ronin Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Овде можете постављати ваше радове из области Графичког дизајна. Нисам freelencer али сам за потребе ове теме ретуширао једну стару фотографију у Gimpu. Користио сам свега три алата за овај посао: Healing Tool (H), Clone Tool (C), Airbrush Tool (A). Позадину сам заменио због уштеде времена. Није савршено, може и боље. Занима ме ваше мишљење о овоме. Наравно очекујем и остале да се придруже. Сигуран сам да овде међу нама има добрих графичких дизајнера чији радови красе неке познате брендове у свету Пре : После : Veliki Marko, kordicka93, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 1 hour ago, ronin рече Овде можете постављати ваше радове из области Графичког дизајна. A jel može web programiranje? Ima veze sa grafikom Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 1 минут, WiseMan рече A jel može web programiranje? Ima veze sa grafikom Наравно „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 1 сат, ronin рече Овде можете постављати ваше радове из области Графичког дизајна. Нисам freelencer али сам за потребе ове теме ретуширао једну стару фотографију у Gimpu. Користио сам свега три алата за овај посао: Healing Tool (H), Clone Tool (C), Airbrush Tool (A). Позадину сам заменио због уштеде времена. Није савршено, може и боље. Занима ме ваше мишљење о овоме. Наравно очекујем и остале да се придруже. Сигуран сам да овде међу нама има добрих графичких дизајнера чији радови красе неке познате брендове у свету Пре : После : a cekaj malo da te iskritikujem, nije ti dobro retusiranje ispalo, prvo kloniranje uzoraka si mogao da pazljivije radis jer si dobio fleke na sve strane, ivice nisi omeksao, to je jos veci problem a sve to skupa si naglasio sa losom kolor korekcijom, otisao si u toplo, i onda stavio ladnu pozadinu, sjenka sa originala koja pada preko pozadine pa na ramena je kod tebe ostala samo na ramenima, nisi je rekonstruisao, jel postena kritika, ili oces da te lazem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 ITmagazin | Radio Facebook Material Design Crkva.net (Noćni Režim) + Pravoslavni Kalednar + Najnovije vesti iz crkve Landing page za neku hrvatsku tvrtku https://vladimirdev93.gitlab.io/hairli/ Test sajt za neki posao na koji sam se davno prijavio (ovde sam bio teški amatar za IT industriju) https://vladimirdev93.github.io/diwanee-serbia/ Da ne spamuje na temu i da ne učitava teške slike, radio sam još i "Pouke.org Midnight", footer na "ITmagazin.info" i još 2 privatna projekta koji još nisu spremni za javnost. obi-wan and ronin је реаговао/ла на ово 2 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 2 минута, kordun рече a cekaj malo da te iskritikujem, nije ti dobro retusiranje ispalo, prvo kloniranje uzoraka si mogao da pazljivije radis jer si dobio fleke na sve strane, ivice nisi omeksao, to je jos veci problem a sve to skupa si naglasio sa losom kolor korekcijom, otisao si u toplo, i onda stavio ladnu pozadinu, sjenka sa originala koja pada preko pozadine pa na ramena je kod tebe ostala samo na ramenima, nisi je rekonstruisao, jel postena kritika, ili oces da te lazem Хвала на сугестијама, ово је био мој пробни рад , поправићу се у будуће. kordun је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 Управо сада, WiseMan рече ITmagazin | Radio Facebook Material Design Crkva.net (Noćni Režim) + Pravoslavni Kalednar + Najnovije vesti iz crkve Landing page za neku hrvatsku tvrtku https://vladimirdev93.gitlab.io/hairli/ Test sajt za neki posao na koji sam se davno prijavio (ovde sam bio teški amatar za IT industriju) https://vladimirdev93.github.io/diwanee-serbia/ Da ne spamuje na temu i da ne učitava teške slike, radio sam još i "Pouke.org Midnight", footer na "ITmagazin.info" i još 2 privatna projekta koji još nisu spremni za javnost. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 ovo kad me jednom @cloudking naljutio WiseMan, Вукашин Ковачевић, ronin and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 пре 26 минута, WiseMan рече ITmagazin | Radio Facebook Material Design Crkva.net (Noćni Režim) + Pravoslavni Kalednar + Najnovije vesti iz crkve Landing page za neku hrvatsku tvrtku https://vladimirdev93.gitlab.io/hairli/ Test sajt za neki posao na koji sam se davno prijavio (ovde sam bio teški amatar za IT industriju) https://vladimirdev93.github.io/diwanee-serbia/ Da ne spamuje na temu i da ne učitava teške slike, radio sam još i "Pouke.org Midnight", footer na "ITmagazin.info" i još 2 privatna projekta koji još nisu spremni za javnost. web dizajn je najtezi oblik dizajna, mora biti minimalizam, a opet lijepo, to je najteze za napraviti, dobar izgled na webu je pitanje opstanka , web sajtovi su gori od zena sto se tice mode, to treba odma zamoliti onog mog rodju is sjeverne koreje da ponisti vise taj internet i da se svi lijepo vratimo svojim zivotima od prije interneta Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 popu zeljku sam ovaj logo uradio, a krvi mi se napio i jos mu nije ni valjo, on kad nesto oce , oce odma i jos se izgalami na tebe, dodjes ti njemu duznik, ne on tebi Natasa., obi-wan, ronin and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2018 meni za firmu ima jos al mi nije na ovom kompu, nemam vremena da se vise bavim grafikom, mada volim Natasa., WiseMan and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 7 часа, ronin рече Нисам freelencer али сам за потребе ове теме ретуширао једну стару фотографију у Gimpu. Моја верзија у фотошопу: Vesna Milovic, srema, kordun and 7 осталих је реаговао/ла на ово 3 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 Ова жена има шљиву испод ока . Е вала сте могли и то ретуширате.. . WiseMan, Phoebe and ronin је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Ова жена има шљиву испод ока . Е вала сте могли и то ретуширате.. . to je zato sto ne zna da stavi malo vode pod jezik kad treba Вукашин Ковачевић, Рапсоди, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 evo feminizam i na ovoj temi Рапсоди, Lady Godiva, Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука