Jump to content

Свети Архијерејски Сабор 2018. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ко зна можда Григорије иде у Франкфурт један од три финансијска центра поре Вол Стрита и Лондона да се обогати пошто је и овде за црквени новац куповао акције и направио огромну штету, али ми Срби овде њему нисмо дорасли па је отишао тамо да испроба своје способности које је научио на сарајевском асфалту.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Августин рече

Ко зна можда Григорије иде у Франкфурт један од три финансијска центра поре Вол Стрита и Лондона да се обогати пошто је и овде за црквени новац куповао акције и направио огромну штету, али ми Срби овде њему нисмо дорасли па је отишао тамо да испроба своје способности које је научио на сарајевском асфалту.

Па коме сад да верујемо Блицу или Августину? 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Па верујте својој памети да човек који је тражио да патријарх Павле одступи и да он буде патријарх који је имао преко 100 запослених у фирмама које је за црквени новац отварао,који је претио владикама на сабору да ће их тућ-прекјуче еп.Иринеју Буловићу.Који је ишао без мантије што смо сви видели мора некако да буде награђенА Блиц па сви знамо да су то антицрквене новине.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Августин рече

који је претио владикама на сабору да ће их тућ-прекјуче еп.Иринеју Буловићу.

Значи прави човек за Немачку, и за туче по црквама. Да среди тамо стање.

Подели на овим сајтовима

Па и стотине, можа и хиљаде миграната да запосли по фирмама које тамо отвори ваљда. Немачка је пуна. :0205_whistling:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ведран* рече

Па и стотине, можа и хиљаде миграната да запосли по фирмама које тамо отвори ваљда. Немачка је пуна. :0205_whistling:

Може и лепода то организује да то отвори за црквене паре,а сам да узима добит.Милслим да ће му тамо стићи финансијска контрола врло брзо.

Подели на овим сајтовима

Људи моји, мене интересује једна ствар. Ако све те владике наводно узимају стално неке силне паре, у шта их троше. То јест, шта ће им? Не плаћају воду, струју, телефон, комуналије, стан, храну, превоз, па ни одморе, све што нормални свет плаћа. 

Купе понекад скупу панагију, жезал, митру, одежду, а и то већином добију на поклон. За шта им дакле служе те паре? 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Људи моји, мене интересује једна ствар. Ако све те владике наводно узимају стално неке силне паре, у шта их троше. То јест, шта ће им? Не плаћају воду, струју, телефон, комуналије, стан, храну, превоз, па ни одморе, све што нормални свет плаћа. 

Купе понекад скупу панагију, жезал, митру, одежду, а и то већином добију на поклон. За шта им дакле служе те паре? 

Не узимају све владике паре нити сви имају по 100 запослених у фирмама које је Григорије на своје име а за црквене паре отварао.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

Не узимају све владике паре нити сви имају по 100 запослених у фирмама које је Григорије на своје име а за црквене паре отварао.

Не разумем како то на своје име? Као његове личне фирме или Црквене фирме?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ведран* рече

Не разумем како то на своје име? Као његове личне фирме или Црквене фирме?

За црквене паре на своје име и име своје родбине можда и оног кретена из Житомислића који га опонаша и иде у цивилу.

Подели на овим сајтовима

Који попови иду у цивилу?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Григорије и тај из Житомислића.Па зар ниси видео како Григорије седи у кафићу у цивилу и даје благослов иза леђа да ни не погледа човека.Било је у свим новинама.

Подели на овим сајтовима

Значи има приватне фирме. Послују ли добро? Ако добро послују овима у Немачкој се посрећило. Он сад има да спаси епархију од финансијске кризе. :)

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Значи има приватне фирме. Послују ли добро? Ако добро послују овима у Немачкој се посрећило. Он сад има да спаси епархију од финансијске кризе. :)

јок потисао за Бајерн

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...