Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Образложење: Нови форумаши су добро дошли, сви без изузетка, али је потребно уклопити се у атмосферу форума. Кад су то могли атеисти на овом форуму може свако.
U pa kako sad ovo mi da shvatimo, kao nek niša rasa, pa ono kada mou oni može svako? Sad sam se uverdio. 
Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@obi-wan

https://www.pouke.org/forum/topic/38096-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%92%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%83-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B8%D0%BD%D0%B8/page-3

Ред је да знамо да ли си уредник форума или ниси? Као члан форума ја немам привилегије да пратим остале чланове и да им говорим  „не оптерећујте тему, хвала“ и томе слично. Као друго, уводни пост теме на линку изнад се види се из авиона да је био на тему "Грађански рат у Украјини", као и наредни постови, а сигурно би стали са причом после пар коментара и баш на тему.  Шта са  коментарима објашњавања од стране тебе и мене што су остали на теми "Грађански рат у Украјини, а нису тема?! Безвезе. Не знам зашто си упоран да прикажеш да нисмо писали на тему. Смајлић испод је на тему, није твоје мишљење?

image.png

https://www.pouke.org/forum/topic/31957-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%92%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%83-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B8%D0%BD%D0%B8/page-812

Не желим да се објашњавам, ваш пропуст, указује на непрофесионално понашање.  Дакле, или си уредник форума или то ниси. Пошто опомињу модератори, не требам цео форум на врв главе да ми се качи. Хвала. :D

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ako si pismena i vidis dobro, lepo mi pise clan, iz urednistva sam se povukao jos pre 3 meseca, a itekako imam pravo da ti skrenem paznju da spamujes (bilo koju) temu, em mogu i da te prijavim, sto do sad nisam uradio.

Nista ruznije od goropadne zenske, Boze me prosti...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ако си писмен и видиш добро, лепо могу и ја тебе да пријавим да немаш паметнија посла од ометања здраве дискусије, од измишљања да је тема гломазна, а ето твој осмех и сијасет сличних коментара не оптерећује тему. Горопадна ти је женска, Боже ме прости... :)

Мрзим кад људи нису фер и глуматају правду, виде трн у оку брата свога, не виде балван у свом!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

@obi-wan

https://www.pouke.org/forum/topic/38096-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%92%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%83-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B8%D0%BD%D0%B8/page-3

Ред је да знамо да ли си уредник форума или ниси? Као члан форума ја немам привилегије да пратим остале чланове и да им говорим  „не оптерећујте тему, хвала“ и томе слично. Као друго, уводни пост теме на линку изнад се види се из авиона да је био на тему "Грађански рат у Украјини", као и наредни постови, а сигурно би стали са причом после пар коментара и баш на тему.  Шта са  коментарима објашњавања од стране тебе и мене што су остали на теми "Грађански рат у Украјини, а нису тема?! Безвезе. Не знам зашто си упоран да прикажеш да нисмо писали на тему. Смајлић испод је на тему, није твоје мишљење?

Не желим да се објашњавам, ваш пропуст, указује на непрофесионално понашање.  Дакле, или си уредник форума или то ниси. Пошто опомињу модератори, не требам цео форум на врв главе да ми се качи. Хвала. :D

Prokomentarisao sam nešto vezano za Srbiju, verovatno postoji neki sns boot, to je to, idemo dalje ako uopšte možemo uhvatiti nit.

Подели на овим сајтовима

Ако си писмен и видиш добро, лепо могу и ја тебе да пријавим да немаш паметнија посла од ометања здраве дискусије, од измишљања да је тема гломазна, а ето твој осмех не оптерећује тему. Горопадна ти је женска, Боже ме прости... :)

Samo napred, radi sta mislis, a mene zaobidji. Ubuduce cu prosto da prijavim spam i gotovo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Samo napred, radi sta mislis, a mene zaobidji. Ubuduce cu prosto da prijavim spam i gotovo.

Уфффф како се  брзо наљутиш, човече! Наравно радићу шта мислим.Тако си требао урадити одмах, просто пријавити као спам и готово, не би сазнала да требам те заобићи зато што ти мене ниси заобишао.  :) Тако ћу убудуће и ја урадити...а сада имам паметнија посла од храњења твоје љутње.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ako si pismena i vidis dobro, lepo mi pise clan, iz urednistva sam se povukao jos pre 3 meseca...

Ја тек сад видим ово clan, па јер бар било победоносно то повлачење iz urednistva?

Подели на овим сајтовима

Ako si pismena i vidis dobro, lepo mi pise clan, iz urednistva sam se povukao jos pre 3 meseca, a itekako imam pravo da ti skrenem paznju da spamujes (bilo koju) temu, em mogu i da te prijavim, sto do sad nisam uradio.

Nista ruznije od goropadne zenske, Boze me prosti...

Шта год кажеш нахебо си

А лепо сам ти говорио : Остани Оби у уредништву, нако ушушкан и заштићен чварцима, јер ако изађеш и маса сконта попеће ти се на главу

Подели на овим сајтовима

Cestitam, Obi! 

Da mozes da se svadjas i zezas i sve ko normalan svet. 

Подели на овим сајтовима

Ја тек сад видим ово clan, па јер бар било победоносно то повлачење iz urednistva?

Veruj mi da sam se sit odmorio od pojedinih... nego, kako to tebi da promakne, obicno vidis u buve oko?...

Подели на овим сајтовима

Veruj mi da sam se sit odmorio od pojedinih... nego, kako to tebi da promakne, obicno vidis u buve oko?...

Ајооо... уф, куд ишта и написа. Добро, ето, бар нису панично јурили за тобом ко што неки знају кад је сунчан дан. Верујем и да си се сит наодмарао. Дешава ми се и да уочим све што одскаче од уобичајеног, али само кад ми на неки начин привуче пажњу. У некој мери би са овим "obicno vidis u buve oko" био и објективан, али рекох већ, само донекле.

Подели на овим сајтовима

Primecujem da danas na mnogim temama svi nesto vode zustre dijaloge, da ne kazem svadjaju se. Sta vam je ljudi?

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...