Jump to content

ЖРУ ШДК - Шта Да Купим?...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Broken рече

Evo prvi test, Fortnite bez problema radi na High podesavanjima.

Kad nisi siguran za neku igru da l` ce da radi, samo kucas ime igre + "sys req", i na vise mesta mozes odma` da proveris koji je minimum i koji je optimum za tu igru, i kako ce da radi na toj masini sto imas.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, obi-wan рече

Kad nisi siguran za neku igru da l` ce da radi, samo kucas ime igre + "sys req", i na vise mesta mozes odma` da proveris koji je minimum i koji je optimum za tu igru, i kako ce da radi na toj masini sto imas.

To i radim ali dok ne probam ništa ne verujem. :)

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Da, ako nesto ovako izgleda :

image.thumb.png.967e941e5d7c93796b7500498c63b1b5.png

Procesor, (  plocica cetvorougaona ) i ventilator koji dolazi uz procesor. 

Procesor se postavlja u leziste na maticnoj ploci i onda se nanosi pasta ( provodi toplotu sa proca na ventilator ) i posle  se postavlja ventilator (  kao , cetiri tipla ) na maticnu, koja ima odgovarajuce leziste.

Jel' hoces da skines ventilator i da izvadis procesor iz lezista ?

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Bokisd рече

Da, ako nesto ovako izgleda :

image.thumb.png.967e941e5d7c93796b7500498c63b1b5.png

Procesor, (  plocica cetvorougaona ) i ventilator koji dolazi uz procesor. 

Procesor se postavlja u leziste na maticnoj ploci i onda se nanosi pasta ( provodi toplotu sa proca na ventilator ) i posle  se postavlja ventilator (  kao , cetiri tipla ) na maticnu, koja ima odgovarajuce leziste.

Jel' hoces da skines ventilator i da izvadis procesor iz lezista ?

Dao sam sinu da se vezba. Sve je razmontirao tj. Povadio. Graficku, napajanje, ram, maticnu skinuo...i skinuo tsj ventilator sa maticne. Ja tek sad video tu plocicu koja je jos na maticnoj bila pa sam skinuo. Jel smo zabrljali ? :D

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Broken рече

Dao sam sinu da se vezba. Sve je razmontirao tj. Povadio. Graficku, napajanje, ram, maticnu skinuo...i skinuo tsj ventilator sa maticne. Ja tek sad video tu plocicu koja je jos na maticnoj bila pa sam skinuo. Jel smo zabrljali ? :D

Valjda je okey.  Just_Cuz_19 ... ( trebalo bi )

E, sad, kad bi znao da sve vrati , kako je bilo, .... :osmeh:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Broken рече

Imam opet jedno pitanje. Sad sam rasklopio svoj stari računar. Nikad pre to nisam radio kompletno...samo grafičku menjao s vremena n avreme. Procesor je ona mala četvorougaon apločica , jel tako ? Onaj ventilator na njoj je deo tog procesora ili ne ? Verovatno jeste.

Troluješ! A?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...