Jump to content

Како упропастити сопствено дете у 7 лаких корака

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 66
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 11 минута, Војвода7 рече

Ја сам ти цијели живот у спорту...не могу без тога. Дјечачки сан је био постати фудбалер, постао сам али аматер :). А жеља за да постанем тренер се јавила прије 10ак година, јавила се захваљујући Гусу Хидинку, по мени...једном од најбољих тренера. А и иначе обожавам тактику, надмудривање... :)  Па могао бих уписати,, три године траје школовање, прође то брзо...

Немам појма о спорту, али имам савет. :)))

Прво види да ли ће ти та школа икако помоћи да постанеш тренер (да ли је то добра и призната установа, а онда и да ли је диплома уопште битна за успех у том послу). Друго, преиспитај себе колико ти то заиста желиш, да је то оно у чему себе видиш и колико си спреман да жртвујеш да оствариш ту жељу. Факс није баш занимљив, има доста бубања које ти неће ничему служити. Онда наравно колико је технички изводљиво да студираш у другом граду, да путујеш стално, учиш неколико сати дневно, издржаваш се, не и притом не прснеш. :D

Само пробај да будеш рационалан кад будеш одлучивао.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Прво види да ли ће ти та школа икако помоћи да постанеш тренер (да ли је то добра и призната установа, а онда и да ли је диплома уопште битна за успех у том послу). Друго, преиспитај себе колико ти то заиста желиш, да је то оно у чему себе видиш и колико си спреман да жртвујеш да оствариш ту жељу. Факс није баш занимљив, има доста бубања које ти неће ничему служити. Онда наравно колико је технички изводљиво да студираш у другом граду, да путујеш стално, учиш неколико сати дневно, издржаваш се, не и притом не прснеш. :D

@Војвода7 и немој да се заљубиш на пола иначе си пуко :) 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Чуди ме да имаш савјет, шокиран сам :)

Требала би бити добра и призната установа чим се у њој Матеја Кежман школовао за тренера, има још познатих имена..  Колико сам чуо та академија је стварно добра, повезани су и са фудбалским савезом Србије... рецимо ппосле завршетка школовања треба полагати за лиценцу да би се могло радити као тренер... они који су се школовали на тој академији имају 50% попуста.. 

1 hour ago, Lady Godiva рече

Или боље да овај твој  савјет ставимо у један од корака како упропастити дијете :)

Подели на овим сајтовима

Hahahah Vojvoda, dadoh ti lajk za poslednji pasus. 

Da, da si ti dete od 13 pa bi to bilo tako. Al ti imas 33,davno nisi dete. 

A sto se tice upisa i godina. Jel si otkrio sta bi voleo? Jel imas plan, zelju da se tome posvetis? Da li si u svojim prethodnim zamislima odustajao kad bi nailazio na teskoce ili si dovrsavao do kraja? Ako si u drugim zivotnim stvarima pokazao da si dovoljno istrajan kad naidju teskoce, da ipak postignes sta je potrebno, ne vidim zaista ni jednu prepreku. 

Da li ce bit lako, Bog zna. Mozda oce mozda nece. 

Al sigurno ce biti drugacije bas zato sto si sad zreliji i pametniji. 

Nemas ti ono zenu, sitnu silnu decu i jedini si izvor prihoda od kojih zavisi egzistencija nekoliko ljudi pa da se sad premisljas da li da ostavljas siguran posao kad imas ratu kredita i gladna usta. I tad je to moguce i izvodljivo samo riskantnije. Ti nisi u toj poziciji i iskoristi to. To ce ti biti i nova prilika da upoznas neke nove ljude drugacijeg pogleda na svet i da izadjes iz kolotecine. 

Iz mog ugla fantasticna stvar, samo napred! 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Војвода7 рече

Или боље да овај твој  савјет ставимо у један од корака како упропастити дијете :)

А онда извини, сине. Поступај непромишљено.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Војвода7 рече

Фудбалску академију у Београду-смјер тренер :)

Ja sam bio ubeđen da bi ti upisao kod Miroljuba fakultet za naturale medicinu  pa da kao najbolji srpski lekar svih vremena ili novijoj političkoj istoriji Srbije dr Branislav Peranović lečiš srpsku omladinu od demona...:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

Ja sam bio ubeđen da bi ti upisao kod Miroljuba fakultet za naturale medicinu  pa da kao najbolji srpski lekar svih vremena ili novijoj političkoj istoriji Srbije dr Branislav Peranović lečiš srpsku omladinu od demona...:D

Haha mogao bi spojiti ovaj trenerski sa Mikijevim faksom pa da lijeci narkomane iscpucavanjem dropki( drop kick)u glavi.:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Jadno dete, samo još neka kamenjarka da ga ne savata :(.

ja bih povela baba Stoju sa sobom u Bgd na studije, što je sigurno sigurno je

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...