Ведран* Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 27 минута, Дејан Мачковић рече Дипломатија без силе не служи ничему. Ја не капирам што је тебе то питао кад је владика Максим из Босне. Зар није лакше да се код њега информише? Пошто видим дљ сви волимо логику. Жика and Vuk Mob је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan61 Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 Погрешно мислиш. [emoji4]Значи већ радиш на томе. [emoji3] Vladan :::., Zoran Đurović, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 пре 6 часа, Srdjan61 рече Значи већ радиш на томе. Милојко је вредан... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Мај 9, 2019 Пријави Подели Написано Мај 9, 2019 Ведран*, farisejski.bukvojed and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука