Jump to content

Зашто мушкарци не воле паметне жене?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вукашин Ковачевић рече

Нема где да се запне, то аутоматски следи из онога што си рекла, зато не прозивај друге да лупетају кад је Павле јасан.

не следи, и ако се већ хаташ Павла, онда би требало да знаш да у то време  није ни постојао брак Црквени какав ми данас познајемо.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, kordun рече

znas sta ti je ljubav, ljubav ti nije kad ti je sa nekim lijepo, to je ljubav prema sebi samome , ljubav ti pocinje kada brines za nekoga, ljubav je briga za nekim, davanje prije nego uzimanje i to vaze za sve kategorije ljubavi, majke prema djetetu, babe prema unuku, pa sve do  muskarca prema zeni, onaj ko toga nije svjestan

Видиш, чим то кажеш ти мислиш да је озакоњена, квалификована и има форму. Дакле не било каква љубав, нити љубав према себи, нити нечија приватна идеја о томе шта је љубав и како треба да изгледа. И слажем се, то је богоугодна љубав.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вукашин Ковачевић рече

Видиш, чим то кажеш ти мислиш да је озакоњена, квалификована и има форму. Дакле не било каква љубав, нити љубав према себи, нити нечија приватна идеја о томе шта је љубав и како треба да изгледа.

ma pusti ti snejzanu, ona je provokator, ja bi nju  najradje priklo, al se bojmim da me ne banuju na forumu, sta ces... ode mi onda reputacija liberalistickog frajera

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

онда би требало да знаш да у то време  није ни постојао брак Црквени какав ми данас познајемо.

Какве то има везе, забога? Закон важи и данас као и тад, ако традиција није иста, закон је исти. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин Ковачевић рече

Видиш, чим то кажеш ти мислиш да је озакоњена, квалификована и има форму. Дакле не било каква љубав, нити љубав према себи, нити нечија приватна идеја о томе шта је љубав и како треба да изгледа.

Добро, а коју то форму можеш да даш, под који закон можеш да стаиш и којом квалификацијом можеш да окалификујешБожију љубав према нама, који свог јединородног сина даде за наше спасење, како описати то осим са лудом љубаљу која је изван саког закона, а то пријатељу није приватна идеја, него идеал којем тежимо.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

ma pusti ti snejzanu, ona je provokator, ja bi nju  najradje priklo, al se bojmim da me ne banuju na forumu, sta ces... ode mi onda reputacija liberalistickog frajera 

Нешто ми је то недоследно са оним што си рекао пост пре, ево све не знам где да ти верујем :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

Добро, а коју то форму можеш да даш, под који закон можеш да стаиш и којом квалификацијом можеш да окалификујешБожију љубав према нама,

Аман ко говори о мени, ја не дајем ништа нити ми пада на памет, разумеш ли о чему говорим - Божија љубав ЈЕСТЕ и његов закон. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин Ковачевић рече

Нешто ми је то недоследно са оним што си рекао пост пре, ево све не знам где да ти верујем :smeh1:

snjezana je u pravu,. al ce ti se krvi napiti u nastavku, samo jos nisi skonto

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

snjezana je u pravu,. al ce ti se krvi napiti u nastavku, samo jos nisi skonto

мњ, само пуномасну плаву крв конзумирам :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вукашин Ковачевић рече

Аман ко говори о мени, ја не дајем ништа нити ми пада на памет, разумеш ли о чему говорим - Божија љубав ЈЕСТЕ и његов закон. 

ја разумем, али ти ниси о томе говорио...аман, јесам на кратко овде ових дана и уморна сам, али још увек фабулу радње могу да испратим, сада ти ниси доследан.

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

мњ, само пуномасну плаву крв конзумирам

Ааа, ти си та елитна вампируша, срећа моја те су ми обезмастили ту плаву са крвљу дрвосечарском.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

ја разумем, али ти ниси о томе говорио...

Па не знам где се нисмо разумели, кад си рекла да је љубав пре закона, на који си закон онда мислила и где смо се мимоишли. Ако си на божански, онда је љубав и закон и правда, ако си на људски, онда ме не занима, као ни људске (приватне) идеје о љубави.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Neša_ рече

Dosta toga je nestalo ili obrisano kada su ažurirali sajt i kada su me banovali, ali nije bitno. Bitno je da ja jesam pisao o sebi, a to nijednu ovde nije stvarno zanimalo. Zanimalo ih je kako izgledam, od čega živim i koliko zarađujem. Za poslednju mogu da kaźem da je nije zanimalo čak ni to.

I meni se u četvrtom osnovne sviđao dečak iz susednog odeljenja, uvek sam htela da sedim pored njega na dodatnoj nastavi iz matematike, ali to njega nije zanimalo. Čak kad mu je zajednički drug spomenuo mene, iznervirano je rekao: "Nikad!" :/

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

A onda bi ti se dopao i moj karakter, zavoleli bi se i sklopili brak, koji bi bio srećan i uspešan.

О Нешице ти си бацио око, видим ја, па си и прозорљив постао :)))

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...