Jump to content

Лепша жена

Препоручена порука

Управо сада, Broken рече

Baš juče ulazim u zbornicu i na vratima koleginica, onako iskreno ( nije imala vremena da se iskontroliše) usklikne."Kako si lep!?"

I šta sad ja da kažem ?

Znaš šta sam rekao? Rekao sam."To je zbog kaputa." Eto. I realno, bilo je zbog kaputa. Neki Zarin od prošle godine što sam na sniženju uzeo. Imam i sliku.

Mislim, navikne čovek na to. I na te poglede ženske. Ja to sve primetim...muškarac to prosto oseti. :smeh1:

Tebe treba uokviriti, i staviti na zid, između vilerovih goblena. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Juanito рече

тадашњи дечко, а данашњи муж фитнес модела

Кад смо код ње, причала она једном мојој жени: “Живела сам на Тајланду и у Дубаиу, кретала се у џет сет свету, упознала милијардере са јахтама, добијала понуде за брак од њих и којекаквих других богатих. А ја баш волим скупа путовања и живот на високој нози, навикла сам. Ал кад сам упознала М, знала сам да бих радије с њим живела у Београду.” Толико о алфама, статусу, парама и женама које само то хоће. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Danijela рече

Dzu, lutko jel i na spisku ako zavidis nekom na intelektu, obrazovanju, elokventnosti...?

Није, за особине можемо да отворимо другу. :)

Паде ми на памет, објективна естетика је упитна + пример треба да буде чист од претпоставки да се жели туђе, па можда овако:

Може ли се бити љубоморан на родитеља који има дете боље/успешније од Вашег (у музици, рецимо, бољи гитариста? И то објективно бољи, добија награде и тд.)?

И да, ако се не слажете са примером, објасните зашто је пример "лепша супруга" нешто тотално другачије. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Још увек не, бићу за коју годину. 

за 2 до 2,5 године

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Broken рече

Baš juče ulazim u zbornicu i na vratima koleginica, onako iskreno ( nije imala vremena da se iskontroliše) usklikne."Kako si lep!?"

I šta sad ja da kažem ?

Kakva drska objektivizacija! Da popije disciplinsku, pa ce sledeci put prvo malo da zastane pre negoli zausti... Ne misli ona kakav ti zrvanj moras da nosis svaki bogovetni dan sa sobom...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Џуманџи рече

Заиста сматраш да овај натурални проблем дисциплинска може да реши? :945729:

Kad tako formulises, onda shvatam da je neophodan visestruki UNDO, sve do onog kobnog vremena kad su im dozvolili da se skoluju, a potom i ulaze u istu zbornicu...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, drvce рече

Kakva drska objektivizacija! Da popije disciplinsku, pa ce sledeci put prvo malo da zastane pre negoli zausti... Ne misli ona kakav ti zrvanj moras da nosis svaki bogovetni dan sa sobom...

Da. Drska objektivizacija. Osećao sam se tako jeftino.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Namučila se sirota. A sad verovatno živi u bedi i siromaštvu, jer je izabrala pravu ljubav u Beogradu, posle svih lažnih koje je imala po svetu.

Dirljivo. :cmizdrenje:

Фале ти овде неки наводници- појма немам где ;):smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Namučila se sirota. A sad verovatno živi u bedi i siromaštvu, jer je izabrala pravu ljubav u Beogradu, posle svih lažnih koje je imala po svetu.

Dirljivo. :cmizdrenje:

За разлику од тебе, нисам је никада чуо да је закукала о било чему. И пре брака и до дана данашњег зарађује за себе. Оца су јој убили наркоси кад је била дете. Стиди се, срамото једна. Ако је стварно тачно да те “ниједна неће”, то онда није због тога што си ружан или сиромашан, него због тога што си отрован. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Neša_ рече

Ono što si prethodno napisao, drugačije izgleda.

А шта мене брига како ће теби нешто да изгледа? Написао сам чисто да бих илустровао нешто о чему расправљамо на свакој другој теми, а не да бих дао материјал теби и сличним ликовима да просипате отров. То уопште није рекла у контексту кукања и самосажаљевања. Латино жене у животу нисам чуо да кукају (осим неке од њих на свекрве). Ал заиста нисам дужан да теби објашњавам било шта. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Nisi ni mene čuo da kukam, a ne znaš ni kroz šta sam prošao.

:)))

Управо сада, Neša_ рече

Pre bih se oženio Srpkinjom koja nije lepa, nego strankinjom lepoticom.

Diskriminacija!
Uaaaaaa!!!!! :0120_angryy:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...