Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

???? рече:
  Anti Palma Crew рече:

??????? ? ??????? ?? ?? ????? ??? ?????? ??????...  ???? ???? ??????? ??? ??????? ?? ?? ?? ????...  ????? ?? ???? ?? ???? ?? ?? ? ???? ????? ?????...

?????, ????? ?? ?? bleh
:drugarstvo:

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Anti Palma Crew рече:
  ???? рече:
  Anti Palma Crew рече:

??????? ? ??????? ?? ?? ????? ??? ?????? ??????...  ???? ???? ??????? ??? ??????? ?? ?? ?? ????...  ????? ?? ???? ?? ???? ?? ?? ? ???? ????? ?????...

?????, ????? ?? ?? bleh
:drugarstvo:
????? ?? ???? ????????? ???? ?? ??????? ????? ???????, ?? ????? ????? ?????? ?? ???????????????? ???????? ???? ?? ?? ????? ?????????? ...

??????? ?? ????? ?????? ?? ???????? ?????????? ??? ??????.

Подели на овим сајтовима

???? рече:
  Anti Palma Crew рече:
  ???? рече:
  Anti Palma Crew рече:

?????, ????? ?? ?? prstgore
319.gif
????? ?? ???? ????????? ???? ?? ??????? ????? ???????, ?? ????? ????? ?????? ?? ???????????????? ???????? ???? ?? ?? ????? ?????????? ...

??????? ?? ????? ?????? ?? ???????? ?????????? ??? ??????.

???? ??????? ?? ?????? ???????, ?????????? ?? ?? ????? ??????? ??? ???? ???? ?? ???? ??? ? ? ???? ??????? ??? ?????? ?????...
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Поздрав свима... Од скоро сам овде,па нисам све видео,видим да је весело и живахно 0110_hahaha))

Што се тиче тренутне проблематике,могао би администратор да промени име на захтев корисника,и ја се слажем да је то добра опција.

Људи грешком изаберу неко име које касније рецимо не могу да промене,што опет није добро.

Предлажем да отворите у форуму "породица" подфорум "човекољубље" или "хуманост" или нешто треће где би били апели за помоћ,репортаже и приче о људима којима се помаже/којима се успешно помогло.

Подели на овим сајтовима

логин не видим зашто би се мењао.

зато је остављена слобода да свако промени име које се исписује на форуму ...

што се тиче отварања подфорума, постоји лепљива тема већ са апелима за помоћ.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,530.0.html

Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао,Izida!Ето,ту сам па надам се да ћу свратити понекад...

Логин би се мењао уколико је неко грешком уписао неку реч,не знајући да ће му то бити display name.

Нисмо се разумели,ваљда је расправа била око промене display name а не логин-а ?

Пошто је проблематика око укидања промене display name,па не знам шта је уреднички тим одлучио indijanac

С временом буде доста акција... па је онда све мало загушено и непрегледно,зар не ?

Подели на овим сајтовима

Ево и ја да поздравим братију и сестре са овог форума.  joooj

Ја сам се регистровао недавно,мада,нисам ту често,налетим када имам интернета,тако да ћете преко ове виртуелне реалности гледати што кажу "с`времена на вријеме..."  :)

Поздрав и за новог члана "РИА",кога сам сретао на другим форумима,и читао не тако давно његове постове на јуметалу. 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

неки индијанац је рекао да човеку који стоји на брду уме и дрво да буде лепо, чак иако заклања видик у долину ...

све је то део целине, лепота је у разноврсности.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...