Рапсоди Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 On 27.1.2019. at 0:11, obi-wan рече Malo je to, bas malo. Godinu dana ili dve, pa da nesto moze da se vidi. Можда је из твог угла тачно, из мог угла је нетачно. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 3 минута, Рапсоди рече Можда је из твог угла тачно, из мог угла је нетачно. "Netacno" je i iz ugla mog prijatelja, ciji sam primer navodio na ovakvim temama - 3 dana poznanstva i odma` brak. Ali vi ste retki izuzeci, vecina slucajeva bez ikakve sumnje dodje pod ono napisano - godinu do dve, pa se onda vidi sta je to u stvari. Lepo je kad se sve odma` skocka, ali vecina ljudi nije bas tog tipa. Рапсоди and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 4 минута, obi-wan рече Ali vi ste retki izuzeci, vecina slucajeva bez ikakve sumnje dodje pod ono napisano - godinu do dve, pa se onda vidi sta je to u stvari. Моји родитељи се познавали месец дана и хвала Богу имају диван брак (још мало па златна с.) Опет мени ближи рођаци забављали се (што моја баба каже- водали се ) пуних седам година и ушли у брак који је благо речено био промашај . Ваљда су за седам година могли да увиде да ли су једно за друго или не, а очигледно је да нису били . Тако да ни тај приступ знати се, виђати се па онда одлучити, није најсигурнија гаранција за добар брак. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 6 минута, Рапсоди рече Моји родитељи се познавали месец дана и хвала Богу имају диван брак (још мало па златна с.) Опет мени ближи рођаци забављали се (што моја баба каже- водали се ) пуних седам година и ушли у брак који је благо речено био промашај . Ваљда су за седам година могли да увиде да ли су једно за друго или не, а очигледно је да нису били . Тако да ни тај приступ знати се, виђати се па онда одлучити, није најсигурнија гаранција за добар брак. Nista nije nikad garancija. Nema garancije. U ljubavi je glavno to sto ona "izdrma" coveka stalnom neizvesnoscu. U tom je lepota. Ono sto moze da se izracuna i predvidi prosto nije ljubav. Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 пре 23 часа, obi-wan рече Razumljivo, ali i to ce da dodje na red da nestane. Ako da Bog. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Задње Време Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 И после неки овде мени кажу како лупам глупости Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адриана92 Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 On 28.1.2019. at 7:08, Задње Време рече Једноставно предивно описано! Из које је ово књиге? имаш ли неки линк? Ово треба прочитати Ја бих се позабавио првом тачком: 1. Љубав поклања једну константну радост, У љубавној зависности ЕУФОРИЈА је стално смењује ПАТЊОМ. Животни пут човека се може упоредити са проласком кроз тунел: Идући тако кроз живот ми видимо светло на карју тунела али у самом тунелу је мрак и ми тако идући стално ударамо у зидове тунела, Када ударимо у једну страну тунела ми осећамо патњу а када ударимо у другу ми осећамо еуфорију. Права љубав је када идемо средином тунела. Супротнио правој љубави је заљубљеност коју карактеришу еуфорична осећања, лептирићи у стомаку. Е па ти лептирићи у стомаку заправо говоре да је наша љубав лажна. Права љубав је као сунце у пролеће, нити је хладно нити је топло него онако баш пријатно, што каже народ потаман. А зима и лето представљају два лица заљубљености: те наше лажне себичне љубави. Еуфорија је као када те сунце пржи у сред лета а патња је зима у срцу. Зашто је Ђаволу тако лако да вара људе објашњава Писмо које каже да је у доброг господара и слуга обучен лепо као и син, па их је тешко разликовати. Тако је Ђаво заоденут еуфоријом и многи га мешају са Сином који је заоденут Љубављу Касним са одговором (: о вој књизи је ријеч Задње Време је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука