sanja84 Написано Мај 22, 2020 Пријави Подели Написано Мај 22, 2020 Usrećuju me poroci, ali ih nemam. Juče mi je uspelo da pojedem čips i popijem radler. Ogrešila sam se za narednih godinu dana i sad sam srećna. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 22, 2020 Пријави Подели Написано Мај 22, 2020 USrecuje me nesto sto silom prilika ne radim cesto a zove se "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 22, 2020 Пријави Подели Написано Мај 22, 2020 Ако Бог да, у недељу идемо на једно краће поклоничко путовање, коде оца Арсе...баш се радујем... Драшко and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 22, 2020 Пријави Подели Написано Мај 22, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече Ако Бог да, у недељу идемо на једно краће поклоничко путовање, коде оца Арсе...баш се радујем... Јеееееее Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 22, 2020 Пријави Подели Написано Мај 22, 2020 Права срећа је кад друге чинимо срећним. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука