Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ја себи кажем ма шта губим више вријеме на том интернету и као ма нећу више ни на форум ни онако да нешто гледам... онда опет чим укључим комп .... морам да видим шта има ново на  zru

ниси једина  slavabogu isus-sinai
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Форум је малтене фантастичан!!!!  Може много тога да се научи!!!!

isus-sinai 0110_hahaha slavabogu

И баш ми је драго што сам овде, а највише ме одушевио Цвеле1993!!!! zru

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

Ја сам просто одушевљен форумом, ово место је као мали виртуелни Рај пун љубави и среће, све је тако ружичасто, предивно, птице цвркућу, сунце грије а мени се стално смије  isus-sinai

Pouke.орг - Ваш пут до (к)Раја

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

То су мало увијене речи, мада могло би се и отворено рећи мишљење али би сте ви то онда схватили као претешке речи па бисте се бунили и покушали да ме печатирате разноразним именима и на крају бисте доспели на хистори ченел.  Тако нека засад остане на оној претходној поруци  grouphug

Подели на овим сајтовима

биће пре да је критизерство...

grouphug

свеједно је и то добро дошло, увек се трудим да стимулишем и врло оштре опаске, док год су у домену пристојности.

уосталом за здрав живот је потребно и једно и друго  grouphug

Подели на овим сајтовима

То су мало увијене речи, мада могло би се и отворено рећи мишљење али би сте ви то онда схватили као претешке речи па бисте се бунили и покушали да ме печатирате разноразним именима и на крају бисте доспели на хистори ченел.  Тако нека засад остане на оној претходној поруци   grouphug

ево ја ти дајем дозволу да опичиш из све снаге, док год је у домену пристојног нећеш сносити одговорност пошто се трудимо да не бијемо за реч, а не сумњам да бараташ тастатуром, језиком и вокабуларом да нас и лепо поткосиш  grouphug

а ја ћу примити на себе да спречим изливе на твој рачун, или твојих истомишљених уколико се и они појаве.

може, рука? grouphug

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

ево ја ти дајем дозволу да опичиш из све снаге, док год је у домену пристојног нећеш сносити одговорност пошто се трудимо да не бијемо за реч, а не сумњам да бараташ тастатуром, језиком и вокабуларом да нас и лепо поткосиш  0202_238

а ја ћу примити на себе да спречим изливе на твој рачун, или твојих истомишљених уколико се и они појаве.

може, рука? pivo

Зар мислиш да мени треба дозвола или протекција!?  Уосталом и немам тренутно времена за неко дуже писаније поводом овога а кад будем имао отворићу сајт, баш сам нањушио врхунски домен  антипоуке.орг  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

То су мало увијене речи, мада могло би се и отворено рећи мишљење али би сте ви то онда схватили као претешке речи па бисте се бунили и покушали да ме печатирате разноразним именима и на крају бисте доспели на хистори ченел.  Тако нека засад остане на оној претходној поруци   0102_laugh

По мени, најозбиљнија критика нашем форуму је Мах-ова... pivo

многе ствари се односе на раније симптоме форуме.....верујем.рс да Мах сада има мало другачије мишљење од тада.... 0104_cheesy

Може ли ко бољу, аргументовану и утемељену критику да нам да од њега ? 0202_238

Подели на овим сајтовима

ја бих био задовољан и било каквом. 0102_laugh

а и не бих надметао критике, већ их стимулисао, ионако је хваљење мало прецењено, за мој појам ...

да се неко погрешно не помисли, срећан сам и кад видим хвале, то значи да има ефекта и потврду оно што радимо - ипак је народно АМИН врло важно.

Подели на овим сајтовима

`Оћете критику!!!

Еве једна,

Овако... треба да се нагласи ко је теолог а ко не, нпр. поред ницка стоји теолог или слично.

Разлог:

Реч теолога и овога што није не може да буде исте јачине, нпр. ја који нисам теолог могу да напишем неку глупост и то да изгледа као да је пукла канализација на форуму... и онда неко нов дође и види то и стекне погрешан закључак. Јер мислим да има доста оних који само читају форум а нису чланови.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

наглашено је већ, само што ниси приметио до сад.

неки су модератори већ, па не може и једно и друго да стоји као титула, а није баш ни као да ћемо да лепимо медаље ко руси  :drugarstvo:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da treba da se smenu oni molivi ispod  imena  :drugarstvo:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...