Jump to content

Psihopate među nama

zejak

Препоручена порука

Има један проблем на овој теми а то је да ће већина психопата рећи да је препознала психопату.

Nema sanse. Da na 500 naletis, uvek ce te 501 prevariti.

1) Овај човек мени не личи на психопату , човек је једноставно поремећен .

2) Ханибал Лектор би га појео за доручак .   

1) Hmmm, ne vidim razliku... Istrazivala sam, veruj mi. Samo sto je ovaj klinac pukao u 22. godini zivota i ubio sestoro ljudi, pa posle i sebe. Stravicno je koliko mrznje moze da se sakupi u tako mladom coveku.

2) Mnogi ne docekaju starost, btw. Previse su nestabilni (i, licno, ne verujem da mogu da se razviju u "profesionalne psihopate", kako je u prethodnom videu navedeno, bas iz ovog razloga).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Psihopata ne podrazumeva nekog ko uzme nož i napravi masakr.

Zavisi koliko im je amigdala ostecena... Nemaju normalan ljudski strah, neki misle da su potpuno nedodirljivi (bogovi) i da ne mogu biti porazeni/uhvaceni. Ako se i desi - ne mogu da razumeju zasto ih iko kaznjava, obzirom da su sebi centar sveta (svi ostali su ludi i nerazumni). 

Па бре, из авиона видиш да је ударен . Психопате би требало да буду суптилни , тешки за провалити . 

Ovo je decko je imao samo 22 godine (nisu svi podjednako "prevejani") i snimio je ovo par dana pre masakra koji je planirao godinu dana, ostavio je i svoj pisani manifesto. Ne pricaju oni ovako uzivo, ali sam link postavila samo da bi ljudi primetili kontradiktornosti. Konkretno za ovog decka - komsije i poznanici kazu da je bio povucen i sumoran, nista vise.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

ja uvijek psihopatu zamisljam sa cvikerama i celavom glavom, mozda je to do filmova dok jos nisam bio zrela licnost, sta ga ja znam

ma jok, to je opis ženinog ljubavnika, psihopate iz filmova su ti one kamiondzije što ti uvek stanu u nedodjiji, kad ti se pokvati auto.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Врсте психопата:

Narcisoidi

Žrtve

Prevaranti

Zloće

Profesionalci

Sto se tice "vrsta" - psihopate su sve ovo u jednom.

А како се сад ту онда постаје овај задњи што би се 'но у нас казло fuckin' pro, ил' avanzuje, ако је све то тако... да не речем all inclusive?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Nikako, zavisi ti od KI.  :D Sreca pa nisu mLogi tol'ko pametni za dublje usavrsavanje. 

419px-Serbian_vehicle_license_plate_code

http://sh.wikipedia.org/wiki/Registarske_oznake_motornih_vozila_u_Srbiji

Сва је срећа те сам се на време професионално усавршио, широко... Иначе би, а како је 'вод већ и кренуло, од тог твог IQ помис'ио да ту нешта зависи и од регистарске ознаке за Kikindu. Да не речем sofisticiranо.

Подели на овим сајтовима

Psihopate umeju biti i oni koji mnogo cute, ne mislim tu na svete starce lol, nego na one sto cute o sebi i ne zele da se mnogo otkrivaju, ili jednostavno cute jer im je um blokiran psihopatologijom, a sad raznih je vidova i stupnjeva psihopata.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

:))

Немам ја тога. Ај, дај на вересију. И на лепе очи.  :)))

Час' свакоме, ал' вересија...

Istrazivala sam, veruj mi.

Опрости, ја сам тек сад схватио да си женско. И да имаш лепе очи, наравно.

Подели на овим сајтовима

Psihopata nema konkurenciju.

Мислим да је та изјава демантована овим експериментом

https://www.youtube.com/watch?v=BA4dZ6NVNbk

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...