Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

@Ronald Ne fali li ti slovo O u imenu? I meni je Ronaldo , starejz zuba, bio idol, dok sam igrao fudbal? ?? 

• Волим 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

@Ronald Ne fali li ti slovo O u imenu? I meni je Ronaldo , starej, zuba, bio idol, dok sam igrao fudbal? ?? 

• Волим 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

image.jpeg.058b8d4897491566ab2764e1398ebbca.jpeg

Нисам одавно 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Nikola Stojanovic рече

Nije Nidzo, to je snuker igrac, genije Ronald Roni O'Saliven:)

Cijenim Ronalda, njegovo distignuce i radnu etiku:)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

Slabo baratam telefonom, analog gaj sam . ? Odo na kej, prijatno svima sto ruckaju u ovom trenutku. ??

Hajde srecno, nemoj glava mnogo za djevojkama da ti leti povrijedices vrat, haha. Salim se, pozz:D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Јелена М. рече

Пар преосталих комада освештаног колача.

IMG_7290.JPG

Bas lijepo izgleda,. U manastirima tako lijepo prave hljeb, mada i sve ostalo. Neki monasi i monahinje u tome pronadju nacin za smirenje i da okupe goste koji posjecuju manastir. Ovo ne mislim na veliki rucak posle liturgije, nego kad im prijatelji dolaze ili ih oni pozovu. Znam jednog monaha, koji je bio Iguman jednog velikog manastira, bio je tu obicno jos jedan monah i cesto jedan iskusenik, osim sto je gajio zivotinje, naucio je da pravi razlicita posna jela prelijepo, posne torte cak i bolje od zene koja je tu radila i kojoj je to bio posao.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ronald Fin je Ronnie, snukeras. Najvise volim ovog baticu, Amera, on  ti je najbolji u 9ball ikada. :D :D

Da, da Earl Strickland. Samo snuker je mnogo, mnogo tezi, mislim ogromna je razlika, veci sto, manje kugle i ostalo.:)

Подели на овим сајтовима

kikiriki-sirovi.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

8. deo. Vecerka, domaca projica sa spanacem i povrcem, peglana kisela papricica i normalno Przenko sa pecurkama i povrcem.  Hahhaha :D :D :D

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Nikola Stojanovic рече

8. deo. Vecerka, domaca projica sa spanacem i povrcem, peglana kisela papricica i normalno Przenko sa pecurkama i povrcem.  Hahhaha :D :D :D

КојЕ ти је тој ''Прженко''? 0703_read

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...