Jump to content

Prvi put u Srbiji ŽENA dobija penis! Na čelu tima dr Đorđević, urolog iz Tiršove

Препоручена порука

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 56 минута, Lady Godiva рече

Рони, узеће пенис од трансродне жене и пресадити трансродном мушкарцу?

Ne znam ko ce biti donor. Pretpostavljam da ce biti tako posto je najefikasnije, uzeti od (male to famele transsexual) i presaditi na (female to male transsexual).

Подели на овим сајтовима

Верујем да се проблеми тих људи могу решити на друге начине не би ли они постали целовите личности у сваком смислу и да је метод операције погрешан метод, тј инстант срећа и медвеђа услуга.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Верујем да се проблеми тих људи могу решити на друге начине не би ли они постали целовите личности у сваком смислу и да је метод операције погрешан метод, тј инстант срећа и медвеђа услуга.

Pokusaj, otvori kliniku ili specijalizovanu ustanovu u te svrhe i pomazi ljudima:)

Подели на овим сајтовима

Није први пут у Србији, можда се први пут операција изводи у нашим институцијама, али људи одавде су већ вршили овакве операције у иностранству, у свакој средини је неко бар једном наишао на неког од њих.

Не бих се ја са овим спрдао, није у питању никакав хир него озбиљни психички проблеми и сами ови људи имају озбиљне проблеме са интеграцијом у друштво и пре и након операције који се често заврше са самоубилачким намерама и тоталним повлачењем у себе.

Подели на овим сајтовима

Ово је стварно супер! За разлику од мушкараца и жена које не могу да имају децу и хоће да се трују тамо неким хормонима и све нешто хоће на силу, против воље Божије. Слепци! Али ово је супер! 

• Свиђа ми се 1

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Дидим рече

Није први пут у Србији, можда се први пут операција изводи у нашим институцијама, али људи одавде су већ вршили овакве операције у иностранству, у свакој средини је неко бар једном наишао на неког од њих.

Не бих се ја са овим спрдао, није у питању никакав хир него озбиљни психички проблеми и сами ови људи имају озбиљне проблеме са интеграцијом у друштво и пре и након операције који се често заврше са самоубилачким намерама и тоталним повлачењем у себе.

Profesor rece da jeste prvi put. Naveo je cetiri slucaja vezana za popravljanje ostecenih penisa, po dva u SAD i Juznoj Africi, medjutim ovo je daleko veci poduhvat. Jesi slusao ovaj video sto sam postavio?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Ne znam ko ce biti donor.

Pa vjerovatno neki mladenec koji se hoće zbavit tog što mu smeta, njemu ga ufiknu a njoj prišiju, možda će to biti istovremena dupla operacija. :D 

Tomu se inače kaže u medicini - direktna transplantacija. Transplantat tj. trasnplantovani organ direktno od donora poputuje k tom prijemcu organa.

Eto, taj Čeh na slici ispod, na videu je mogao biti donor, on se preoperovao na žensku pa mu ostao taj organ viška - slobödan za transplantaciju! :D 

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Дидим рече

Вршене су операције промене пола. Као на снимку који су приказивали током разговора, где се од клиториса формира пенис, или када од пениса настаје вагина... Такође су вршене трансплантације пениса мушкарцима (значи тамо где већ постоји нека база), а ово ће бити први пут да се пенис пресади жени. 

Тако макар доца каже, али пошто ти имаш инфо да се те операције већ дуго изводе, можда би могао да поделиш неки линк с нама. :)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Zayron рече

Pa vjerovatno neki mladenec koji se hoće zbavit tog što mu smeta, njemu ga ufiknu a njoj prišiju, možda će to biti istovremena dupla operacija. :D 

Tomu se inače kaže u medicini - direktna transplantacija. Transplantat tj. trasnplantovani organ direktno od donora poputuje k tom prijemcu organa.

Eto, taj na slici ispod, na videu je mogao biti donor, on se preoperovao na žensku pa mu ostao taj organ viška - slobiödan za transplantaciju! :D 

i ajde sad jel lepsi kao muskarac ili kao zena? Zali Boze...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...