Vladan :::. Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 минута, Broken рече Moras ipak priznati da jako lepo zvuci ta mudrost da one svojim zenskim culima osete na nekom unutrasnjem, dubokom nivou ko je pravi muskarac. Јесте, зато оне увек одаберу правог и никада се не зезну, скоро... Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 1 сат, Лубеница рече Прави мушкарац мора да зна снажно, а елегантно и са стилом да лупи шаком о сто! Sto rek`o Radovan III - da bude izrazito suv i debeo... Broken, Vladan :::. and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Sto bi moja pokojna baba rekla:"dok ne pojedes dzak brasna i soli s njim, ne znas kakav je!" Al sad su neka druga vremena dosla, tako da koliko brak danas traje, a koliko zene mese...ova bakina mudra izreka ne moze da se primeni u 21veku! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 19 часа, Нифада рече ima lep stil,mislim na garderobu Ono ti je lep stil... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 15 минута, Vladan :::. рече Јесте, зато оне увек одаберу правог и никада се не зезну, скоро... Ja imam jednu teoriju. Zene nikad ne grese, to svi znamo . Grese one, naravno, ali one prikazu citavu situaciju gde nesto zabrljaju kao da nisu one tu pogresile. To je sve zbog situacije s pocetka Postanja. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 6 минута, Gogić рече Sto bi moja pokojna baba rekla:"dok ne pojedes dzak brasna i soli s njim, ne znas kakav je!" Al sad su neka druga vremena dosla, tako da koliko brak danas traje, a koliko zene mese...ova bakina mudra izreka ne moze da se primeni u 21veku! Колико данас месе све су шансе да ће ми месити и у есхатону. Vladan :::. and Gogić је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 16 минута, obi-wan рече Sto rek`o Radovan III - da bude izrazito suv i debeo... i da ćuti u bioskopu Никола Поповић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 1 минут, Снежана рече i da ćuti u bioskopu ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 минута, Broken рече Grese one, naravno, ali one prikazu citavu situaciju gde nesto zabrljaju kao da nisu one tu pogresile. То је као она што је рекла мужу да купи ћевапе само за њега да се она не би гојила. И док је пржила миришљаве ћевапе псовала је мужа: какав је он никакав мушкарац када слуша жену. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Prave muškarčine,?... Лубеница, ana čarnojević and Broken је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече То је као она што је рекла мужу да купи ћевапе само за њега да се она не би гојила. И док је пржила миришљаве ћевапе псовала је мужа: какав је он никакав мушкарац када слуша жену. Увек смо ми криви. Она забрља ми смо криви. Да пробамо реконструисати ситуацију из Постања. Ева, као и свака жена, увек хоће више од оног што има. Змија баш њој нуди плод. Она видећи да је драг ради знања и леп на око...а заправо јер је хтела да буде лепа к'о Бог, узме, поједе. Сад, укапира она брзо да је погрешила, доскакуће до Адама, искриви главу и затрепће неколико пута уз нежни осмех: "Де, пробај ово. Много је добро...само сам за тебе убрала." "Па јел то онај плод што нам је Бог рекао да не једемо !? Па шта си то урадила ? Гле колико имаш свега, мало ли је ?!" Ева:"Пробај ово Ади. Још само ово нам треба и ништа више." Адам узима плод...( А у материну....мисли у себи) зна да неће бити добро али ипак да се не раздваја од ње, он поједе. И дање иде теологија...то знамо. Кроз Адама смрту улази у свет...Адам крив...Христос као Нови Адам.... Једина сатисфакција за Адама је то што су постали голи. Драшко and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 15 минута, Gogić рече Prave muškarčine,?... Смучило ми се. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Meni se smucilo sto ne umem hodati u visokim potpeticama ?. Nego Broken , gledaj ovo kao na umetnicki performans! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Hajmo malo egzegeze ove slike. Zašto on žmuri a ona gleda ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 пре 37 минута, Broken рече Увек смо ми криви. Она забрља ми смо криви. Да пробамо реконструисати ситуацију из Постања. Ева, као и свака жена, увек хоће више од оног што има. Змија баш њој нуди плод. Она видећи да је драг ради знања и леп на око...а заправо јер је хтела да буде лепа к'о Бог, узме, поједе. Сад, укапира она брзо да је погрешила, доскакуће до Адама, искриви главу и затрепће неколико пута уз нежни осмех: "Де, пробај ово. Много је добро...само сам за тебе убрала." "Па јел то онај плод што нам је Бог рекао да не једемо !? Па шта си то урадила ? Гле колико имаш свега, мало ли је ?!" Ева:"Пробај ово Ади. Још само ово нам треба и ништа више." Адам узима плод...( А у материну....мисли у себи) зна да неће бити добро али ипак да се не раздваја од ње, он поједе. И дање иде теологија...то знамо. Кроз Адама смрту улази у свет...Адам крив...Христос као Нови Адам.... Једина сатисфакција за Адама је то што су постали голи. Дивно си ово испричао колега Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука