Александар Милојков Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 6 минута, Sofija_ рече e ovo nije lepo, cini mi se da si ti prvi izgubio strpljenje, ako se secas pa postavio baba Jelicu na gajbicu...onako podrugljivo za sve koji su protiv Maksimovih stavova, ti mozes da se rugas a tebi se ne moze reci, ili mislis da si ti vredniji od diskutanata ovde? Никога ја нисам конкретно именовао. Ко се пронашао, нисам му крив. Ја се овде нисам увредио. Говорим о бруталном вређању и понижавању владике Максима - почев од називања будалом и Јудом до претње шишањем браде. Ако се тако вређа један владика, шта онда да очекујем ја, један лаик. На то сам мислио. Благовесник and Рисбо је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 @Sofija_ Чак је било и дипломатских предлога да се владика изудара... Дивота. Ако има ишта горе од тренутне фанарске пара еклисиологије, то је наш, српски простаклук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 2 минута, farisejski.bukvojed рече Ovo je primer kreativne istine. Slicna kreativna istina postoji i u nekim delovima u nekoliko saopstenja gg. Maksima. Ovde gg. Maksima niko nije nazvao Judom, niti mu je pretio sisanjem brade. Нажалост, било је. Читај мало теме. Синоћ га је "августин" назвао "Јудом Максимом". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 2 минута, Александар Милојков рече Никога ја нисам конкретно именовао. Ко се пронашао, нисам му крив. Ја се овде нисам увредио. Говорим о бруталном вређању и понижавању владике Максима - почев од називања будалом и Јудом до претње шишањем браде. Ако се тако вређа један владика, шта онда да очекујем ја, један лаик. На то сам мислио. Sad se izvlacis, pa nisi se uvredio zato sto nemas zasto, ili jesi ali se pravis da nisi...jadan vladika, mukica, zalimo ga mi majmuncici i nasi preci majmuni, za ostale stvari necu ni da komentarisem.. Ведран* and Рисбо је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 Управо сада, Sofija_ рече Sad se izvlacis, pa nisi se uvredio zato sto nemas zasto, ili jesi ali se pravis da nisi...jadan vladika, mukica, zalimo ga mi majmuncici i nasi preci majmuni, za ostale stvari necu ni da komentarisem.. Ето видиш, твој коментар о "мајмунчићима" говори колико смо јадни... Нифада је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 7 минута, Александар Милојков рече @Sofija_ Чак је било и дипломатских предлога да се владика изудара... Дивота. Ако има ишта горе од тренутне фанарске пара еклисиологије, то је наш, српски простаклук. verujem da nije lako biti vladika, velika su iskusenja, sad mozda i najveca, jer jedino je jos nasa crkva ostala da se unisti od strane amera i ostale bande, narodu je jedino crkva ostala i njeni episkopi, ako oni padnu ili pokleknu( ovde mislim u svemu)narod je izgubljen, zato mogu da razumem takvu reakciju, ali je ne podrzavam, ja sam radije da se rascini bez nasilja svakako Рисбо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 Све у свему, теме о владици Масиму и владици Иринеју, о њиховој полемици, нажалост, све више личе на некадашњи форум "Ихтус". Има вас овде сигурно који га се сећате и знате о чеми говорим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 2 минута, Александар Милојков рече Ето видиш, твој коментар о "мајмунчићима" говори колико смо јадни... pa tako nas vidi vladika Maksim, kako drugacije? Ведран*, Рисбо and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 38 минута, Александар Милојков рече А зашто је проблем што сам ја раније користио ту синтагму? Да ли је грех ако сам разговарао на ову тему са владиком, где ми је он неке своје ставове растумачио и појаснио? Ја не рекох ни да је проблем ни да је грех, где си то код мене прочитао? У мојој подсвести изгледа, имао си неки такав утисак? Ведран* and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 41 минута, Александар Милојков рече А зашто је проблем што сам ја раније користио ту синтагму? Да ли је грех ако сам разговарао на ову тему са владиком, где ми је он неке своје ставове растумачио и појаснио? Поента је да постоје индиције да ти и владика (у некој мери) сарађуејете на његовим саопштењима а ти са друге стране наступаш као непристрасан и објективан. Можда је то могуће али с обзиром на оно што је владика показао у досадашњим саопштењима на ову тему то је мало вероватно. Bokisd, Ведран*, Предраг М and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 39 минута, Александар Милојков рече Ко размишља носом, његови закључци бивају "утисци", пројекције, сламнате чичице... Од вас, овдашњих дискутаната (част изузецима), човек не моће боље ни да очекује, до пљување, сатирање, вулгаризам и вређање. Надам се да ја, иако по теби размишљам носом, спадам у те изузетке. А ако не спадам онда ми дугујеш цитате за болдоване оптужбе на мој рачун. farisejski.bukvojed, Просечан србенда and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 24 минута, Александар Милојков рече Ето видиш, твој коментар о "мајмунчићима" говори колико смо јадни... hteo si reci koliko sam ja jadna? ili koliko smo mi majmuncici jadni? nemoj mene mazati, to kod mene ne prolazi.. Vladan :::., Предраг М, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 46 минута, Sofija_ рече e ovo nije lepo, cini mi se da si ti prvi izgubio strpljenje, ako se secas pa postavio baba Jelicu na gajbicu...onako podrugljivo za sve koji su protiv Maksimovih stavova, ti mozes da se rugas a tebi se ne moze reci, ili mislis da si ti vredniji od diskutanata ovde? Имаш утисак Софија? Просечан србенда, Рисбо and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 1 минут, Ведран* рече Имаш утисак Софија? kakav bre utisak, dokazi crno na belo, nema tu utisaka, vec da li je takav vladika dostojan da ostane vladika ili ne, jasno ko dan. Рисбо and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 28 минута, Александар Милојков рече Све у свему, теме о владици Масиму и владици Иринеју, о њиховој полемици, нажалост, све више личе на некадашњи форум "Ихтус". Има вас овде сигурно који га се сећате и знате о чеми говорим. Ооо да! Па владика Максим је већ рекао индиректно да ова "паклена места" треба затворити. Да се он пита радила би само теологија.нет. И фалсификовала текстове по његовој наруџби. Рисбо, Sofija_, Milan Nikolic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука