Jump to content

Клуб мајки

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драге маме, како сте? Како наследници? Како се забављају? Нашем баш недостаје вртић и друштво. Ми се трудимо око њега, али он не сме да излази из дворишта...Тако да има периода кад баш повилени. Мада и мени дође да излудим понекад.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Одговори 375
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 4 weeks later...

Suma sumarum, kako vam je prošao period izolacije? Kako ste? Deca teško da vuku neke traume, a mi? :D

Nataša, kako si? Sve prošlo ok? Nisam dugo pisala, ne zameri ako si pisala na nekoj drugoj temi.

Подели на овим сајтовима

On 2.5.2020. at 12:48, Natasa. рече

Raspoloženje porodilje u ova vremena:

1) Svi da odj***

2) Zašto niko neće da priča sa mnom?

I tako u krug...

Khm...khm...kasljuc...

Ako me jos neko pozove da  pita kako sam i KAD cu da se porodim.... sFun_bat

...evo....ja bih juce....al ne pitam se....  :)))

Подели на овим сајтовима

Uh i mene je to strašno nerviralo. Pa još kad stanu pa se kao iznerviraju ,,pa kad ćeš više, ajde više'' a ja kao tenk bukvalno, nekoliko njih me pitalo da li nosim blizance, ne mogu da spavam, jedem, dišem, još mi staju tako na muku :D 

Подели на овим сајтовима

Ми смо јуче напунили три годинице.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

On 30.5.2020. at 20:26, Santi рече

Uh i mene je to strašno nerviralo. Pa još kad stanu pa se kao iznerviraju ,,pa kad ćeš više, ajde više'' a ja kao tenk bukvalno, nekoliko njih me pitalo da li nosim blizance, ne mogu da spavam, jedem, dišem, još mi staju tako na muku :D 

Da, to....

Inace da se javim, pretera ja termin, idem danas da vidim sta ce da mi kazu. Javim se sa vestima ;)

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Sanja Т. рече

pretera ja termin,

ja sam oba puta, 7 i 10 dana...tako da ne brini....:smeh1:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Sanja Т. рече

Hahahahah...pomerise mi termin na 11.

eto vidiš....hahhaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sanja Т. рече

neću više da mislim o tome...odoh da ribam, čistim, šetam.

da šetaš da, ali ribanje NE....:nene:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...