Jump to content

Клуб мајки

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Изида Ми се још боримо са овим вирусом... Изгледа је превише јео, опет вечерас исповраћао све несварено још од доручка. 

А таман сам мислила да му је боље. 

Морам сад да баш водим рачуна док не почне нормално да функционише. Нисмо до сад имали оволико дуго проблем, дефинитивно ћу и ја морати да набавим нешто за имунитет.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 375
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Можда повраћа шлајм.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Желим му брз и успешан опоравак!

Ја се борим са стомачним проблемима. Јуче су почели, а јутрос кулминирали. Те ми је потребна молитвена подршка.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Неки Ентерофурил и пробиотик, Пијем чај од нане и једем посни кекс.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Santi рече

Mene stomak muči mesecima, ne znam sa čime je povezano. Moram otići kod doktora , ne vredi. 

Obavezno idi. Ja sam imala tih problema i otkrili su mi heliko bakteriju. Nadam se da to nece biti slucaj kod tebe, ali bolje idi na vreme. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Аника је у праву. Ја сам то два пута имала. Ако се не лечи на време може довести и до чира. Бар тако кажу неки лекари.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Je l izazvala čir ili se na vreme saniralo? Ta je baš gadna.

Nije za sada, ali mislim da je se nisam resila. Stalno sam imala neki virus, pa ne mogu jos uvek da radim izdisajni test. Moram potpuno da budem cista od antibiotika i probiotika duze vreme, pa tek onda... 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Nisam isprobala autofagiju. Pricao mi je jedan nas covek koji zivi u Kini da je odlicna stvar, da ima puno benefita za ceo organizam i da se covek mnogo bolje oseca nakon nekog vremena. 

Подели на овим сајтовима

Važno je znati šta podržava i podstiče razvoj deteta, kako bi razumeli da se razvoj podstiče upravo onda kada nama deca postavljaju pitanja, a ne kada ih mi ispitujemo.

Silvija Philipps Reichherzer

Подели на овим сајтовима

Имам ову корисну књигу да вам препоручим, ако примате препоруку од неког ко није родитељ ни у најави.
Књига је одлична, ето...

Требало би да може са овог линка да се скине. Из рачунара сам је учитала овде.

Anomalije roditeljske ljubavi - Iguman Evmenije.pdf

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Хвала, Марина! Свака добронамерна сугестија је добродошла.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...