Natasa. Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече cure vise vole da se druze nego da nesto vise. Neee vooliiimooo . Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 1 сат, Anika рече A kako se to zove kad vam decko koga ste odbili posalje sa drugog naloga snimak svoje veridbe? U kakvu zavisnost to spada? Upravo mi se juce desilo. То значи: ''Еј, види моју вереницу, а то си могла да будеш и ти, сад пати, ахаха...'' хд Тешко паћеништво у поодмаклом стадијуму. =) Milica Bajic, Anika and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 2 часа, Natasa. рече Neee vooliiimooo . Ed pa, Ne volim ni ja tebe. A i ti nisi devojka. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 17 минута, Liga Džentlmena рече Ed pa, Ne volim ni ja tebe. A i ti nisi devojka. Nisam, ali bila sam, plus što sam žensko. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 3 часа, Liga Džentlmena рече Sujetaaaaa u velikim kolicinama, tj neizmerna. Taj je zreo za jedno veliko pokajanje. Kod nas se pokajanje kaže kad se ide na sahranu Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Задње Време Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 Успех је за све нас моћна ствар у животу и највећи покретач на акцију. Колико смо успешни у животу одређује колико ћемо ценити себе и свој живот. Када човек није ништа постигао у животу , нема знање, имање, титуле способности онда он покушава да присвоји нечији успех за себе. Ако неко други поседује неке вредности које би допуниле његов недостатак тада ми почињемо тог друго да желимо за себе, Заљубљујемо се у такву особу несвесни да наша љубав потиче од наше себичности, од себељубља. Мушкарац тражи лепу девојку да му буде као украс и да се испуни као мушкарац, да буде успешан освајач.Он се заљубљује и мисли да је то љубав несвесан да је упитању себична љубав, љубав из интереса. И такав буидући да нема својих вредности почиње да стрепи да ће остати без објекта своје љубави , за њега би живот изгубио смисао ако би се тако нешто десило, постао би неуспешан човек, Цеца има једну песму која каже: Остављене боли срам, Човек се срами свога неуспеха и то у њему изазива бол која прераста у мржњу према особи која га је оставила.Не боли човека то што га је та особа оставила, има на свету милијарде других и лепших и паметнијих , Боли га срам јер ће га људи видети као неупешног, Одакледолази страст? Страст долази од жеље за успехом, да покажемо да смо бољи од других Што је драгоценији објекат наше љубави, што је његова вредност већа то је и страст већа јер већи ће бити успех ако задобијео тај објекат. Ми постајемо робови наших себичних љубави а да нисмо ни свесни одакле то долази страст Страст је та која изазива лептириће у стомаку Као коцкар кад ближи крај извлачењу бројева а он чека још један број: и он осећа лептириће у стомаку Христос је понудио другачији вид успеха: да наш успех буде у нашој доброти у моћи да укротимо своје страсти и да изградимо своју личност. Да наш успех не буде споља него заснован на унутрашњим вредностима као што је права љубав, она љубав окренута према другима а не према себи Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 2 часа, Natasa. рече Nisam, ali bila sam, plus što sam žensko. Pa ja sam pomenuo devojke. ? ( Salimo se malo generacijo ne zameraj mi smo generacija razumemo se.) Ali, fala Bogu, stvarno mi da zauzete devojke i zene mogu da mi budu samo drugarice i nikada mi nisu bile interesantne. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 1 hour ago, Задње Време рече Мушкарац тражи ле Цеца има једну песму која каже: Остављене боли срам, Човек се срами свога неуспеха и то у њему изазива бол која прераста у мржњу према особи која га је оставила.Не боли човека то што га је та особа оставила, има на свету милијарде других и лепших и паметнијих , Боли га срам јер Boli ga jer ga je muka da vise trosi energiju na neuspehe nebitni su drugi ljudi, a mozda je sve to samo sujeta... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 15 часа, Liga Džentlmena рече Znaci pet, sest, sedam, osam sastanaka pa tek onda neka ozbiljna prica. Malo je to, bas malo. Godinu dana ili dve, pa da nesto moze da se vidi. Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 7 часа, obi-wan рече Malo je to, bas malo. Godinu dana ili dve, pa da nesto moze da se vidi. Posto znam tvoju pricu, kapiram zasto pises. Ali danas vreme nije kao sto je nekad bilo. Danas su svi, svima dostupni preko drustvenih mreza. Pre je bilo, to ti je sto ti je. A i ja brate imam 34 a ne 24. Sta znam. Kako kazu zene moras imati stav. " Ja sam taj" ako nemas idemo dalje. ? I o. Jovica se ozenio sa 23 i druzio se. Al dobro, sta je tu je idemo dalje sto kaze @Ana B. Ana Bucevic. ?? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 7 часа, Liga Džentlmena рече Posto znam tvoju pricu, kapiram zasto pises. Ali danas vreme nije kao sto je nekad bilo. Danas su svi, svima dostupni preko drustvenih mreza. Pre je bilo, to ti je sto ti je. A i ja brate imam 34 a ne 24. Sta znam. Kako kazu zene moras imati stav. " Ja sam taj" ako nemas idemo dalje. ? I o. Jovica se ozenio sa 23 i druzio se. Al dobro, sta je tu je idemo dalje sto kaze @Ana B. Ana Bucevic. ?? Ja sam se ozenio u 28, i nema tu nekih limita, vazno je da se ti osecas dobro i da imas volju da upoznas ljude. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 1 hour ago, obi-wan рече Ja sam se ozenio u 28, i nema tu nekih limita, vazno je da se ti osecas dobro i da imas volju da upoznas ljude. Imam volju i volim da se druzim i upoznaj ljide. Ali me skrhaju porazi jbg. Ozenio si se u najboljim godinama, sto vise cekas to gore. Sve u svoje vreme. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 11 минута, Liga Džentlmena рече Ozenio si se u najboljim godinama, sto vise cekas to gore. To se bas nikad ne zna. Imam prijatelje ovde koji su se uzeli u njihovih 43 ili tako nesto. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 6 минута, obi-wan рече To se bas nikad ne zna. Imam prijatelje ovde koji su se uzeli u njihovih 43 ili tako nesto. Daleko su te godine. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Daleko su te godine. Pa jesu, ti si prilicno mladji, zato i kazem da nema mesta za sekiraciju. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука