Jump to content

Pokaži šta znaš

ronin

Препоручена порука

Овде можете постављати ваше радове из области Графичког дизајна.

Нисам freelencer али сам за потребе ове теме ретуширао једну стару фотографију  у Gimpu. Користио сам свега три алата за овај посао: Healing Tool (H), Clone Tool (C), Airbrush Tool (A). Позадину сам заменио због уштеде времена. Није савршено, може и боље. Занима ме ваше мишљење о овоме. Наравно очекујем и остале да се придруже. Сигуран сам да овде међу нама има добрих графичких дизајнера чији радови красе неке познате брендове у свету:D

Пре :

Untitled.jpg 

После :

image.jpg

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, WiseMan рече

A jel može web programiranje? Ima veze sa grafikom :D 

Наравно:)

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ronin рече

Овде можете постављати ваше радове из области Графичког дизајна.

Нисам freelencer али сам за потребе ове теме ретуширао једну стару фотографију  у Gimpu. Користио сам свега три алата за овај посао: Healing Tool (H), Clone Tool (C), Airbrush Tool (A). Позадину сам заменио због уштеде времена. Није савршено, може и боље. Занима ме ваше мишљење о овоме. Наравно очекујем и остале да се придруже. Сигуран сам да овде међу нама има добрих графичких дизајнера чији радови красе неке познате брендове у свету:D

Пре :

Untitled.jpg 

После :

image.jpg

a cekaj malo da te iskritikujem, nije ti dobro retusiranje ispalo, prvo kloniranje uzoraka si mogao da pazljivije radis jer si dobio fleke na sve strane, ivice nisi omeksao, to je jos veci problem  a sve to skupa si naglasio sa losom kolor korekcijom, otisao si u toplo,  i onda stavio ladnu pozadinu,  sjenka sa originala koja pada preko pozadine pa na ramena  je kod tebe ostala samo na ramenima,  nisi je rekonstruisao,  jel postena kritika, ili oces da te lazem 

Подели на овим сајтовима

ITmagazin | Radio

radio.itmagazin.info_.png

Facebook Material Design

www.facebook.com_.png

Crkva.net (Noćni Režim) + Pravoslavni Kalednar + Najnovije vesti iz crkve

crkva.net_.png

Landing page za neku hrvatsku tvrtku :D https://vladimirdev93.gitlab.io/hairli/
Test sajt za neki posao na koji sam se davno prijavio (ovde sam bio teški amatar za IT industriju) https://vladimirdev93.github.io/diwanee-serbia/

Da ne spamuje na temu i da ne učitava teške slike, radio sam još i "Pouke.org Midnight", footer na "ITmagazin.info" i još 2 privatna projekta koji još nisu spremni za javnost.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

a cekaj malo da te iskritikujem, nije ti dobro retusiranje ispalo, prvo kloniranje uzoraka si mogao da pazljivije radis jer si dobio fleke na sve strane, ivice nisi omeksao, to je jos veci problem  a sve to skupa si naglasio sa losom kolor korekcijom, otisao si u toplo,  i onda stavio ladnu pozadinu,  sjenka sa originala koja pada preko pozadine pa na ramena  je kod tebe ostala samo na ramenima,  nisi je rekonstruisao,  jel postena kritika, ili oces da te lazem 

Хвала на сугестијама, ово је био мој пробни рад , поправићу се у будуће. 

• Волим 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, WiseMan рече

ITmagazin | Radio

Facebook Material Design

www.facebook.com_.png

crkva.net_.png

Test sajt za neki posao na koji sam se davno prijavio (ovde sam bio teški amatar za IT industriju) https://vladimirdev93.github.io/diwanee-serbia/

Da ne spamuje na temu i da ne učitava teške slike, radio sam još i "Pouke.org Midnight", footer na "ITmagazin.info" i još 2 privatna projekta koji još nisu spremni za javnost.

:skidamkapu:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, WiseMan рече

ITmagazin | Radio

Facebook Material Design

www.facebook.com_.png

crkva.net_.png

web dizajn je najtezi oblik dizajna, mora biti minimalizam, a opet lijepo, to je najteze za napraviti,  dobar izgled na webu je pitanje opstanka , web sajtovi su gori od zena sto se tice mode, to treba odma zamoliti onog mog rodju is sjeverne koreje da ponisti vise taj internet i da se svi lijepo vratimo svojim zivotima od prije interneta

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, ronin рече

Нисам freelencer али сам за потребе ове теме ретуширао једну стару фотографију  у Gimpu.

Моја верзија у фотошопу:

retouch

Подели на овим сајтовима

Ова жена има шљиву испод ока . Е вала сте могли и то  ретуширате.. .:smeh1: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Ова жена има шљиву испод ока . Е вала сте могли и то  ретуширате.. .:smeh1: 

to je zato sto ne zna da stavi malo vode pod jezik kad treba

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...