Jump to content

Отићи или остати у оваквој Србији?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 14. 4. 2019. at 20:17, Вилер Текс рече

А кад би Срби у дијаспори написали једно писмо РТС и рекли да не желе турбо џим фолк ултра канал за дијаспору?

Ја причам о стању духа који влада код многих и тамо и овде. И то стање духа је упропастило ову земљу. А код оних који су отишли и здаржали то стање духа, оно је гетоизирано на гастарбајтерске журке.

Expand  

Ja sam zbog nekih izvođača koji igrom slučaja spadaju u turbo folk, a koje sam kao bebac zavoleo, spreman da se zalažem za očuvanje kompletnog žanra, a i da nerviram vas noblese.

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2019. at 5:21, Vegeta рече

Ja sam zbog nekih izvođača koji igrom slučaja spadaju u turbo folk, a koje sam kao bebac zavoleo, spreman da se zalažem za očuvanje kompletnog žanra, a i da nerviram vas noblese.

Expand  

Ložiš se na Sneki :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2019. at 5:21, Vegeta рече

vas noblese.

Expand  

Ја читам " вас болесне" :smeh1:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

On 14. 4. 2019. at 17:02, Lady Godiva рече

Bjorn ili Hose.. sve jedno mi.

Expand  

Јес. Свеједно ти је док не почну да ти спремају ручак. Бјорнов хипстерски испоснички сендвич vs. Хозетова споро кувана барбакоа јунетина. Није свеједно!

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2019. at 14:04, Vegeta рече

Aha. :sunce:

Toliko sam mudrosti od nje apsorbovao i inspiracije dobio. Moje jedino druženje sa dijasporom će biti kad ona bude imala koncert.

Expand  

Боље је плати да пева само за тебе и одабрано друштво на твом ранчу. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2019. at 14:53, Grizzly Adams рече

Само да вас све поздравим. :)

Expand  

Поздрав и теби. Прозбори коју на тему. :mahmah:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Да сам млађа, и да имам садашњу памет сигурно бих отишла, а пошто нисам  пуно млада, морам да останем. Бураз од ујака отишао у Холандију, тамо је већ  четврта година и супер  му је, стално ме  извештава, стварно му цветају лале. Не планира да се враћа, ради за једну холандску фирму, често путује. Овде је са својим просеком  9.9 или 8 био подцењен и примао мизерну плату (машински факс )Само би будала остала, ако већ има шансу да оде.     

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams 

Zavrsio se zimski san?... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...