Jump to content

Зоран Ђуровић: НОТА О МОЛИТВИ

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 39 минута, Zoran Đurović рече

Зато овог човека треба склонити. Не дати му ни Доњу Памбуковицу.

u zoloski vrt, nek majmunima objasnjava zasto oni nisu evoluirali!!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 27 минута, Sofija_ рече

sve je tacno sto ste napisali, na zalost...

Ја сам пророковао Јуци да никад неће бити владика. Тамо би идеалан био Исаија Лукић. Домаћин човек. Био дуго година тамо, зна језик, а научио се у маломе добар бити. Не малтретира никог. А Јустин је један надувенко, фићфирић. Није као Максим, али је пун хелијума још увек. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ја сам пророковао Јуци да никад неће бити владика. Тамо би идеалан био Исаија Лукић. Домаћин човек. Био дуго година тамо, зна језик, а научио се у маломе добар бити. Не малтретира никог. А Јустин је један надувенко, фирфирић. Није као Максим, али је пун хелијума још увек. 

Videcemo, da Bog da vladika jos dugo pozivi molimoliali on je ko biljka, nista vise ne moze, sve umesto njega potpisuju..

a ko je taj Lukic? ne znam za njega

Подели на овим сајтовима

Što se tiče TE tu ne vidim nikakvo zlo za crkvu da se u tom smjeru malo progresuje a izgleda da se ovom Maksimu treba priznati da je po tom pitanju dosljedan onomu "budite lukavi kao zmije" jer je izabrao dobre "karte" za igru.

Zatim ovo oko fanara i Ukrajine je također odigrao na jaku kartu.

Tako da mu se na globalnom planu kršćanstva ovo ne može uzeti kao zlo bez obzira na nepravdu i plač malenih u ovoj priči.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

Videcemo, da Bog da vladika jos dugo pozivi molimoliali on je ko biljka, nista vise ne moze, sve umesto njega potpisuju..

a ko je taj Lukic? ne znam za njega

Сјајан човек, архимандрит. Код Игњатија у Манасији. Изузетно образован, али добар човек. Тамо (Фр) био и служио као и ја за џ. Никакав надувенко. Из патријархалне и домаћинске породице, мајка му пише песме. Крајње ретка фамилија. 

Из богословије изашао неоштећен, после се посветио студијима, а радио као парох код вас. Знам да је возио огромне километраже, али не знам како му се звала парохија. Лука га зна свакако. Ја пак о Луки имам добро мишљење и имали смо преписке и слали честитке кад сам мислио да идем у Аустралију. Те године је прешао у Фр., а видели смо се на Академији у Бг и причали о разним стварима. Каталонци су била интересантна тема, али у свему треба енергије, тј. млађи владика. Памтим га као господина. Екипа је после годину успела да растури и Акадамију и да прогнају "мантије". У том таласу сам и ја отишао, и ни са ким нисам хтео да се судим.   

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kopitar рече

Što se tiče TE tu ne vidim nikakvo zlo za crkvu da se u tom smjeru malo progresuje a izgleda da se ovom Maksimu treba priznati da je po tom pitanju dosljedan onomu "budite lukavi kao zmije" jer je izabrao dobre "karte" za igru.

Tako da mu se na globalnom planu kršćanstva ovo ne može uzeti kao zlo bez obzira na nepravdu i plač malenih u ovoj priči.

Ја сам мислио да си ти хришћанин. Преварио сам се. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, kopitar рече

Nekako pomalo  politicki razmisljas Kopitar, jer ne ide zmija bez goluba :D(ni golub bez zmije ), razmisli gde vodi samo suva mudrost ... :blush:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Zoran Đurović рече

Сјајан човек, архимандрит. Код Игњатија у Манасији. Изузетно образован, али добар човек. Тамо (Фр) био и служио као и ја за џ. Никакав надувенко. Из патријархалне и домаћинске породице, мајка му пише песме. Крајње ретка фамилија. 

onda se za njega vredi boriti svim silama da ga vratimo, eto ideje da se obidje, hvala vam :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Zoran Đurović рече

Ја сам мислио да си ти хришћанин. Преварио сам се. 

.. jer sinovi su ovoga svijeta snalažljiviji prema svojima od sinova svjetlosti."

Moje mišljenje je da će ova struja Bart i Maksim ostati..a druga je stvar što to nije dobro.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, kopitar рече

.. jer sinovi su ovoga svijeta snalažljiviji prema svojima od sinova svjetlosti."

Moje mišljenje je da će ova struja Bart i Maksim ostati..a druga je stvar što to nije dobro.

Ниси се добро Одразио:)) Деловало је као злуради коментар, а то од тебе нисам очекивао. 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
On 18.4.2019. at 17:24, Жика рече

Знам на шта си мислио. Само кажем да си тада писао да има доста специјалиста али је једини прави Јелисавчић и Крачун у неким светлим тренуцима. Редовно читам Ђуровића и Ђоловића а Јевремовића сам слабије читао и баш сам пре неки дан помислио како су ми они омиљени теолози. Ја бих додао епископа Атанасија Јевтића, Растка Јовића и тебе.

Погрешио сам што нисам ставио и владику Давида. Овакве текстове ретко ко пише. Додајем и њега.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...