Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Многи су се жалили на дизајн форума и то је сасвим у реду, као што је у реду да форум изгледа овако како изгледа.

Имамо технику и алате, па можемо прилагођавати изглед себи, тако да мислим да то није проблем.

Ја сам прилагодио онако како мени одговара, тако да шта год буде рађено, увек имам опцију да ставим онако како ја желим, без обзира на подешавања самог форума.

zru2.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не свиђа ми се ова убитачна белина, и то сам до сада написао једно 15 пута. Осећам се као сангејзер (тако нешто се зову они што пиље у сунце). Што је најгоре болу очи. И све се нешто причало да ће се и то средити, да ће свако моћи да изабере како му се свиђа, кад оно мућак. Ниједна опција не нуди гашење ове страшне белине. Само на кратко је у прошлом премијуму била ова белинетина угашена загаситом наранџастом бојом и то је то. Да ли је могуће да то примећујемо само Милан Николић и ја, тј. да једино нама двојици то смета?

Иначе, све остало је одлично, технички.

Прво да се насмејем симпатичном коментару. :-X

Белина би сигурно мање сметала да су оквири загаситији али и слова тамнија или макар мало већа. Има нас који смо кратковиди а не носимо наочаре.

Топла наранџаста је свакако неопходна па макар само оквири били у тој боји. Наравно, не мислим на јасну наранџасту већ баш како Ратко пише, на загасито наранџасту, бојом теракоте, она је тако топла и прија.

Уз тебе Ратко, Милана Николића, ево и мене. Сада смо трио. Истина, нисам прочитала па моје извињење ако се неко придружио.

Остало је заита одлично мада још увек нисам открила све опције али има времена да се научим до Божића. 0705_read

Замишљам цркву са белим зидовима, тек по која икона, нигде одсјаја свећа. Хладно би било, а није тако макар не у старим црквама.

Подели на овим сајтовима

Имамо технику и алате, па можемо прилагођавати изглед себи, тако да мислим да то није проблем.

Истина да је о. Иван јуче указао на ту могућност, и слика је постављена али ја ту опцију нисам видела.

И још нешто, не знам како да активирам галерију. :- Објашњено ми је али ја ту опцију немам.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Веома лако, показао сам како то иде. Идете на дугме upload и подишете слике. Препоручујем да се постављају слике код нас јер су ту најсигурније.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Чини ми се да је форум овим новим дизајном добио визуелни али изгубио у квалитету писања и постова.

Можда то и није последично, али све је мање добрих учесника и коментара.

Ова млађа популација преузима примат, бесомучно товаре форум својим незрелим коментарима и темама,без икаквог осећаја,колико и шта писати!

Толико.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да је форум овим новим дизајном добио визуелни али изгубио у квалитету писања и постова.

Ова млађа популација преузима примат, бесомучно товаре форум својим незрелим коментарима и темама,без икаквог осећаја,колико и шта писати!

Толико.

Godine nisu siguran pokazatelj koliko je neko zreo,ti si školski primer za to :D
Подели на овим сајтовима

Толико.

Слажем се у потпуности да је квалитет опао ,и то могу да кажем као неко ко је прегурао пола века.Сматрам да овај форум треба да јавно помогне људима да искажу равноправно своја мишљења и оријентацију.Бити слободан значи да можете да показујете емоције јавно.Једноставно, овај форум мора да ради више на мењању свести грађана.Да неко неког не мрзи само зато што је другачији.

Подели на овим сајтовима

Ово је форум православних хришћана, нико нема право да некоме забрани да се изјасни по питању нечега и то никада није било упитно, али имајмо у виду да је ипак ФОРУМ ПРАВОСЛАВНИХ, свако је добродошао до оног тренутка док се понаша цивилизовано и у скаладу са мјестом и правилима "куће" у коју ј дошао.

Подели на овим сајтовима

Толико.

Подели на овим сајтовима

свако је добродошао до оног тренутка док се понаша цивилизовано и у скаладу са мјестом и правилима "куће" у коју ј дошао.

Ваше је право да радите шта мислите да је потребно, а моје право је да то прихватим или не. Сматрам да и ви и још неки модератори злоупотребљавате своја права и користите санкције онда када немате одговарајућих аргумената у дијалогу или када се на било који начин осећате угрожени.

Подели на овим сајтовима

ja sam upravo ugrozen i bole me oci i mozak od tog tvog avatara, aj da je smesan ko onaj Boki13 nego je ogavan i upravo molim nadlezne da ti obrisu tu sliku

isto vazi i za potpis koji je vredjalacki i nema sta da trazi na ovom forumu

ako je neko otvorenih shvatanja onda sam to ja, ali znam i gde je granica ukusa i neukusa

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ваше је право да радите шта мислите да је потребно, а моје право је да то прихватим или не. Сматрам да и ви и још неки модератори злоупотребљавате своја права и користите санкције онда када немате одговарајућих аргумената у дијалогу или када се на било који начин осећате угрожени.

Класика за модературу , наведи ми један форум на коме није тако .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...