Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мислим да нису они,био је један пар,који су релативно били анонимуси на форуму, они су први ушли у брак са овог подфорума,али нема шансе да се сетим њихових имена...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Здраво свима колико вас има!! :))):))) Ја сам нова њушка  :)))  на овом форуму. Добио сам препоруке од једног мог познаника који је некада писао овде, каже да сте сјајни па сам дошао то да проверим. Дружимо се :D

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2015. at 19:10, Зосима рече
Мислим да нису они,био је један пар,који су релативно били анонимуси на форуму, они су први ушли у брак са овог подфорума,али нема шансе да се сетим њихових имена...
mozda mislis na n65e3UR.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Хехе,Џеси све зна, да на њих... :good2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Svetlost svetu,

Који друг?

Када је и шта писао овде?

Зашто више не пише?

Зашто ти је дао препоруке, а он више не пише на форуму?

:))):)):))) 

П.С. Добродошао :)

Мада не би било лоше да одговориш на ових пар питања :)

ceb0f_news_1309.jpg

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2015. at 16:59, Morticia Addams рече

@@Svetlost svetu,

Који друг?

Када је и шта писао овде?

Зашто више не пише?

Зашто ти је дао препоруке, а он више не пише на форуму?

:))):)):))) 

П.С. Добродошао :)

Мада не би било лоше да одговориш на ових пар питања :)

Не знам како је уписан овде, није више стизао због факса, упознали смо се када сам купио његов стари компјутер. После дужег разговора, зготивили смо се и схватили да имамо слична интересовања и погледе на свет. Предложио је овај форум јер каже да је ове продубио своје знање о Богу, било му је занимљиво да чита шта људи пишу овде јер сваки одговор је деловао истинито и ако се сваки разликовао.

Ето, ваљда си ме скапирала :)

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошли сви нови чланови.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Pozdrav prijatelji,nov sam na forumu .. nadam se da cete me prihvatiti :) i da ce biti meni interesantnih tema u kojima cu moci aktivno da ucestvujem. Malo me zacudilo zbog cega retko ko ima svoju fotografiju na profilu jer bar na ovakvom mestu nisam ocekivao da ljudi nemaju sigurnosti i poverenja,mada i to verovatno ima svoje razloge :)

Подели на овим сајтовима

On 19. 7. 2015. at 8:57, marko pavlovic рече
da ce biti meni interesantnih tema
u to ne sumnjaj.... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Dobrodošao Marko, rado prihvatamo sve dobronamjerne ljude a kad procunjaš malo sigurno ćeš naći dosta zanimljivih sadržaja shodno tvojim interesovanjima, a nadamo se, i dati doprinos učešćem...

Подели на овим сајтовима

Добродошао, Марко, на највећи православни портал .1399.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...