Jump to content

Клуб мајки

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наташа, и ја се придружујем честиткама. Ништа не брини. Уздај се у Онога, који је благоизволео да будеш у благословеном стању.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 375
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 5 weeks later...

Pa mi smo napolju i po mraku iskreno. Osvetljeno igralište. Mada to izbegavam.

Kod kuće se igramo. Najviše knjigama, autićima, crtamo i igramo se plastelinom. Plastelin je jedna od boljih investicija. 

Подели на овим сајтовима

pored svega sto je Santi napisala, postoji i opcija igraonice, ako imate neku blizu u kraju...to moze fino da ih izmori pred spavanjac :D a moze i neka kucna aktivnost tipa "kuvanje" sa serpicama, igra sa pirincem ili brasnom..mada ruku na srce, jeste za nijansu zahtevnije zimi :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Aleksandra_A рече

igraonice

Stalno ga vodim kadgod je nešto slobodno, odlična investicija. Jedino što su zauzete zbog rođendana...pa kad nema slobodnih termina izmišljamo gde ćemo i šta ćemo popodne. Kućna varijanta nam nije omiljena opcija i izbegavamo jer ga ovde ništa ne interesuje i bude tesno.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Stalno ga vodim kadgod je nešto slobodno, odlična investicija. Jedino što su zauzete zbog rođendana...pa kad nema slobodnih termina izmišljamo gde ćemo i šta ćemo popodne. Kućna varijanta nam nije omiljena opcija i izbegavamo jer ga ovde ništa ne interesuje i bude tesno.

znam, ni nama nije :D mislim, realno, setnja po nekom hladnijem vremenu je isto tako setnja - samo je vazno toplo se obuci...ume cak i taj hladan vazduh vise da izmori..ali je caka sto podjednako izmori i mame i tate :D i naravno u tim situacijama uvek ogroman rizik jesu crtaci u vecoj kolicini, koje bih volela da izbegavam po svaku cenu, a eto, stalno vodimo tu borbu i padamo i ustajemo u njoj...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Meni su igraonice ostale u ne baš lepom sećanju. Moj sin kad god je imao rodjendane u igraonicama uvek bi pokupio neki virus. Ja sam stekla utisak da su te igraonice izvor virusa, bar pre 8,7,6,5 godina u Ns.ne_shvata Da li je sad situacija bolja? Da li oni to pažljivo čiste ne znam? Inače u kućnoj varijanti, deca vole kreaciju i najbolje je kad ih je više uvek je dinamično. Što manje monitora...ako je moguće danas....?

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Aleksandra_A рече

setnja po nekom hladnijem vremenu je isto tako setnja

Šetamo mi, ali gde po kiši i mraku...ili kad za'ladi pa nema žive duše napolju, nekako mi sablasno. Preko dana, ništa nije problem, ali popodne, :0426_feel:.  Mobilni ne dajem, izbegavamo još uvek crtaće, što znači nečim moramo da se animiramo.

пре 9 минута, Kaliopi рече

Da li je sad situacija bolja?

Mi idemo samo na igru, ne idemo još po rođendanima, tako da nismo imali zdravstvenih problema. Deca se obavezno izuvaju.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Šetamo mi, ali gde po kiši i mraku...ili kad za'ladi pa nema žive duše napolju, nekako mi sablasno. Preko dana, ništa nije problem, ali popodne, :0426_feel:.  Mobilni ne dajem, izbegavamo još uvek crtaće, što znači nečim moramo da se animiramo.

Mi idemo samo na igru, ne idemo još po rođendanima, tako da nismo imali zdravstvenih problema. Deca se obavezno izuvaju.

Super, hvala Bogu!:) Naravno da se izuvaju. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Natasa. рече

Prevazišli ste fazu guranja plastelina u usta? :smeh1:

Prevazišli. Zanimljivo mu da se igra, uzimali smo drečave boje, pa nema incidenata. 

Joj ja igraonice nešto ne ljubim. Ne znam zašto. Pošla sam par puta u neke, i pre nego što smo ušli tamo gde se izuvaju ljudi sam osetila smrad nogu, i ne vredi, to me asocira na igraonice :D kad sam išla na sajam knjiga obišla sam Starland, nije loše, mada mi rekoše drugarice da su sad malo preterali sa cenama kako je naišlo ružno vreme. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...