовско-дверовско-младепатриЈоте и екипа

Или једноставно овде нема опција за контролу спамера?

Шта ће бити на форуму и које ће теме бити актуелне зависи управо од нас самих... ако се будемо појављивали сваких месец дана да видимо "ша има", онда ћемо се само чудити и чудити. Опет, има много оних који озбиљно схватају огроман потенцијал интернета у мисији Цркве, па то и користе.

Ја сам увек за то да говоримо остварима које нас вежу а не самим о стварима које нас раздвајају. Но, ко мене слуша...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...