Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 5 минута, Ana B. рече Koliko su ljudi stvarno u tome. Pa ima ono kome je vise dato od njega ce se vise traziti. Daj malo zaobidji me... Zasto se onda trudis da nosi veci teret nego sto stvarno mozes da poneses? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Eee Anci to ti je na spasenje. Sto kaze o. Jovica : "Brate ne boji se nemira to ti se dusa spasava, ti gledaj u nebo i trazi resnje. Sve se uvek resi na nase dobro." Tako da to sto ti radi savest je na spasenje tvoje, samo trebas biti istrajna na kraju ces se i ti radovati. Nisam sad dugo u pravoslavnoj crkvi, al se molim svakog dana od 2013. god i sad nekako imala sam neka iskusenja osecam da moram da iskuliram malo, malo da se udaljim od svega toga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 7 минута, Ana B. рече Nisam sad dugo u pravoslavnoj crkvi, al se molim svakog dana od 2013. god i sad nekako imala sam neka iskusenja osecam da moram da iskuliram malo, malo da se udaljim od svega toga... Ja sam od 2002 i prosao sam razna iskušenja, velike uspone i padove. Ne sili nista i preispitaj svoje namere i razloge posta u molitve, uvek preispitaj namere ne samo kad je post u pitanju za sve . I Ana nisu svima dati isti darovi, neki se vremenom sticu, kako uzrastas u veri. Zapamti preobrazenje je vece cudo od vaskrsenja. I sto je najbitnije, mi ne moze o spasiti druge, mozemo samo sebe, zato ne trebamo raditi nesto sto nam nije na korist. JESSY and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Ja sam od 2002 i prisao sam razna iskusenja uspone i padove. Ne sili nista i preispitaj svoje namere i razloge posta u molitve. I Ana nisu svima dati isti darovi, neki se vremenom sticu, kako uzrastas u veri. Zapamti preobrazenje je vece cudo od vaskrsenja. Nisu ni svima ista iskusenja... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Cak vece neprijatnosti dozivis od tih koji su u veri, jer oni kao nesto znaju... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 6 минута, Ana B. рече Nisu ni svima ista iskusenja... Zato svima nije isti krst. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 11 минута, Ana B. рече Cak vece neprijatnosti dozivis od tih koji su u veri, jer oni kao nesto znaju... Uh, uh kakav dobar zakljucak Anci pogodila si pientu, sa ovim moram da se slazem pa cak i da se pronadjem u ovome jer znamo i mi da zadamo drugima neprijatnisti, uvek treba preispitati svoje namere pa tek onda tudje i ne osudjivati ih. Ne mudrovati mnogo jer sto vise mudrujes teze ti je. Kad oprostis te neprijatnosti i zaboravi ih, sve ce ti posle krenuti od ruke. "Lepa rec ili misao i gvozdena vrata otvara." Mi smo kreatori. JESSY and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SerbCro Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Uvijek se trebamo preispitati ciji krst nosimo, jer su na Golgoti bila tri krsta, Kristov, I dva razbojnicka, koji su zasluzeno ispastali po njihovim rijecima zbog nedjela/ grijeha. Kristov krst nam pak ne bu trebal biti tezak, jer je On sam rekel da je njegovo breme lako. Ja sam skuzil da uglavnom nosim krizeve i, bremena koje mi nije Gospodin dal da nosim, nego vucem terete samovolje I neposlusnosti, I posle gundjam kak mi je tesko I kak mi je svega dosta. Molitva bi trebala biti razgovor sa osobom koju volis I postujes, a ne kao teret, ali te skroz kuzim, jer se cesto isto osjecam. Flojd, Aleksandra_A, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 25 минута, SerbCro рече Uvijek se trebamo preispitati ciji krst nosimo, jer su na Golgoti bila tri krsta, Kristov, I dva razbojnicka, koji su zasluzeno ispastali po njihovim rijecima zbog nedjela/ grijeha. Kristov krst nam pak ne bu trebal biti tezak, jer je On sam rekel da je njegovo breme lako. Ja sam skuzil da uglavnom nosim krizeve i, bremena koje mi nije Gospodin dal da nosim, nego vucem terete samovolje I neposlusnosti, I posle gundjam kak mi je tesko I kak mi je svega dosta. Molitva bi trebala biti razgovor sa osobom koju volis I postujes, a ne kao teret, ali te skroz kuzim, jer se cesto isto osjecam. Fantasticna konstatacija brate. Kada se milos ti preuzimas deo krsta te osobe, olakaavas joj muke. A krst se treba nositi casno i ponosito. Ako se mi molimo za nekoga a zalimo se na tu osobu da li joj olaksavamo? Ne, mi joj jos vise otezavamo i sebi jos vise. Nasa samovolja nas tera da nosimo teze krsteve od nasih. SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Fantasticna konstatacija brate. Kada se milos ti preuzimas deo krsta te osobe, olakaavas joj muke. A krst se treba nositi casno i ponosito. Ako se mi molimo za nekoga a zalimo se na tu osobu da li joj olaksavamo? Ne, mi joj jos vise otezavamo i sebi jos vise. Nasa samovolja nas tera da nosimo teze krsteve od nasih. Ma meni se cini da mi sto se molimo nosimo krstove drugih, mozda nisam u pravu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Ja sam oslabila u veri zbog nekih razocarenja. Nista strasno samo ce mi trebati malo vremena da opet ojacam... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Ma meni se cini da mi sto se molimo nosimo krstove drugih, mozda nisam u pravu... Ne nosimo nego delimo teret. Ali biramo krst, pokajnika, pravednika ili razbojnika u zivot sa svojim odlukama to nema veze sa ljudima za koje se molimo. A kad se molimo tu delimo teret i tu moramo biti mnogo oprezni. Cesto mozes da cujes iz price raznih duhovnika da kad se za nekog pomole osete nemir... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 5 минута, Ana B. рече Ja sam oslabila u veri zbog nekih razocarenja. Nista strasno samo ce mi trebati malo vremena da opet ojacam... To je put ka ciscenju duse i spasenju samo hrabro ne odustaj. Pricam ti iz iskustva. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Ne nosimo nego delimo teret. Ali biramo krst, pokajnika, pravednika ili razbojnika u zivot sa svojim odlukama to nema veze sa ljudima za koje se molimo. A kad se molimo tu delimo teret i tu moramo biti mnogo oprezni. Cesto mozes da cujes iz price raznih duhovnika da kad se za nekog pomole osete nemir... Delis teret i ako se udruzujes, kad se molis to je sigurno da ce biti posledica ako covek zivi u grehu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 @Liga Džentlmena Pesma za burazera ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука