Jump to content

Angela Ponce je prva transrodna predstavnica Španije za Miss Universe

Оцени ову тему

Препоручена порука

Uključim TV pre 20 minuta, Jutarnji program...i...čujem kako se pominje nešto o transrodnoj predstavnici Španije. Pomislio sam da je postala Miss sveta ali sad vidim da je pobedila u Španiji i da će biti predstavnica ove zemlje na Miss Universe.

Zanimljivo. Bivši muškarac pobedio pored 22 devojke iz Španije. :smeh1:

Pogledajmo. :D

Angela-Ponce-Miss-Universe-Spain-2018.jp

missspainuniverse-800-article.jpg?itok=Q

4796bd6fd56f892665ec837108699323

( Izbor fotografija by Broken ) :D

Ne znam kakva će biti reakcija bioloških žena na ovo ? Šta ako pobedi i postane Miss sveta ?

https://www.klix.ba/magazin/ljepotice/angela-ponce-je-prva-transrodna-predstavnica-spanije-za-miss-universe/180703135

Подели на овим сајтовима

Не знам какве ли су биле преостале 22 такмичарке, али потпуно невезано за то што је ова дама пре била господин - све и да не знам за ту чињеницу, питао бих само да ли је можда у жирију био Феликс Брих :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Broken рече

pobedila u Španiji

Kakva rugoba, Boze mili me prosti. brrr

A hteo si da kazes - "pobedio"? Ono, kao kad je svojevremeno Kutunjo "pobedio" na Evroviziji - samo sto je ova sad bolest predaleko ekstremnija?

Ne treba nikakva posebna pamet, samo da savest u coveku nije spaljena i razorena, i bas svako moze vrlo lako da ukapira kako moze ovakva gadost da "pobedi" na takmicenju lepote ispred pravih zena  - pseudolevicarsko ludilo uzelo je maha, manija politkorektnosti zahvatila je taj zapadni svet kao brzo sireca zaraza, i sad nastoji da kroz svaki delic drustva nametne svoje buncanje kao nesto normalno.

Sve ovo ne ide nikako ni na sta dobro. Koji cita neka razume...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Broken рече

Ne znam kakva će biti reakcija bioloških žena na ovo ? Šta ako pobedi i postane Miss sveta ?

Izbori za mis i nisu preterano bitni za veliki broj žena. Problemi nastaju u sportu, gde se biološke žene istiskuju (zamislite da bokser od 100 kila može da se identifikuje kao pero-laka kategorija), zatim u skloništima za žrtve nasilja, u zatvorima gde je već bilo silovanja...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Imamo i mi ovdje u Pragu jednu takvu, ehm, kako bih to rekao, umetnicu i tanečnicu. Da smo nju poslali ta bi osvojila i Miss Universe. Još je takva napola, nedoradjena, nema para za operaciju, socijalni slučaj, dakle "rozpracovana" na pola - ni tamo ni vamo. Sirotica si sad te pare za preoperaciju pokušava zaraditi igranjem (plesanjem) i nastupima u TV emisijama sumnjivog nižerazrednog kvaliteta, jer su doktori neumoljivi, nemilosrdni i beskompromisni: "prvo plati pa klati" (silikonima). 

:D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zayron рече

Imamo i mi ovdje u Pragu jednu takvu, ehm, kako bih to rekao, umetnicu i tanečnicu. Da smo nju poslali ta bi osvojila i Miss Universe. Još je takva napola, nedoradjena, nema para za operaciju, socijalni slučaj, dakle "rozpracovana" na pola - ni tamo ni vamo. Sirotica si sad te pare za preoperaciju pokušava zaraditi igranjem (plesanjem) i nastupima u TV emisijama sumnjivog nižerazrednog kvaliteta, jer su doktori neumoljivi, nemilosrdni i beskompromisni: "prvo plati pa klati" (silikonima). 

:D 

Meni vise deluje da se cika bas dobro zabavlja u svom zivotu, nego da je transrodan :) 

Dobre gace na kraju :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ja se samo pitam kako transrodne zene nadju cipele... nije lako covece. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Никола Поповић рече

Ja se samo pitam kako transrodne zene nadju cipele... nije lako covece. 

Na internetu se nadje sve, samo ne razum! :D 

Největší prodejce obuvi nadměrných a podměrných velikostí

http://www.andypola.cz/

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Никола Поповић рече

Meni vise deluje da se cika bas dobro zabavlja u svom zivotu, nego da je transrodan :) 

Dobre gace na kraju :)))

Ma ima i gorih stvari u životu nego biti transrodan - transudaren u glavu je daleko lošiija stvar a Genja (Richard Genzer)  i njegov kamarad Michal Suchánek su baš takvi mladenci! :D 

Njegov otac (Genjin) je htio od njega imati fudbalera pa ga upisao na fudbal a mali se odmah ispisao, kupio si štrample, patike baletke i otišo u inat na balet kad su svi njegovi vršnjaci išli na hokej ili fudbal a otac mu ostao čupat kosu od jada! A tamo vježbao uz štangu pred ogledalom u osnovnoj baletskoj školi, poslije završio i Taneční konzervatoř (Srednju baletsku) sve dok mu se nije desila takva profesionalna i prirodna katastrofa. U pubertetu se počeo razrastat u sve strane u visinu i u širinu kao da je pio one praške anabolike i steroide i iz vižljavog baletskog mrnjousa izrastao ogroman stokilovi bokserski volina i teškaš pa kad su počeli otpadati komadi maltera sa zidova i sa plafona pri njegovoj umjetničkoj tanečnoj produkciji i pri njegovom gracioznom poskakovanju i doskocima po sali, morali su ga učitelji brže bolje premjestiti i prekvalifikovati sa klasičnog baleta u modeni da bi uopšte mogao nekako maturirati. Pa je poslije neku dobu tavorio po tim nekim raznim pozorištima, kabare, mjuzikl, alternativnim scenama i takmičenjima modernih i latinoameričkih plesova, tango, rumba itd. kao učitelj plesanja po kursevima za mlade ali i za to je opet bio prevelik, pregolem. Pa je na kraju s jednim svojim kolegom Michalom Suchankem iz slične škole (dramsko-muzički odsjek) s kojim je pobjegao iz te baletske branše završio u TV kao zabavljač, pomalo počeo glumatati itd. dok nije završio kao urnebesni komedijant i moderna dvorska (televizijska) luda. Iz tog imate mladenci poučenie da uvijek treba slušati roditelje, svog fotra i kevu svoju, nećete u životu završiti ovako ko ova dvojica tj. kao top-stars, najveće zvijezde, celebrite poklesle, dekadentne televizijske zabave za široke narodne mase. (4. zapovijest Božija!) Dakle Richard Genzer je diplomirani baletan a taj njegov profesionalni i komedijantski pajtaš Michál Suchánek, sin poznatog češkog sportskog novinara, redaktora, moderatora i komentatora Jaroslava Suchánka je diplomirani glumac, niko od njih nije LGBT, oba imaju po dvoje djece, Genja tj. Genzer se stigao i razvesti i oba su kao što rekoh još mnogo gore na tom nego kad bi bili samo nekakvi LGBT tj. oba su TUUGITC - što je skraćenica od naziva Trans-Udareni U Glavu I Totalni Cvoci! :D 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Richard_Genzer

https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Suchánek

deset-boc5bejih-zapovijedi-3.jpg

Ovako je i mali Genja započinjao svoju umjetničku karijeru:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Taneční_konzervatoř_v_Praze

http://www.tkpraha.cz/

Prvo takozvana ZUŠ-ka (základní umělecká taneční škola) potom Taneční konzervatoř.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...