obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 14 минута, cloudking рече Sta? Kako sta - pa svrab... nego - posto, jasno, mi ostali bez tebe nemamo pojma, bio bi red da nam ovako svima djuture protumacis ovaj snimak, da i mi nesto naucimo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Управо сада, obi-wan рече ipak se vidi iz orbite da je zenska prosto odlepila, i to na liberalan nacin... Pa dobro, svaka ludaja ima danas net da kaže svoje mišljenje, jer zaboga ima svako praaaavooo na svoje mišljenje...jebalo nas mišljenje i praaavo na isto . Ne možemo svaku budalu ozbiljno shvatiti, nije sve tako crno. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 15 минута, obi-wan рече posto, jasno, mi ostali bez tebe nemamo pojma Napokon tracak razuma пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 4 минута, cloudking рече Napokon tracak razuma Nema vrdanja, cekamo tumacenje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Nema vrdanja, cekamo tumacenje... Pa vec sam napisao? Ukratko, preterana reakcija na ne tako preteranu izjavu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 1 минут, cloudking рече Pa vec sam napisao? Ukratko, preterana reakcija na ne tako preteranu izjavu. Nasa je preterana reakcija, ali da nam kazes sta si ti to video sto mi nismo... cekamo prosvetljenje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Nasa je preterana reakcija, ali da nam kazes sta si ti to video sto mi nismo... cekamo prosvetljenje... Ne bih se ponavljao, al posto si mi ti generslno ok lik, evo citiracu @GeniusAtWork koji je to objasnio ko ja da sam ga napisao "Изгледа да јој је поента била да је важно да родитељи од раног детињства покажу деци да им је важан њихов пристанак. И да их зато треба као питати да ли се слажу да им се промене пелене, и онда мало сачекати да примете да је родитељима важна њихова реакција. И онда им наравно променити пелене (чак ни SJW нису толико ретардирани да очекују да беба да вербални пристанак)." пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 48 минута, cloudking рече Ne bih se ponavljao, al posto si mi ti generslno ok lik, evo citiracu @GeniusAtWork koji je to objasnio ko ja da sam ga napisao "Изгледа да јој је поента била да је важно да родитељи од раног детињства покажу деци да им је важан њихов пристанак. И да их зато треба као питати да ли се слажу да им се промене пелене, и онда мало сачекати да примете да је родитељима важна њихова реакција. И онда им наравно променити пелене (чак ни SJW нису толико ретардирани да очекују да беба да вербални пристанак)." Ok, na to je vec Grizli lepo odgovorio... пре 16 часа, Grizzly Adams рече Чак и та ”разумнија” варијанта је сулуда... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Ok, na to je vec Grizli lepo odgovorio... Ok. Prihvatam. Vaspitanje dece je ipak nesto gde savki roditelj ima pravo da formira svoj pristup. Meni je nerazuman taj "ja tarzan ti dzejn" pristup vaspitanju. Deca su osobe, licnosti a savremena pedagogija ukazuje da se karakterne crte za ceo zivot forimraju u prvih par godina zivota. To sto dete u tom periodu ne moze precizno da komunicira na znaci da je amorfna masa nesposobna za ucenje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 3 минута, cloudking рече Ok. Prihvatam. Vaspitanje dece je ipak nesto gde savki roditelj ima pravo da formira svoj pristup. Meni je nerazuman taj "ja tarzan ti dzejn" pristup vaspitanju. Deca su osobe, licnosti a savremena pedagogija ukazuje da se karakterne crte za ceo zivot forimraju u prvih par godina zivota. To sto dete u tom periodu ne moze precizno da komunicira na znaci da je amorfna masa nesposobna za ucenje. Nije nikakva tajna kako se deca uce bilo cemu, ljudi to rade vec hiljadama generacija, a savremena psihologija sve to uredno zaobilazi i postavlja se kao da svet pocinje od nje. I upravo ovo sto se ova mucena zenska provaljuje odlican je dokaz za to, i sve u svemu - beskrajno je daleko od bilo kakvog ucenja dece bilo cemu. Da upotrebimo onaj opusteniji recnik - pseudoliberalna bljuvotina, koja nema dodirne tacke sa zdravim mozgom. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Nesto razmisljajuci ,.....verovatno je sledeci korak,.....da, cekamo, da nam dete da' znak, kada je spremno da proguta neki zalogaj ,.....pa, da se nova tema zove,.... Jel' smem da te nahranim,..... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 25 минута, obi-wan рече Nije nikakva tajna kako se deca uce bilo cemu, ljudi to rade vec hiljadama generacija, a savremena psihologija sve to uredno zaobilazi i postavlja se kao da svet pocinje od nje. I upravo ovo sto se ova mucena zenska provaljuje odlican je dokaz za to, i sve u svemu - beskrajno je daleko od bilo kakvog ucenja dece bilo cemu. Da upotrebimo onaj opusteniji recnik - pseudoliberalna bljuvotina, koja nema dodirne tacke sa zdravim mozgom. Ah da... izvini konstantno zaboravljam satanisticki aspekt moderne nauke i medicine... jbt nikad necu nauciti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 1 сат, cloudking рече Ah da... izvini konstantno zaboravljam satanisticki aspekt moderne nauke i medicine... jbt nikad necu nauciti... Ne znam o cemu pricas, ja sam po srpski napisao, ako treba mogu da prevedem i na engleski. Dakle, kad vidim ovu jadnicu, banalno je jasno da je ta vrsta psihologije koju ona zastupa, prosto rascovecena, bezglava i sludjena. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Ne znam o cemu pricas, ja sam po srpski napisao, ako treba mogu da prevedem i na engleski. Dakle, kad vidim ovu jadnicu, banalno je jasno da je ta vrsta psihologije koju ona zastupa, prosto rascovecena, bezglava i sludjena. Pogresan pristup. Ne treba uopste da je gledas... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука