Jump to content

Србија уводи право на еутаназију у Грађански законик

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, sanja84 рече

Baš bih videla statistiku da ti, koji su glasali za, budu ti koji će morati da ubijaju ljude. To je uređeno da izabrani lekari radi. Baš ću videti koji bi lekar to uradio. Biće pobune, videćete. Inače će morati ponovo da menjaju Hipokratovu zakletvu, kao što već jesu.

"...Nikome ne ću, makar me za to i molio, dati smrtonosni otrov, niti ću mu za nj dati savjet. Isto tako ne ću dati ženi sredstvo za pometnuće ploda..."

ovo je već izbačeno, ali je ostalo još:

"... Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog začetka. Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti ..."

ja sma jednomppustio da se neko meni drag pati ,jer sma bio kukavica,sledeći put ,nedaj Bože da se nađem u takvoj situaciji ,neću pustiti pa ma koliko morao da robijam

Подели на овим сајтовима

Редом сви који болују од рака, би по теби требало да траже еутанизију?

Обрнуо си нешто наглавачке!

или:

Два слепа брата ономад одоше на еутаназију, јер није имао ко да их чува! Зар је то, по теби, јунаштво?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Драгана Милошевић рече

слепа брата ономад одоше на еутаназију, јер није имао ко да их чува! Зар је то, по теби, јунаштво?

Ja se bojim da će to biti osnov da se rastereti zdravstveno osiguranje, da ne mora da se troši novac za lečenje...Kao nekad u Crnoj gori...pogaču na glavu pa udri starca po glavi da ne troši koricu hleba

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Стаљиново унуче рече

ja sma jednomppustio da se neko meni drag pati ,jer sma bio kukavica,sledeći put ,nedaj Bože da se nađem u takvoj situaciji ,neću pustiti pa ma koliko morao da robijam

imaju one molitve za razlučenje duše od tela...za te prilike, ako si vernik eto ti rešenja :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Верујући прихватају болест, телесне недостатке... храбро;

и то дато време користе да се приближе Богу кроз подвиге.

А не: нећу да трпим па тражим да ме кокну ињекцијом.

:trtmilo:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Стаљиново унуче рече

Треба човек да преиспита себе којим то начином (духом) живи и размишља. Алистер Кроули, отац модерног сатанизма, у једној од својих књига објашњава суштину живота по непомјанику:

1. Живи како хоћеш

2. Ради како хоћеш

3. Умри како хоћеш

Очигледно је да као што претходно написах еутаназија=нирвана (нирвана=прикривени сатанизам) да је еутаназија чист сатанизам, па свидело се то неком или не.

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Драгана Милошевић рече

Редом сви који болују од рака, би по теби требало да траже еутанизију?

Обрнуо си нешто наглавачке!

или:

Два слепа брата ономад одоше на еутаназију, јер није имао ко да их чува! Зар је то, по теби, јунаштво?

fizički bol koji vi ne osećate, bez nade u ozdravljenje....ne govori se o junaštvu nego o spasu od patnje

a što se tiče psihičkog bola...svi ste ali ubedjen sam svi ste bar jednom pomenuli mučenika Klepačkog Vukašina...Samo ti dijete radi svoj posao... a znate li odakle takav mir pred smrću? Pre nego što je krvnik doveo ga na klanje,,,pred njegovimočima mu je pobijena sva porodica,,,sva deca unuci..svi..poklani i silovani...smrt je tada balgoslov

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Драгана Милошевић рече

Верујући прихватају болест, телесне недостатке... храбро;

и то дато време користе да се приближе Богу кроз подвиге.

А не: нећу да трпим па тражим да ме кокну ињекцијом.

:trtmilo:

moliću se da nikada ne doživiš takav bol i da tvog nikog ne gledaš u agoniji

Подели на овим сајтовима

@Стаљиново унуче 

по твоме ја сам већ зрела за ињекцију , ал ево ме живе да се пројављује милост Божја на мени и мојима.

Мани ме теорије.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Драгана Милошевић рече

@Стаљиново унуче 

по твоме ја сам већ зрела за ињекцију , ал ево ме живе да се пројављује милост Божја на мени и мојима.

Мани ме теорије.

čim ti moš da kucaš daleko si ti od agonije

Подели на овим сајтовима

Шта ти знаш о мени и мом крсту?

Подели на овим сајтовима

:citac:                                                                                                                                                                                                                                                0703_read

"Ако те је нешто наљутило... или те неко ожалостио, то се ти, по савету Отаца помоли за њега, као за некога ко ти је учинио велико добро. Моли се од свег срца и говори: Боже! Помози брату моме и мени, ради молитава његових. Тиме се човек моли за брата свога, а то и јесте знак састрадања и љубави; и смирује се, молећи помоћ ради његових молитава: а где су састрадање, љубав и смирење, могу ли ту успети раздражљивост или злопамћење или нека друга страст?"

Преподобни ава Доротеј

:sunce:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...