Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Цитат

музичару, брате  ;)

тема јесте о теби и ти је пишеш, али политика форума је оваква или онаква, и према томе ће ствари бити лепљене или не.

овде нико не поседује тему или подфорум, иако су им дати на коришћење и ажурирање, а све се може договором средити.

:)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

а цео речник је овде

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Recnik/index.htm

Хвала на информацијама,али знам шта је акатист и прозорљивост него ми треба као помоћ да другима помогнем.Речник који си навео није за ширу употребу

Цитат

ВАЖНА НАПОМЕНА УРЕДНИКА:

Овај речник о. Јована Брије решили смо да искористимо искључиво из академских разлога али не и теолошких, упркос самом називу речника. На неким местима, а посебно када аутор говори о екуменизму као и о еклизиологији западних "цркава" у речнику се на моменте открива снажно екуменистичко определење аутора, од чега желимо да заштитимо сваког нашег читаоца. Овај речник препоручљив је само онима који желе да се баве академским изучавањем теологије, те ми из тог научног теолошког угла толеришемо неке његове сасвим неправославне ставове. За оне слабије или почетнике у вери овај речник нипошто не препоручујемо, због тога да би се избегла могућа саблазан услед збуњивања и спорних ставова према светоотачком богословљу и учењу Православне Цркве.

интересује ме мањи речник за почетнике да ли такав постоји ?

Одлично,правите неки речник на форуму,сјајно,то ме радује... Да ли ће бити шансе да се тако нешто и одштампа ?

Подели на овим сајтовима

Цитат

музичару, брате  bighugbighug

тема јесте о теби и ти је пишеш, али политика форума је оваква или онаква, и према томе ће ствари бити лепљене или не.

овде нико не поседује тему или подфорум, иако су им дати на коришћење и ажурирање, а све се може договором средити.

malo mitinguješ , al' može ti se ... šefe !  :cheesy2:

.

.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Већ смо рекли:

Проблем је у Сезам-про провајдеру, који не раде свој посао како треба.

Молимо вас да их контактирате и да из замолите да реше проблем.

Подели на овим сајтовима

Da li će se nešto učiniti možda po preporukama člana RIA, zaista su zanimljivi predlozi i svakako na korist foruma.

Neki moji predlozi bi bili da se oni podforumi (engleski, ruski, grčki...) koje mislim da ljudi veoma slabo prate ili nikako (ja to po sebi cenim, ako grešim, sorry) objedine u jedan, da se zatim neki podforumi prošire i nazovu možda pravilnije, jer dešava se da neke teme koje sam hteo napisati nisam znao u koju korpu da stavim, pa sam ih u opštu crkvenu stavljao.

Zatim da naslovna strana kada se klikne na forum uvek se otvori ona od portala, i da se ne može ući na forum direktno nego jedino redirektovanjem sa portala. Ovako se dešava da mnogi zaista sjajni članci ili stvari koje se nalaze na matičnoj stranici ne budu ni pogledani, jer ljudi idu direktno na forum.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Јес , ал је тамо веће друштво, а и брже теме... :(

Па могуће,не знам ни сам.Моје главне замерке су,када ме већ нико не пита,везане за изглед форума,не за људе.

Они који су правили форум су могли то мало боље да ураде,у смислу искоришћења простора.

Гомила непотребног плаветнила на ободу странице нема много смисла,крстови у заглављу који означавају прочитане и непрочитане теме су превелики и не изгледају баш најбоље (ако већ мора бити крст,мислим да би за ову намену био бољи равнокраки...),помало незграпно подељени подфоруми итд.У самом врху странице је форум "православна берза"што и није баш ударна ствар,види се по броју порука,а рецимо медицина и екологија су подфоруми у "итд." а не у науци,која постоји нешто изнад...

Највеће замерке су ипак ове:Прва су боје.Сувише је брате шарено,засићено и, мени бар,боде и умара очи,иако имам добар вид.То је до твораца самог сајта,а и до мене свакако.Оно што је до модерације је дозвољавање оријашких банера,потписа и разноразних парола,стихова и заклињања,што је наравно случај и на свим другим форумима,али не у img width=∞ height=∞ и font size=∞ фазону.Утврђене величине банера за форуме већ постоје (ја користим 468х60...) а крајњу величину фонта би требало одредити тако да не мора да се скролује два минута да би могао да видим наредни пост...

Успут,пошто од скоро имам "вајдскрин" монитор,помињано плаветнило сада заузима по трећину са сваке стране што је постало још одбојније него раније.На Верујем је код тако урађен да се страница прилагођава величини екрана и то топло препоручујем онима који ће у будућности радити ревизију изгледа ЖРУ...

Ово што сам написао треба схватити као добронамерно указивање на ствари које могу и другима да засметају,а не као некакав напад са леђа на комшилук.Уосталом и сам сам члан на ЖРУ (иако немам ниједан пост,ваљда из помињаних разлога...)а и једнако сам свестан да се много људи налази и на једном и на другом форуму.

