Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Moje misljenje o forumu...

Jel mogu da pocnem od negativnog?

Mene je pocelo da smara previse tema i prica o zivotinjama, i to bez nekog pravoslavnog gledista. Pocinjemo da licimo na neko drustvo za zastitu zivotinja...

Eto to mi `bode oci` poslednjih par dana.

ето, жељу смо ти испунили и пре него си је ставила на ''папир'':

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5573.0.html

To je jos jedna u nizu tema o zivotinjama   8086.gif isus-sinai

Dobro, do duse, ovde bar malo ima kritike...

хм, о животињама?

зар није о Богу и његовој творевини и међусобном односу, као и природи и теологији живота и смрти тих душа?

иначе, имаш ли предлог за неку ''озбиљну'' тему која те посебно занима?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Moje misljenje o forumu...

Jel mogu da pocnem od negativnog?

Mene je pocelo da smara previse tema i prica o zivotinjama, i to bez nekog pravoslavnog gledista. Pocinjemo da licimo na neko drustvo za zastitu zivotinja...

Eto to mi `bode oci` poslednjih par dana.

ето, жељу смо ти испунили и пре него си је ставила на ''папир'':

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5573.0.html

To je jos jedna u nizu tema o zivotinjama   4chsmu1 isus-sinai

Dobro, do duse, ovde bar malo ima kritike...

хм, о животињама?

зар није о Богу и његовој творевини и међусобном односу, као и природи и теологији живота и смрти тих душа?

иначе, имаш ли предлог за неку ''озбиљну'' тему која те посебно занима?

Pa naslov sugerise da je o zivotinjama  8086.gif

Ne znam, dok ovu ne pregledam, pojma nemam ni sta se u njoj pisalo...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Инсајдер

само приметио сам да фали ''пето'', а очекујем и наставак.

Пето је ту, али је видљиво само за достојне  klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

Подели на овим сајтовима

само приметио сам да фали ''пето'', а очекујем и наставак.

Пето је ту, али је видљиво само за достојне  klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

свака част Постављена слика, уткао си у Постављена слика само за оне са духовним очима, рече Постављена слика

него, јел имаш још неки конструктиван предлог, критику, опаску? Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Форум је одличан,но надам се да прихватате добронамерне критике:

1) обједињавање подфорума - они који имају мали број порука би се ујединили,тако би и било прегледније а и људи би једним кликом посећивали два или три подфорума одједном

2) Смањивање лепљивих тема и њихово обједињавање - јер негде их има заиста много,зар не ?

и  питање,постоји ли неки хришћански речник (нпр акатист је то и то,прозорљивост је то и то,такође објашњења за причешће,парастос и сл...)

Подели на овим сајтовима

Форум је одличан,но надам се да прихватате добронамерне критике:

1) обједињавање подфорума - они који имају мали број порука би се ујединили,тако би и било прегледније а и људи би једним кликом посећивали два или три подфорума одједном

2) Смањивање лепљивих тема и њихово обједињавање - јер негде их има заиста много,зар не ?

и  питање,постоји ли неки хришћански речник (нпр акатист је то и то,прозорљивост је то и то,такође објашњења за причешће,парастос и сл...)

Oдлично  запажање! hvala gringrin

Подели на овим сајтовима

Ја се извињавам,ако сам већ рекао,али мислим да актуелне теме испод форума треба укинути.Непрегледне су,има их много,а и на тај начин људи избегавају да иду по форумима,само кликћу на актуелне теме...

Тако су неке теме презагушене,а неке - заборављене (можда и незаслужено)

Такође имам предлог око оснивања форума (подфорума) Хуманост - као на братском верујем форуму,што би објединило теме у којима се тражи помоћ за неког.

Подели на овим сајтовима

дефинитивно занимљиви предлози.

имаш овде шта је акатист

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2005.msg41115.html#msg41115

а цео речник је овде

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Recnik/index.htm

што се тиче прозорљивости ...

то је категорија виђења духовним очима или дошаптавања са анђелима Божјим где се човеку открије нешто о некоме, обично најскривеније. може бити и демонски дар, али такав дар не види у срце, јер демон нема тамо приступа, већ се раи о погађачком духу, који се неретко замени са прозорљивошћу.

за остало су опширни одговори, и полако се спремамо да објединимо такве теме у подфоруму Православље за почетнике.

можеш укратко одговоре добити од сваког свештеника, или поставити питање овде

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,236.0.html

Подели на овим сајтовима

Slažem se da ne treba toliko lepljivih tema !

p.s. ko je stavio moju temu da bude lepljiva ?

ti , Medo , ili Željko ? (mislim da je on)

dobro ,

Nije potrebno sada , pošto je stalno na prvoj strani , ali u toku leta , kada ne budem pisao , zamolio bih da (p)ostane lepljiva .... fala ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

музичару, брате  ;)

тема јесте о теби и ти је пишеш, али политика форума је оваква или онаква, и према томе ће ствари бити лепљене или не.

овде нико не поседује тему или подфорум, иако су им дати на коришћење и ажурирање, а све се може договором средити.

Подели на овим сајтовима

музичару, брате  ;)

тема јесте о теби и ти је пишеш, али политика форума је оваква или онаква, и према томе ће ствари бити лепљене или не.

овде нико не поседује тему или подфорум, иако су им дати на коришћење и ажурирање, а све се може договором средити.

:)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

а цео речник је овде

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Recnik/index.htm

Хвала на информацијама,али знам шта је акатист и прозорљивост него ми треба као помоћ да другима помогнем.Речник који си навео није за ширу употребу

ВАЖНА НАПОМЕНА УРЕДНИКА:

Овај речник о. Јована Брије решили смо да искористимо искључиво из академских разлога али не и теолошких, упркос самом називу речника. На неким местима, а посебно када аутор говори о екуменизму као и о еклизиологији западних "цркава" у речнику се на моменте открива снажно екуменистичко определење аутора, од чега желимо да заштитимо сваког нашег читаоца. Овај речник препоручљив је само онима који желе да се баве академским изучавањем теологије, те ми из тог научног теолошког угла толеришемо неке његове сасвим неправославне ставове. За оне слабије или почетнике у вери овај речник нипошто не препоручујемо, због тога да би се избегла могућа саблазан услед збуњивања и спорних ставова према светоотачком богословљу и учењу Православне Цркве.

интересује ме мањи речник за почетнике да ли такав постоји ?

Одлично,правите неки речник на форуму,сјајно,то ме радује... Да ли ће бити шансе да се тако нешто и одштампа ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...