ronin Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 1 сат, Saraa рече hahahaha mozee za mene škarpina, ostali neka jedu girice Saraa је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Да чујем, који Нишлија или Нишлијка пржи сутра гирице? @GeniusAtWork @Smaragdni kamičak @Saraa @Александра96 Flojd and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, БанеЛ рече Да чујем, који Нишлија или Нишлијка пржи сутра гирице? @GeniusAtWork @Smaragdni kamičak @Saraa @Александра96 Ја не. Можда Сара. ???? БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, БанеЛ рече Да чујем, који Нишлија или Нишлијка пржи сутра гирице? @GeniusAtWork @Smaragdni kamičak @Saraa @Александра96 A ti ponesi rakiju da se nesto zvajzne uz girice. ?? БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, Александра96 рече Ја не. Можда Сара. ???? Пребациш лоптицу код другога и уживаш! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече A ti ponesi rakiju da se nesto zvajzne uz girice. ?? Моооже! Само да видим чиме и где ћемо да је затрпамо. На гладно да је пијем, јокс. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 6 минута, БанеЛ рече Да чујем, који Нишлија или Нишлијка пржи сутра гирице? @GeniusAtWork @Smaragdni kamičak @Saraa @Александра96 A to zbog sajma knjiga? Ja nit čitam nit znam da kuvam, najgora sam. x_x Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече A to zbog sajma knjiga? Ja nit čitam nit znam da kuvam, najgora sam. x_x Do kad traje sajam knjiga? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Do kad traje sajam knjiga? Zar ne čitaš? Ne čitam. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, Smaragdni kamičak рече A to zbog sajma knjiga? Ja nit čitam nit znam da kuvam, najgora sam. x_x Шта се бринеш, уз кувар ћеш и читати и кувати. Да, да, због сајма. Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Zar ne čitaš? Ne čitam. Ја нисам обратила пажњу, већ сам била. ? код родитеља сам дошла Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Do kad traje sajam knjiga? Недеља је задњи дан сајма. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Управо сада, БанеЛ рече Недеља је задњи дан сајма. Ides li brate na sajam? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Ides li brate na sajam? Још вагам. Видиш да нико неће ни гирице да спреми. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Управо сада, БанеЛ рече Још вагам. Видиш да нико неће ни гирице да спреми. Nece vako javno, valja to tajno u pp. ? Ako ides javi, mogo sam i ja da banem do Nisa a i neku knjigu da kupim. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука