Драшко Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Ne vrhunski ali trebaju biti dobri psiholozi. To je dar Mislim ako ga imaju onda su talentovaniji za duhovnike Ovo je moje mišljenje Zoran Đurović, Flojd, Adelaida and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече pa, nesto sam pomalo to' praktikovao kada sam odlazio na Svetu Goru... Ti onda cesce da posecujes Svetu Goru. ? Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 6 минута, ronin рече Ako mi verujes ne lupetam. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 3 минута, Драшко рече To je sad Mislim ako ga imaju onda su talentovaniji za duhovnike Ovo je moje mišljenje I ja mislim tako, a cinimi se da je i Jerotic tako pisao. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 3 минута, Adelaida рече pa duhovnici upravo i treba da poseduju vrhunsko znanje o psihologiji... da, slazem se, ona nasa stara garda svetitelja bili su , kako se kaze za kafu ,. ...dva u jedno.....i vrhunski psiholozi i blagodatni i prosveceni duhovnici,.... znalci duse i psihe covecije.... danas, pa, ne znam, mogu malo da se zanimaju za psihologiju i da rade duhovno na sebi i mogu da budu odlicni ispovednici, ako vreme pokaze , mozda i dobri duhovnici.... itd.... (al' sam pametno reko'... svaka mi cast... ) Flojd and Adelaida је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Ako mi verujes ne lupetam. nisam na to mislio Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 15 минута, Bokisd рече da, slazem se, ona nasa stara garda svetitelja bili su , kako se kaze za kafu ,. ...dva u jedno.....i vrhunski psiholozi i blagodatni i prosveceni duhovnici,.... znalci duse i psihe covecije.... danas, pa, ne znam, mogu malo da se zanimaju za psihologiju i da rade duhovno na sebi i mogu da budu odlicni ispovednici, ako vreme pokaze , mozda i dobri duhovnici.... itd.... (al' sam pametno reko'... svaka mi cast... ) Pa i jesi. Iskustvo cini coveka, kao i rad na sebi. Prvo treba da raditi na sebi a posle da dobije malo blagodati i sile, psihologija je dobra ali je bez duhovnosti prazna. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 5 минута, ronin рече nisam na to mislio Pa de znam sta si mislio. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 28 минута, Bokisd рече meni je zasad dovoljan samo ispovednik,... .. Можда зато што си у прелести... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 5 минута, Liga Džentlmena рече Pa de znam sta si mislio. ni sam ne znam sta sam mislio Smaragdni kamičak, Flojd and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 12 минута, Bokisd рече ona nasa stara garda svetitelja bili su , kako se kaze za kafu ,. ...dva u jedno.....i vrhunski psiholozi i blagodatni i prosveceni duhovnici,.... znalci duse i psihe covecije.... danas, pa, ne znam, Нема светитеља за тебе, веруј ми! Тако да остају 2 могућности: Или идеш у пакао, јер нема светих духовника, па нема ко да те спаси, или духовници нису нужни за спасење. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Управо сада, Zoran Đurović рече Можда зато што си у прелести... Pa, sta znam, sve je moguce i da se bude u nekoj (manjoj ili vecoj ) prelesti, ...ali, mislio sam, da se ne ispovedam u sitna crevca' pa mi zbog toga i nije potreban neki duhovnik, nego samo ispovest vecih grehova i stvari... (mrzim na tog i tog' ... i slicno ..) Жика and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече Pa, sta znam, sve je moguce i da se bude u nekoj (manjoj ili vecoj ) prelesti, ...ali, mislio sam, da se ne ispovedam u sitna crevca' pa mi zbog toga i nije potreban neki duhovnik, nego samo ispovest vecih grehova i stvari... (mrzim na tog i tog' ... i slicno ..) Al duhovnik bi trebao da bude neko ko te savetuje a ispovednik neko ko te ispoveda il sam se ja nesto zbrckao. ? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 7 минута, ronin рече ni sam ne znam sta sam mislio Sto je tebi dobro, pozajmi malo i meni pa da i meni bude dobro. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Нема светитеља за тебе, веруј ми! Тако да остају 2 могућности: Или идеш у пакао, јер нема светих духовника, па нема ко да те спаси, или духовници нису нужни за спасење. Pa, nisam to ni rekao, tamo na Sv.Gori sam se ispovedao malo detaljnije i dublje, .. moze svako da nadje dobrog duhovnika koji ce mu pomoci na putu spasenja. ( da li mora da bude svetitelj da bude duhovnik, ne mora, moze da bude i 'obican' psiholog duhovnik.......) Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука