Jump to content

Лепша жена

Препоручена порука

Управо сада, Lady Godiva рече

Ма немој, тако сте програмирани? Сад је као Таја крив што вас није дебаговао, него је све грешке исправио тек код v2, жене.. 

It's a feature, not a bug. :)

• Оплаках :)) 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Није тако.

Жена је субјекат који бира најуспешније. Није симбол статуса жена као "објекат", него то што те је лепа жена одабрала.

Je l' ti to @Neša_ uzurpirao profil? :)))

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Е куд је отишо овај форум, кад главни администратори спамују теме....

Ето видиш доказ.

Нисам главни, али битно да ме жене тако доживљавају... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ето видиш доказ.

Па знају оне ( видиш шта ради подсвест ) ко је богати Амер...:))

Сва твоја писања и постови не би имали исту важност и занимљивост да ниси богати Амер....цццц 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Paradoksologija рече

"Muž moje komšinice je objektivno zgodniji od mog, te joj ja zavidim iako nije jasno da mi se on konkretno sviđa" je prilično neobičan sentiment, ali dati citati deluju kao da se upravo na to odnose.

Јесте од помоћи. Тачно мој утисак кад прочитам неки од примера из првог пост-а.

Стварно занимљив феномен, наилазила сам и раније на такве... формулације, него ето, јутрос се потрефило да читам баш та 2 текста један за другим и помислих: "Поспана сам. ДежаВу" :D па реко' да отворим тему, можда стварно постоји. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

It's a feature, not a bug. :)

Ахаам.. то ти мислиш. 

Ај сад озбиљно. Да ли је теби битније да поред себе имаш жену због које ће ти мушкарци завидети, јер је она симбол тога колико си алфа, успешан, заводник, фаца.. или некога ко те чини срећним? 

Мсм није ми јасно то да ти је нека особа статусни симбол. Кога заболе шта мисле остали мужјаци из чопора..? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Ето видиш доказ.

ma dobro to, nego jesi li stvarno bogat, pitam za komšinicu :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Џуманџи рече

Мислим да је тема јако занимљива, волела бих да чујем лична искуства са овим и оваквим видом (типом?) љубоморе. 

Nikad nisam o ovome razmišljao. Sad, kad već jesam, mogu da primetim kako nemam takvo iskustvo, da sam ljubomoran što neko ima lepšu ženu. Zavist sam primećivao u vezi sa drugim stvarima, najviše zbog materijalnog stanja, sposobnosti i uspeha drugih muškaraca ( zato Grizlija stalno pitam jel' bogataš). 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Lady Godiva рече

За згодног нас је баш брига. Таквих има колико хоћеш. Али за богатог очи вадимо. :0212_rolleyes:

Odvratne ste. 

Žene su ovratne. :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Ај сад озбиљно. Да ли је теби битније да поред себе имаш жену због које ће ти мушкарци завидети, јер је она симбол тога колико си алфа, успешан, заводник, фаца.. или некога ко те чини срећним? 

Види, једно је кад седнеш па размишљаш шта би рационално хтео. Мени и вероватно сваком нормалном је свакако битно да имам некога с ким сам срећан.

Сасвим друга ствар је како ти раде подсвесни инстинкти. То је оно што кажем да смо "програмирани".

Е сад, колико ко доноси одлуке свесно, а колико утиче подсвест то је друго питање... Мислим да кад се гледа просек, на великом узорку, доћи ћемо до резултата да углавном преовлавају инстинкти. Због тога вероватно и толико несрећних бракова, веза итд.

пре 13 минута, Lady Godiva рече

Мсм није ми јасно то да ти је нека особа статусни симбол. Кога заболе шта мисле остали мужјаци из чопора..? 

За мушкарце је то веома битно. Можда главна ствар.

Опет, говорим о подсвесном "програму". Свесно сви ми капирамо да није битно, али чим заборавиш тело аутоматски активира "default program". Зашто се иначе мушкарци ломе да буду успешни у послу или некој активности? Људи све жртвују, време, здравље, сан...

Ево имаш леп пример и овде на форуму ако гледаш ове жустре дискусије међу мушкарцима. То је 90% борба ко ће да буде "главни".

Осталих 10% ја напишем нешто паметно, пошто сам већ главни... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Можда је фора у томе што је насиље неприхватљиво када је стицање (чега год, друштвене битности, статуса, положаја на двору и сл.) у питању. Мсм, сад не можеш да одсечеш главу човеку и добијеш његов посао/титулу, па се то надметање преоријентисало на одлике онога што си стекао (брз ауто, добро плаћен посао, лепа супрга)... Сад, дакле, нема отимања, али има надметања око онога што не смемо насилно да присвојимо.  Лупам :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

Осталих 10% ја напишем нешто паметно, пошто сам већ главни... :smeh1:

Чика Гризли, не гледај број плусића. Лајкују те људи јер мисле да можеш да им средиш грин кард. :D

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

Зашто се иначе мушкарци ломе да буду успешни у послу или некој активности? Људи све жртвују, време, здравље, сан...

Па добро, капирам да људи воле да су увек најбољи и први. Мислим имам и ја то у себи, само што сам испред свега мега горда и пуна себе, па ме у исто време буде и брига шта мисле мишеви. :D

Али кад размислим иако бих можда негде волела да девојке буду љубоморне и мисле како имам најбољег мушкарца поред себе, некако су ми слађи они који нису good on paper и вероватно је то што би неко помислио "шта тражи с њим" још један плус. Исто тако бих пре возила неког маленог хибрида него Ауди Р8, и имала малу кућу која је по мом укусу, него неку вилу.. Или је женска природа другачија или код мене то нешто не шљака како треба. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...