Снежана Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 "Je l' smem da ti promenim pelenu?": Ekspert za seksualnost kaže da treba da za sve tražimo dozvolu bebe Ove izjave su izazvale burne reakcije javnosti, nazivajući ih "levičarskim ludilom" Datum: 11/05/2018 0 komentara FACEBOOK TWITTER PINTEREST GOOGLE+ Foto: Screenshot Youtube Dien Karson, ekspert za seksualnost iz Australije, izjavila je da bi roditelji trebalo da traže dozvolu svoje dece pre nego što im promene pelene. To je, rekla je ona na australijskoj ABC televiziji, u cilju uspostavljanja "kulture pristanka". Kako bi se poštovali izbori dece i uspostavili tolerancija i uvažavanje od kolevke, Karson kaže da bi roditelji trebalo da pitaju svoju decu pitanja poput: "Sad ću da ti promenim pelenu, je l' to OK?" Naravno, Karson kaže da ne bi trebalo očekivati verbalni odgovor. "Ali ako ostavite prostor i sačekate govor tela i kontakt očima, onda stavljate detetu do znanja da je njihov odgovor bitan", izjavila je Karson, koja sebe na Tviteru opisuje kao "seksualnog edukatora, govornika i autora". Ove izjave su izazvale burne reakcije javnosti, nazivajući ih "levičarskim ludilom". Jednom korisniku Tvitera je laknulo: "Dobre vesti! Moja tromesečna beba mi nijedanput nije dala pristanak da joj promenim pelenu, pa ja nisam! Mnogo manje posla ovako...", prenosi Independent. https://www.nedeljnik.rs/magazin/portalnews/je-l-smem-da-ti-promenim-pelenu-ekspert-za-seksualnost-kaze-da-treba-da-za-sve-trazimo-dozvolu-bebe/ Лидија Миленковић, goranger, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Болес. Тешка болес . Војвода7, kordun, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Jednom korisniku Tvitera je laknulo: "Dobre vesti! Moja tromesečna beba mi nijedanput nije dala pristanak da joj promenim pelenu, pa ja nisam! Mnogo manje posla ovako...", obi-wan, Grizzly Adams, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Управо сада, RYLAH рече Болес. Тешка болес . па ја просто нисам знала да ли да сместим тему у разбибригу или зону сумрака. П:С: имам још једно питање, ако неко зна, да ли се можда ово односи и на животиње, елем јутрос када сам Аћиму променила пелену, чудно ме је гледао, да ли је он то мени неке знаке давао, бојим да ми пас не претрпи неке последице или трауме да има. Лидија Миленковић, Вилер Текс, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 На чему ли је кад овако лупа? Grizzly Adams, obi-wan and kordun је реаговао/ла на ово 1 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Šta je nama istanbulska dala, da imamo Erdolfa za maršala! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Hahha, kuda plovi ovaj brod, ccc sta jos nece da smsle dokoni ljudi. obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Није проблем што нека будала нешто каже, проблем је што они владају и што нас тероришу, разне будалаштине нам намећу као нормалне. Шака болесних људи влада свијетом и тај свијет мијењају тако да ће и он да постане болестан као што су и они... Sofija_ and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 23 часа, Снежана рече Ekspert za seksualnost kaže пре 23 часа, Снежана рече sebe na Tviteru opisuje kao "seksualnog edukatora, govornika i autora" Смо се ви смејте... Очигледно је нису питали као бебу да ли да јој мењају пелене и видите шта јој се десило.... Vesna Milovic and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Не бих да браним ову, али изгледа да је хтела нешто друго да каже, па је испала психо како је ово срочила. Изгледа да јој је поента била да је важно да родитељи од раног детињства покажу деци да им је важан њихов пристанак. И да их зато треба као питати да ли се слажу да им се промене пелене, и онда мало сачекати да примете да је родитељима важна њихова реакција. И онда им наравно променити пелене (чак ни SJW нису толико ретардирани да очекују да беба да вербални пристанак). Бар сам стекао такав утисак из чланка са Snopes-а Lady Godiva, Војвода7, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 5 минута, GeniusAtWork рече Не бих да браним ову, али изгледа да је хтела нешто друго да каже, па је испала психо како је ово срочила. Изгледа да јој је поента била да је важно да родитељи од раног детињства покажу деци да им је важан њихов пристанак. И да их зато треба као питати да ли се слажу да им се промене пелене, и онда мало сачекати да примете да је родитељима важна њихова реакција. И онда им наравно променити пелене (чак ни SJW нису толико ретардирани да очекују да беба да вербални пристанак). Бар сам стекао такав утисак из чланка са Snopes-а zbog takvih ideja i imamo debile na ulici nesposobne za zivot, al dobre za manipulaciju obi-wan, Снежана and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 18 часа, GeniusAtWork рече Не бих да браним ову, али изгледа да је хтела нешто друго да каже, па је испала психо како је ово срочила. Изгледа да јој је поента била да је важно да родитељи од раног детињства покажу деци да им је важан њихов пристанак. И да их зато треба као питати да ли се слажу да им се промене пелене, и онда мало сачекати да примете да је родитељима важна њихова реакција. И онда им наравно променити пелене (чак ни SJW нису толико ретардирани да очекују да беба да вербални пристанак). Бар сам стекао такав утисак из чланка са Snopes-а Ne znam šta je mislila il htjela ali izgleda da to nije sasvim loša ideja. Tako mladenci mogu mladoj uvijek reći: "Ja pitao dijete, mogu li te presvući a ono mi veli, ma jok, kakve pelene i presvlačenje, ti odmah idi u kafanu na pivo a zovni mi ovdje mamu"" Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 @Снежана Nemo` se ljutis, ali ovo je tema za Zonu, a i tamo ce jedva da se uklopi. Sigurno ne za "Brak i porodica"... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука