Jump to content

А о Путину, ниједна актуелна тема...срамота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 20 минута, ana čarnojević рече

Mozda su tebi izandjali.

То кажем јер се тај аргумент провлачи од стране свих противника сваког скупа. Кад опозиција оправи скуп власт каже-блокирају град. Кад власт прави скуп опозиција каже блокирају град. То могу да кажу само они који никада нису правили скуп :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 5 минута, Вилер Текс рече

То кажем јер се тај аргумент провлачи од стране свих противника сваког скупа. Кад опозиција оправи скуп власт каже-блокирају град. Кад власт прави скуп опозиција каже блокирају град. То могу да кажу само они који никада нису правили скуп :)

У реду. Да не испадне да сам "дрвени адвокат" Анин, а и ти се мани политкоректности-знамо се, знаш добро на шта се мисли. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Милан Ракић рече

У реду. Да не испадне да сам "дрвени адвокат" Анин, а и ти се мани политкоректности-знамо се, знаш добро на шта се мисли. 

Ниђе везе са пол. коректности. Хтео сам да кажем да смарају са тим блокиран град кад им блокада не иде у корист, сви.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Ниђе везе са пол. коректности. Хтео сам да кажем да смарају са тим блокиран град кад им блокада не иде у корист, сви.

у реду

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Вилер Текс рече

Jesi u pravu... i neke priče su potpuno bezveze... naravno da je neophodno da se uradi sve kako bi Putin ili bilo koji strani državnik koji nam dođe bio adekvatno zaštićen... ako treba da se blokira pola grada, blokira se pola grada...

Takođe, meni je potpuno jasno i zašto su neki delovi bili blokirani i u periodima kada šatro nije bilo potrebe... ne smeš nikad da odaš tačan tajming gde će se on nalaziti jer mu tako ugrožavaš bezbednost... ako će da poseti npr. 4 lokacije za 4 sata, sve 4 moraju da budu zatvorene sve vreme, da neko ko želi da mu naudi ne bi po tvom tajmingu zatvaranja znao gde će on biti u svakom trenutku...

Problem sa ovim juče je što su neke važne i prometne saobraćajnice bile zatvorene bez ikakvog razloga (bar meni jasnog)... na primer jasno je da moraš da zatvoriš Bulevar oslobođenja kad je na platou kod Hrama toliko ljudi... ali što moraš da ga zatvoriš do autokomande i da presečeš vezu sa Južnim bulevarom... nema nikakve potrebe ni logike... i onako su kamione za blokadu i žandare stavili gore kod Veterinarskog fakulteta... mogli su i pandure da stave kod Franša (30m niže od tih kamiona), a ne na autokomandu i da ne preseku vezu sa Južnim bulevarom... isto važi i za neke druge pravce... mada to nije baš toliko važno naravno... samo, ne razmišljaju uopšte, boli ih dupe...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Августин рече

@GeniusAtWork Да ли си свестан геније да оваквим писањем правиш директну штету нашем народу.Запад ће сигурно оштро реаговати зато што је Путина под који је под санкцијама дочекало 150000 људи.А онда Ти и Теби слични пишу да су људи натерани.Значи и Руси треба да су против нас.Имате ли ви историјске свести и одговорности имало.Да ли сте свесни шта радите.

А путин је глуп, па не зна и не види ако Геније не напише.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, -Владимир- рече

Није Путин глуп а није ни баба Стана да ради на осноиву осећања и онога шта сматра да му се учинило.Па тако ако не узму генија за аналитичара бар ће видети да је он против њих а све се чита и анализира.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, -Владимир- рече

Putin svakako nije glup al je ova bulumenta od opozicije preglupa i ako nastave Vučić možda nakrivi kapu ko Milanče sa kosova i vladaće narednih 10 godina.Te preglupe šifrirane analize,kako ga je pogledo,dal je reko narodu dve il tri račenici,da su se građanoidi previše juče isfrustrirali jer sve bilo blokirano etc su baš na korist Vučiću,što reče Manda u onoj pesmi ne brini,jeleni(čitaj balvani) umiru sami.

A ništa gluplje još nisam pročitao da on ne podržava Vučića,pa i nebitno je dal ga podržava il ne podržava,bitni su izbori i dokle god to ne uđe u tintare opozicinara od smene Vučića nema ništa.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Августин рече

Није Путин глуп а није ни баба Стана да ради на осноиву осећања и онога шта сматра да му се учинило.Па тако ако не узму генија за аналитичара бар ће видети да је он против њих а све се чита и анализира.

А `ел мислиш, кад већ помињеш аналитику, те се правиш наиван (а ниси) у последњих неколико својих постова (простоо се питам, `ел те АВ "задужио" нечим); дакле, да ли мислиш да ВВП аналитика није узела све у обзир како јуче, тако и из претходног, те истом - ВВП-у предочила дуради оно што је урадио јуче на конференцији за новинаре, односно испред Храма?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Милан Ракић рече

А `ел мислиш, кад већ помињеш аналитику, те се правиш наиван (а ниси) у последњих неколико својих постова (простоо се питам, `ел те АВ "задужио" нечим); дакле, да ли мислиш да ВВП аналитика није узела све у обзир како јуче, тако и из претходног, те истом - ВВП-у предочила дуради оно што је урадио јуче на конференцији за новинаре, односно испред Храма?

Не правим се наиван а не знам да ли сам наиван.Нико ме није ни са чим задужио.Нисам све пажљиво пратио тако да не могу да причам.А и не знам да ли се прави аналитика на основу гестова.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

A šta je to Putin uradio?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Heraklit рече

То ни мени јасно.Никако да кажу.Путин иначе не држи говоре на отвореном простору.Лењин који је написао 545 књига одржао је само два говора.Стаљин ваљда један.Да не говоримо у царско време или сссра.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

То ни мени јасно.Никако да кажу.Путин иначе не држи говоре на отвореном простору.Лењин који је написао 545 књига одржао је само два говора.Стаљин ваљда један.Да не говоримо у царско време или сссра.

Kako bre ne razumeš,da je recimo bio Đilas, ili Obradović ma Putin bi sam bez obezbeđanja došo,privatnim čarter letom,izljubio Đilasa ko brata rođenog,održao jedan miting od sat vremena i to isključivo na serbskom pred svim slobodnim garađanodima,ups oni mrze Ruse i Putina al nema veze držo bi govor 100 %.Još uvek naš narod pamti kako je Botu izljubio i izgrlo onomad kad je bio,od Đilasa kao velikog rusofila jedva ga odvojiše.Ima bre snimci sa tada šifrirane televizije građanoida...:))

Da ovi odu da se oni ne vrate kažu u ovom kvaziopozicom konglemeratu,alo retardi oni što neće se vraćaju su sa vama u koaliciji 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Августин рече

Не правим се наиван а не знам да ли сам наиван.Нико ме није ни са чим задужио.Нисам све пажљиво пратио тако да не могу да причам.А и не знам да ли се прави аналитика на основу гестова.

пре 26 минута, Heraklit рече

пре 16 минута, Августин рече

Imate svakako, ako vas interesira, snimke jučošnje posete, te kong+frencije za medije u Palati Srbija. Nebitno svakako, ako vam je to promaklo. Ne želim ikoga da ubeđujem

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...