Jump to content

Игуман Рафаило (Бољевић) о Мирољубу Петровићу и Алену Азарићу: јефтина демонстрација лажних духова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Sofija_ рече

zasto? pitanje je jednostavno, da vidimo kolko smo mi hriscani

Као кад бих ја тебе питала да ли би ти покушала да реанимираш неког хомосексуалцу или га пустила да умре на плочнику.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 235
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Lady Godiva рече

Као кад бих ја тебе питала да ли би ти покушала да реанимираш неког хомосексуалцу или га пустила да умре на плочнику.

ja bih, svakom bih pomogla, bez obzira ko je i sta je, jer to je u mojoj prirodi

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

ja bih, svakom bih pomogla, bez obzira ko je i sta je, jer to je u mojoj prirodi

Рекла сам "као кад бих те питала". Не бих те то никада озбиљно питала јер знам одговор.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Рекла сам "као кад бих те питала". Не бих те то никада озбиљно питала јер знам одговор.

moj stav o homoseksualizmu i propagiranju istog kao neceg normalnog, nema veze sa tim sto smatram,da svakom treba pomoci, znaci mene to pitanje ne bi povredilo, jer ja njih ne mrzim

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Sofija_ рече

moj stav o homoseksualizmu i propagiranju istog kao neceg normalnog, nema veze sa tim sto smatram,da svakom treba pomoci, znaci mene to pitanje ne bi povredilo, jer ja njih ne mrzim

Није мене твоје питање повредило или било кога другог.. само изгледа да ти не схваташ да људи могу да критикују некога, и да га пљују онако жестоко, а да га не мрзе и не желе му смрт. 

Ја баш не волем Вучића, јер мислим да је тиранин, лажов и генерално го*но од човека, па бих му опет дала крв (и овако дајем не знајући да ли иде неком злотвору или детету) или бих покушала да му урадим реанимацију (наравно ако се не бих заледила од страха, што је врло вероватно). Тако велика већина људи реагује.. то је нормално, људски.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Većini ljudi smeta Miroljub jer ih pogađa tamo gde ih boli. Čovek ne priča ono što im odgovara ušima nego ono što je istina.

Ako on kaže da je štetno pitii kafu (što to i jeste), onda oni koji vole da piju kafu počnu da ga pljuju i izvrću njegove reči i proglašavaju ga ovakvim i onakvim. Naravno kada pušaču govoriš da su štetne cigare on će da brani svoju drogu i da se ljuti na tebe kao i ispijači kafe. Problem je veliki jer ljudi neće da preuzmu odgovornost na sebe, najlakše im je da okrive druge za svoje probleme. Miroljub ne govori ništa suprotno od velike većine dobrih monaha (duhovnika) iz manastira ali to ljudi ne primećuju. 

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, zoran.k. рече

Miroljub ne govori ništa suprotno od velike većine dobrih monaha (duhovnika) iz manastira ali to ljudi ne primećuju. 

Kao recimo iguman Rafailo.  12:smeha:

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...