Jump to content

Sta vas usrecuje? Da li cesto radite ono sto vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Saraa

Препоручена порука

Ee a sta vozis? :ani_biggrin:
Ne vozim ja, treba tek da polozim. Al drugar neki ili ujka, brat kad me voze pa sa njima. Inace kad polozim necu da izlazim iz automobila nocima hahaha msm ako budem imala para za gorivo [emoji23] ali isto takodje volim i da pesacim, danju bih samo pesacila a nocu se vozila. I iskreno nisu mi bitna kola, tj kakva su, samo da mogu da me odvezu do odredjene destinacije, sad dal je to bmw ili fica skroz nebitno[emoji23] ali range rover najvise volim [emoji16]

Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Saraa рече

Ne vozim ja, treba tek da polozim. Al drugar neki ili ujka, brat kad me voze pa sa njima. Inace kad polozim necu da izlazim iz automobila nocima hahaha msm ako budem imala para za gorivo emoji23.png ali isto takodje volim i da pesacim, danju bih samo pesacila a nocu se vozila. I iskreno nisu mi bitna kola, tj kakva su, samo da mogu da me odvezu do odredjene destinacije, sad dal je to bmw ili fica skroz nebitnoemoji23.png ali range rover najvise volim emoji16.png

A dok ne polozis, gradski prevoz:D on ume bas coveka da usreci:))

• Волим 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

A dok ne polozis, gradski prevoz[emoji3] on ume bas coveka da usreci:))
Veruj mi, svuda peske idem. Volim, stavim slusalice i polako. Mrzi me da cekam autobus, cupkam, idem levo desno. Pa kad udjem radije bih setala u njemu nego sedela haha. Nikakav mi problem nije ni leti ni zimi da pesacim [emoji4]

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Saraa рече

Veruj mi, svuda peske idem. Volim, stavim slusalice i polako. Mrzi me da cekam autobus, cupkam, idem levo desno. Pa kad udjem radije bih setala u njemu nego sedela haha. Nikakav mi problem nije ni leti ni zimi da pesacim emoji4.png

Setnja je odlicna,pored citanje knjiga, slusanja muzike... nema boljeg nacina da mi se raspolozenje popravi:D

• Волим 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Saraa рече

Ne vozim ja, treba tek da polozim. Al drugar neki ili ujka, brat kad me voze pa sa njima. Inace kad polozim necu da izlazim iz automobila nocima hahaha msm ako budem imala para za gorivo emoji23.png ali isto takodje volim i da pesacim, danju bih samo pesacila a nocu se vozila. I iskreno nisu mi bitna kola, tj kakva su, samo da mogu da me odvezu do odredjene destinacije, sad dal je to bmw ili fica skroz nebitnoemoji23.png ali range rover najvise volim emoji16.png

Lej, pa ti si jos srednjoskolka cim nemas dozvolu. ??

Ni pet ni sest nego Rover. ?

Nocima ne izlazis iz auta, hm ti si nocna ptica??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Lej, pa ti si jos srednjoskolka cim nemas dozvolu. [emoji16][emoji16]
Ni pet ni sest nego Rover. [emoji4]
Nocima ne izlazis iz auta, hm ti si nocna ptica?[emoji16]
Imam 22 godine haha. Nego nisam imala potrebu za dozvolom. Pa da, on mi se svidja, ali kao sto sam navela bitno da me odveze gde treba pa kakav da je auto. Nisam nocna ptica nego volim kad je noc pa svetli grad pa se vozis, slusas muziku, odmaras mozak. Ali to ce tek da dodje meni bar, ako ti imas tu mogucnost, uzivaj druze [emoji16]

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пре свега, радост и добро здравље (и духовно, и телесно) мојих ближњих. Онда, дан који могу да проведем са драгим људима, без журбе, стреса, гледања на сат; време које могу да посветим својим интересовањима....

Нажалост, то време ми хронично недостаје. :(

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Saraa рече

Imam 22 godine haha. Nego nisam imala potrebu za dozvolom. Pa da, on mi se svidja, ali kao sto sam navela bitno da me odveze gde treba pa kakav da je auto. Nisam nocna ptica nego volim kad je noc pa svetli grad pa se vozis, slusas muziku, odmaras mozak. Ali to ce tek da dodje meni bar, ako ti imas tu mogucnost, uzivaj druze emoji16.png

nočna vožnja ima posebnu čar i lepotu:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Saraa рече

Imam 22 godine haha. Nego nisam imala potrebu za dozvolom. Pa da, on mi se svidja, ali kao sto sam navela bitno da me odveze gde treba pa kakav da je auto. Nisam nocna ptica nego volim kad je noc pa svetli grad pa se vozis, slusas muziku, odmaras mozak. Ali to ce tek da dodje meni bar, ako ti imas tu mogucnost, uzivaj druze emoji16.png

Ne volim da se vozim nocu ne mirise noc na dobro. Lepse je danju po suncu da se vozim. ?

U bre pa nisi ti bas mlada. ??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Пре свега, добро здравље (и духовно, и телесно) и радост мојих ближњих. Онда, дан који могу да проведем са драгим људима, без журбе, стреса, гледања на сат; време које могу да посветим својим интересовањима....
Нажалост, то време ми хронично недостаје. [emoji20]
Slazem se, to pre svega. Zao mi je sto nemate dovoljno vremena za sve to, nekad posao, fakultet ili nesto cime je covek okupiran ne ostavlja prostora za ono sto volimo. Ali cim mozemo treba da zgrabimo priliku i dobro iskoristimo vreme :)

Подели на овим сајтовима

Ne volim da se vozim nocu ne mitise na dobro. Lepse je danju po suncu da se vozim. [emoji4]
U bre pa nisi ti bas mlada. [emoji16][emoji16]
Ih nemoj tako, ja sam u cvetu mladosti [emoji23][emoji23][emoji23]

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Saraa рече

Ih nemoj tako, ja sam u cvetu mladosti emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Pa dobro cvetaj ti ko ti brani. ??

Cuvaj se samo da te ne uberu pre vremena. ?

Подели на овим сајтовима

Pa dobro cvetaj ti ko ti brani. [emoji16][emoji16]
Cuvaj se samo da te ne uberu pre vremena. [emoji16]
Imam trnje ;)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Saraa рече

Imam trnje ;)

Ima onih koji plaču što ruže imaju trnje, a ne vesele se što trnje ima – ružu.:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...