Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 22. 9. 2013. at 17:46, DYNABLASTER рече

Ko je ovog ovako nakljuko leleeeee, cim spominje kiselinu bice da je musliman...

Nije musliman neka jevrejska frakcija tj ovi https://www.pouke.org/forum/topic/16346-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%98%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D1%98%D0%B8/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A pa da, MP-ova skola mrznje... mislim da bi mu zakonom trebalo zabraniti delovanje preko interneta.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 22. 9. 2013. at 21:52, DYNABLASTER рече

A pa da, MP-ova skola mrznje... mislim da bi mu zakonom trebalo zabraniti delovanje preko interneta.

ja ne znam ništa o njima 

Подели на овим сајтовима

MP = Miroljub Petrovic one man show

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Od sada forum koristim u tarapeutske svrhe,ni droga nije vise jeftina,kao sto je nekada bila...kad budem trajno banovana,znaci da sam izlecena!

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Скорашње напуштање форума од стране оца Ивана из, како нам је пренето, приватних разлога, отвара нека питања у вези форума.

1. Због чега отац Иван није лично написао, у облику статуса, теме или блога своје разлоге за напуштање форума? Сматрам да би то било адекватно, па макар какав разлог да је наведен.

2. Да ли овај форум и даље има свештена лица која брину о садржајима или постаје форум као и сваки други, што имплицира да му име није адекватно?

3. Да ли је и даље актуелна подршка са виших инстанци СПЦ-а или пловимо без кормилара?

Верујем да се још понеки члан форума пита исто. Да ли ће и овде ова питања да се окрену на спрдачину и спамовање или ћемо бити обавештени, питање је сад.

Подели на овим сајтовима

Ja nesto nisam bas ukapirao - sta vas tacno muci? Znaci, malo mi konkretizuj sta te tacno zanima, jer ovako se stice utisak (iz tvog pitanja) da se desilo nesto tragicno i strashno, a naravno da nije. Aj` pa da pricamo dalje, nema tu nista skriveno i misteriozno, nego narod ko narod...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:16, R.Žiskar рече

Скорашње напуштање форума од стране оца Ивана из, како нам је пренето, приватних разлога, отвара нека питања у вези форума.

1. Због чега отац Иван није лично написао, у облику статуса, теме или блога своје разлоге за напуштање форума? Сматрам да би то било адекватно, па макар какав разлог да је наведен.

2. Да ли овај форум и даље има свештена лица која брину о садржајима или постаје форум као и сваки други, што имплицира да му име није адекватно?

3. Да ли је и даље актуелна подршка са виших инстанци СПЦ-а или пловимо без кормилара?

Верујем да се још понеки члан форума пита исто. Да ли ће и овде ова питања да се окрену на спрдачину и спамовање или ћемо бити обавештени, питање је сад.

Р. пази вамо:

1. Отац Иван је имао своје разлоге зашто се лично и директно није обратио јавно на форуму. Те разлоге и њега треба испоштовати. Нико од нас ко познаје оца Ивана неће му престати бити пријатељ зато што он више није у могућности да се бави сајтом и форумом поуке. Треба схватити да сваки човек има свој пут и живот и да није све тако црн/бело и лако објашњиво.

2. Да, овај форум и даље има свештена лица која брину о њему, на крају ту су два игумана Сава и Пантелејмон, ту су и други свештеници ту су и теолози и цео форум је конципиран као верски и православни тако и да се измења још 100 попова концепт сајта и форума остаје исти. На крају свима нама треба овај сајт и форум па таман и да немамо ни једног попа ми смо ту и остајемо овде.

3. На ово питање је мало компликованије одговорити јер посредно сајт има подршку "виших инстанци СПЦ" али непосредно је она изостала. Кормилар ни до сада није био поп Иван те стога ни одговорност није била сва на њему, већ је кормилар добра савест и разборитост самих форумаша и администрације која је и до сада и са попом Иваном а повремено и без њега руководила овај форум.

Ваше је право да питате све - Поуке.орг медијски сервис за православну Србију!

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:26, Жељко рече
зато што он више није у могућности да се бави сајтом и форумом поуке.

Да ли то значи да је обавештење, од неких чланова администрације, да је на "одмору" и да ће се вратити нетачно?

On 8. 12. 2013. at 21:23, obi-wan рече
Ja nesto nisam bas ukapirao - sta vas tacno muci? Znaci, malo mi konkretizuj sta te tacno zanima, jer ovako se stice utisak (iz tvog pitanja) da se desilo nesto tragicno i strashno, a naravno da nije. Aj` pa da pricamo dalje, nema tu nista skriveno i misteriozno, nego narod ko narod...

Па, гледај, трагично је да је један од ослонаца форума тек тако нестао у виду ластиног репа. Као што сам писао на неком од статуса (пошто нико није нашао за сходно бар да да информацију) ако се одлази због других ствари са опцијом враћања, онда се не брише скоро комплетан профил са изменом имена корисника. Оде се и заврши шта треба, па се човек једном врати. Овако, остаје прилично отворено питање да није дошло до некаквог непремостивог разилажења у мишљењима што је узроковало одлазак оца Ивана. Не видим зашто се то крије, исмева од стране администрације и уопште се понашате као да су чланови неки ретардирани људи или мала деца па нисте дужни ништа да објашњавате? Неко може да помисли да је у питању, не дај Боже, бахатост.

Мислим да би требали да будете свесни (не ти лично, причам о администрацији уопште) да су многи од нас овде дошли због оца Ивана и његовог ентузијазма и благе и промишљене речи.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:24, feeble рече

Па могло би да се објасни зашто форум више нема благослов. И то је некако тихо обзнањено, а не зна се ни зашто.

Cek, cek, malo... kako nema blagoslov?

Dakle, ovako, da se malo razumemo: ako ti mislis na trenutne migracije po pitanju blagoslova, onda si nesto tu pobrkao.

Naime, koncepcija crkveno orijentisanog sajta koji pociva na blagoslovu samo jednog episkopa, je u osnovi jedno prilicno ogranicnenje za rad. Dakle, ova faza je - izmedju ostalog - i pokusaj da se taj i takav problem prevazidje na jedan trajan i kvalitetan nacin. To sto trenutno nema (jednog!) eparhijskog blagoslova, ne znaci da ga nema uopste, jer ljudi kao sto su oci Sava i Pantelejmon ne bi ni pisali onda ovde. To je valjda jasno za toliko.

Dakle, prosto, morate da imate poverenja u o. Ivana i u ostatak urednistva, jer radimo na tome da se citav ovaj (veoma veliki) projekat jos unapredi, i sto je najvaznije - utvrdi, tako da ni sa jedne strane ne duva promaja, da se tako izrazim.

O svemu sto je zaista potrebno bicete na vreme obavesteni, kao i do sad. Nema tu nikakve misterije, tajne, ili tako neceg...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:38, R.Žiskar рече
Да ли то значи да је обавештење, од неких чланова администрације, да је на "одмору" и да ће се вратити нетачно?

Није ни тачно ни нетачно.

Просто ми то не знамо.

Не можемо рећи да ће се вратити јер то не знамо, али је то жеља свих нас.

Можемо рећи да је на "одмору" али одмору од сајта и форума. Морате имати у виду да свештеник Иван није никакав робот који нужно мора да пребива на сајту 24 часа 365 дана у години. На жалост нашу и његову он је скоро тако чинио. Такво чињење у реалном животу има за последицу губљење сопственог приватног живота.

Не могу да кажем да ми неће недостајати поп Иван на сајту. Али могу да кажем да ми је драго што је предузео иницијативу по питању сопственог живота.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:41, obi-wan рече
Dakle, prosto, morate da imate poverenja u o. Ivana i u ostatak urednistva, jer radimo na tome da se citav ovaj (veoma veliki) projekat jos unapredi, i sto je najvaznije - utvrdi, tako da ni sa jedne strane ne duva promaja, da se tako izrazim.   O svemu sto je zaista potrebno bicete na vreme obavesteni, kao i do sad. Nema tu nikakve misterije, tajne, ili tako neceg...

Пази, колико ја знам владика Давид је дао благослов за сајт. Онда је у једном тренутку неко на оним зилотским сајтовима јавио да владика више не даје благослова, и то је овде потврђено. Нико није рекао зашто је владика Давид ускратио благослов. Можда то не треба да се објави, али можда би било и корисно да се зна ако је нешто штетно рађено, или од стране администрације или чланова.. Чисто да се не праве неке такве грешке.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...