Разлог зашто ово нисам писао на Поукама је и моралне и практичне природе.Прво,мислим да не би било у реду да ми први пост буде критика на изглед форума,а друго,пошто смо већ на теми која се бави проблемима на поменутом сајту,логично је и да буде овде...

Дакле,надам се да редовни ЖРУовци неће замерити,али очекујем да чујем још неко мишљење (извини Smile ... Постављена слика ) .

http://forum.verujem.rs/index.php?topic=16166.msg284829#msg284829

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Željko , ima puno članova taj forum ...

mog'o bih i kod njih da otvorim svoju temu , a ? 4chsmu1

imaju li razbibrigu , ili tako nešto ? 89898989898989

Па сад, не знам каке су им музичке склоности...

ma , da pišem , bre ...

.

.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

mog'o bih i kod njih da otvorim svoju temu , a ? dada

ma , da pišem , bre ...

ПА ако је бре , ондак ваљда може, шта знам пробај, ништа те не кошта...

Ето написаћу тамо кад одеш нешто вако за препоруку о теби , колко будем мого лепо , јел...

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

mog'o bih i kod njih da otvorim svoju temu , a ? dada

ma , da pišem , bre ...

ПА ако је бре , ондак ваљда може, шта знам пробај, ништа те не кошта...

Ето написаћу тамо кад одеш нешто вако за препоруку о теби , колко будем мого лепо , јел...

4chsmu1

ma , da odem samo da ih zainteresujem (s's THE BEST OF ...) , pa posle da im ostavim link za ŽRU (ko 'oće još priča)

a , kad već dodju , mož' im i maznemo nekog člana !

nije lepo da (još uvek) imaju više članova !

.

.

Подели на овим сајтовима

Цитат

a , kad već dodju , mož' im i maznemo nekog člana !

ми се не бавимо тиме, сви смо иста Црква, иако два слична форума  4chsmu1

сви су добродошли и тамо и 'вамо, обе су куће православне  :)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Јес , ал је тамо веће друштво, а и брже теме... ;)

Па могуће,не знам ни сам.Моје главне замерке су,када ме већ нико не пита,везане за изглед форума,не за људе.

Они који су правили форум су могли то мало боље да ураде,у смислу искоришћења простора.

Гомила непотребног плаветнила на ободу странице нема много смисла,крстови у заглављу који означавају прочитане и непрочитане теме су превелики и не изгледају баш најбоље (ако већ мора бити крст,мислим да би за ову намену био бољи равнокраки...),помало незграпно подељени подфоруми итд.У самом врху странице је форум "православна берза"што и није баш ударна ствар,види се по броју порука,а рецимо медицина и екологија су подфоруми у "итд." а не у науци,која постоји нешто изнад...

Највеће замерке су ипак ове:Прва су боје.Сувише је брате шарено,засићено и, мени бар,боде и умара очи,иако имам добар вид.То је до твораца самог сајта,а и до мене свакако.Оно што је до модерације је дозвољавање оријашких банера,потписа и разноразних парола,стихова и заклињања,што је наравно случај и на свим другим форумима,али не у img width=∞ height=∞ и font size=∞ фазону.Утврђене величине банера за форуме већ постоје (ја користим 468х60...) а крајњу величину фонта би требало одредити тако да не мора да се скролује два минута да би могао да видим наредни пост...

Успут,пошто од скоро имам "вајдскрин" монитор,помињано плаветнило сада заузима по трећину са сваке стране што је постало још одбојније него раније.На Верујем је код тако урађен да се страница прилагођава величини екрана и то топло препоручујем онима који ће у будућности радити ревизију изгледа ЖРУ...

Ово што сам написао треба схватити као добронамерно указивање на ствари које могу и другима да засметају,а не као некакав напад са леђа на комшилук.Уосталом и сам сам члан на ЖРУ (иако немам ниједан пост,ваљда из помињаних разлога...)а и једнако сам свестан да се много људи налази и на једном и на другом форуму.

Разлог зашто ово нисам писао на Поукама је и моралне и практичне природе.Прво,мислим да не би било у реду да ми први пост буде критика на изглед форума,а друго,пошто смо већ на теми која се бави проблемима на поменутом сајту,логично је и да буде овде...

Дакле,надам се да редовни ЖРУовци неће замерити,али очекујем да чујем још неко мишљење (извини Smile ... Постављена слика ) .

http://forum.verujem.rs/index.php?topic=16166.msg284829#msg284829

Нови изглед сајта и форума ће бити прилагођен величини монитора. Овај дизајн је једино био могућ сада, јер је форум укопљен у дизајн сајта. Да, ове крстове ћемо мењати.

Сад, питање боје је релативна ствар. Многима се баш овако допада. Нови дизајн ће опет претежно имати ове боје. Што се тиче позадине слажем се да је треба променити, размишљамо и даље која је боја најбоља.

Свакако да све критике на функционалност сајта поздрављамо и трудимо се да сваку критику размотримо и уважимо. Такође, банери и потписи ће бити доведени на минимум. Такође "Православна берза" ће да се спусти ниже.

Морам да похвалим овау поруку члана Зунзаре јер је готово свака критика оправдана и на месту.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...