Vegeta Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 14. 4. 2019. at 20:17, Вилер Текс рече А кад би Срби у дијаспори написали једно писмо РТС и рекли да не желе турбо џим фолк ултра канал за дијаспору? Ја причам о стању духа који влада код многих и тамо и овде. И то стање духа је упропастило ову земљу. А код оних који су отишли и здаржали то стање духа, оно је гетоизирано на гастарбајтерске журке. Expand Ja sam zbog nekih izvođača koji igrom slučaja spadaju u turbo folk, a koje sam kao bebac zavoleo, spreman da se zalažem za očuvanje kompletnog žanra, a i da nerviram vas noblese. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 5:21, Vegeta рече Ja sam zbog nekih izvođača koji igrom slučaja spadaju u turbo folk, a koje sam kao bebac zavoleo, spreman da se zalažem za očuvanje kompletnog žanra, a i da nerviram vas noblese. Expand Ložiš se na Sneki . Vegeta and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 5:21, Vegeta рече vas noblese. Expand Ја читам " вас болесне" Вилер Текс and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 14. 4. 2019. at 17:02, Lady Godiva рече Bjorn ili Hose.. sve jedno mi Expand Sve ćeš ti to ionako da prevedeš na našu (čitaj pravu) stranu . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vegeta Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 9:56, AnaLaz рече Ја читам " вас болесне" Expand Nobles, nego šta. Pljuvanje po turbo folku iz devedesetih je ono što je nekada bilo "komi fo". Juanito and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 9:56, AnaLaz рече Ја читам " вас болесне" Expand имитира Нушића AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 14. 4. 2019. at 17:02, Lady Godiva рече Bjorn ili Hose.. sve jedno mi. Expand Јес. Свеједно ти је док не почну да ти спремају ручак. Бјорнов хипстерски испоснички сендвич vs. Хозетова споро кувана барбакоа јунетина. Није свеједно! Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 12:27, Vegeta рече Nobles, nego šta. Pljuvanje po turbo folku iz devedesetih je ono što je nekada bilo "komi fo". Expand А нарочито кад све то стрпаш у исти лонац... Vegeta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vegeta Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 9:49, Natasa. рече Ložiš se na Sneki . Expand Aha. Toliko sam mudrosti od nje apsorbovao i inspiracije dobio. Moje jedino druženje sa dijasporom će biti kad ona bude imala koncert. Ana B. and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 Само да вас све поздравим. Tumaralo., АлександраВ, Avocado and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 14:04, Vegeta рече Aha. Toliko sam mudrosti od nje apsorbovao i inspiracije dobio. Moje jedino druženje sa dijasporom će biti kad ona bude imala koncert. Expand Боље је плати да пева само за тебе и одабрано друштво на твом ранчу. Natasa. and Vegeta је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vegeta Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 @Juanito Vide li koju sam temu pokrenuo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 On 15. 4. 2019. at 14:53, Grizzly Adams рече Само да вас све поздравим. Expand Поздрав и теби. Прозбори коју на тему. Ambasador and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 Да сам млађа, и да имам садашњу памет сигурно бих отишла, а пошто нисам пуно млада, морам да останем. Бураз од ујака отишао у Холандију, тамо је већ четврта година и супер му је, стално ме извештава, стварно му цветају лале. Не планира да се враћа, ради за једну холандску фирму, често путује. Овде је са својим просеком 9.9 или 8 био подцењен и примао мизерну плату (машински факс )Само би будала остала, ако већ има шансу да оде. Natasa., Ana B. and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 @Grizzly Adams Zavrsio se zimski san?... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука