Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 5 часа, Saraa рече Slazem se, isto i mene Ee a sta vozis? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ee a sta vozis? Ne vozim ja, treba tek da polozim. Al drugar neki ili ujka, brat kad me voze pa sa njima. Inace kad polozim necu da izlazim iz automobila nocima hahaha msm ako budem imala para za gorivo [emoji23] ali isto takodje volim i da pesacim, danju bih samo pesacila a nocu se vozila. I iskreno nisu mi bitna kola, tj kakva su, samo da mogu da me odvezu do odredjene destinacije, sad dal je to bmw ili fica skroz nebitno[emoji23] ali range rover najvise volim [emoji16]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију ronin and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 30 минута, Saraa рече Ne vozim ja, treba tek da polozim. Al drugar neki ili ujka, brat kad me voze pa sa njima. Inace kad polozim necu da izlazim iz automobila nocima hahaha msm ako budem imala para za gorivo ali isto takodje volim i da pesacim, danju bih samo pesacila a nocu se vozila. I iskreno nisu mi bitna kola, tj kakva su, samo da mogu da me odvezu do odredjene destinacije, sad dal je to bmw ili fica skroz nebitno ali range rover najvise volim Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију A dok ne polozis, gradski prevoz on ume bas coveka da usreci Saraa је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 A dok ne polozis, gradski prevoz[emoji3] on ume bas coveka da usreci:))Veruj mi, svuda peske idem. Volim, stavim slusalice i polako. Mrzi me da cekam autobus, cupkam, idem levo desno. Pa kad udjem radije bih setala u njemu nego sedela haha. Nikakav mi problem nije ni leti ni zimi da pesacim [emoji4]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 4 минута, Saraa рече Veruj mi, svuda peske idem. Volim, stavim slusalice i polako. Mrzi me da cekam autobus, cupkam, idem levo desno. Pa kad udjem radije bih setala u njemu nego sedela haha. Nikakav mi problem nije ni leti ni zimi da pesacim Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Setnja je odlicna,pored citanje knjiga, slusanja muzike... nema boljeg nacina da mi se raspolozenje popravi Saraa је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 48 минута, Saraa рече Ne vozim ja, treba tek da polozim. Al drugar neki ili ujka, brat kad me voze pa sa njima. Inace kad polozim necu da izlazim iz automobila nocima hahaha msm ako budem imala para za gorivo ali isto takodje volim i da pesacim, danju bih samo pesacila a nocu se vozila. I iskreno nisu mi bitna kola, tj kakva su, samo da mogu da me odvezu do odredjene destinacije, sad dal je to bmw ili fica skroz nebitno ali range rover najvise volim Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Lej, pa ti si jos srednjoskolka cim nemas dozvolu. ?? Ni pet ni sest nego Rover. ? Nocima ne izlazis iz auta, hm ti si nocna ptica?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Lej, pa ti si jos srednjoskolka cim nemas dozvolu. [emoji16][emoji16] Ni pet ni sest nego Rover. [emoji4] Nocima ne izlazis iz auta, hm ti si nocna ptica?[emoji16]Imam 22 godine haha. Nego nisam imala potrebu za dozvolom. Pa da, on mi se svidja, ali kao sto sam navela bitno da me odveze gde treba pa kakav da je auto. Nisam nocna ptica nego volim kad je noc pa svetli grad pa se vozis, slusas muziku, odmaras mozak. Ali to ce tek da dodje meni bar, ako ti imas tu mogucnost, uzivaj druze [emoji16]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Пре свега, радост и добро здравље (и духовно, и телесно) мојих ближњих. Онда, дан који могу да проведем са драгим људима, без журбе, стреса, гледања на сат; време које могу да посветим својим интересовањима.... Нажалост, то време ми хронично недостаје. Александра96, Flojd and Saraa је реаговао/ла на ово 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 1 минут, Saraa рече Imam 22 godine haha. Nego nisam imala potrebu za dozvolom. Pa da, on mi se svidja, ali kao sto sam navela bitno da me odveze gde treba pa kakav da je auto. Nisam nocna ptica nego volim kad je noc pa svetli grad pa se vozis, slusas muziku, odmaras mozak. Ali to ce tek da dodje meni bar, ako ti imas tu mogucnost, uzivaj druze Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију nočna vožnja ima posebnu čar i lepotu „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 5 минута, Saraa рече Imam 22 godine haha. Nego nisam imala potrebu za dozvolom. Pa da, on mi se svidja, ali kao sto sam navela bitno da me odveze gde treba pa kakav da je auto. Nisam nocna ptica nego volim kad je noc pa svetli grad pa se vozis, slusas muziku, odmaras mozak. Ali to ce tek da dodje meni bar, ako ti imas tu mogucnost, uzivaj druze Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Ne volim da se vozim nocu ne mirise noc na dobro. Lepse je danju po suncu da se vozim. ? U bre pa nisi ti bas mlada. ?? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Пре свега, добро здравље (и духовно, и телесно) и радост мојих ближњих. Онда, дан који могу да проведем са драгим људима, без журбе, стреса, гледања на сат; време које могу да посветим својим интересовањима.... Нажалост, то време ми хронично недостаје. [emoji20]Slazem se, to pre svega. Zao mi je sto nemate dovoljno vremena za sve to, nekad posao, fakultet ili nesto cime je covek okupiran ne ostavlja prostora za ono sto volimo. Ali cim mozemo treba da zgrabimo priliku i dobro iskoristimo vreme Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију ronin and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Ne volim da se vozim nocu ne mitise na dobro. Lepse je danju po suncu da se vozim. [emoji4] U bre pa nisi ti bas mlada. [emoji16][emoji16]Ih nemoj tako, ja sam u cvetu mladosti [emoji23][emoji23][emoji23] Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Управо сада, Saraa рече Ih nemoj tako, ja sam u cvetu mladosti Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Pa dobro cvetaj ti ko ti brani. ?? Cuvaj se samo da te ne uberu pre vremena. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 Pa dobro cvetaj ti ko ti brani. [emoji16][emoji16] Cuvaj se samo da te ne uberu pre vremena. [emoji16]Imam trnje Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2018 пре 14 минута, Saraa рече Imam trnje Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Ima onih koji plaču što ruže imaju trnje, a ne vesele se što trnje ima – ružu. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука