Jump to content

Сексуално образовање

Оцени ову тему

Гласање  

20 члановâ је гласало

1. 1. Треба ли увести сексуално образовање

• Да
      11
    • Не
      9

Препоручена порука

On 6. 3. 2018. at 19:56, Juanito рече

Ја сам имо кеца ко врата из тог предмета. Поклонили ми тројку да бих прошао разред.

Expand  

Nije pravo baš za svakog...  :tongue:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

U medjuvremenu, u hodniku skole...

...

- Sigde, Dzoni brateeee?... eee - iz keca u dvojku!

- Jbtttt... care, kralju!, iscega matori??

- Ma iz onog ustavnog s...nja. Ti, s`a imate sad?

- Seksualno! E, ova sto nam drzi....uhhhhh... s`o bi kod nje ja isho na popravni!...hhhaaaa!...

- E jmti mukuuu... blago bre vama! Mi to tek u petak...

- Pa s`a imate sad jbte?...

- Ma veronauku i gradjansko...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 20:31, Сања Т. рече

Ја сам промашила тему :scratch_head:

Мислила сам да се питање односи на форум- Да ли на форум треба увести СО. , па дадох позитиван глас :blush::stadaradim:

Expand  

Ti si toliko slatka sa ovim priznanjem, :-))) 

na forumu ga ima I previse ali ko o cemu baba o ustipcima... 

kakav nam je znacaj podvizavanja, narocito u vreme svete cetrdesetnice ako je sve dozvoljeno, a znamo da nam nije sve na korist....

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 20:37, Grizzly Adams рече

Ајде деци још да смучите и секс... :(

Expand  

Taj rad...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 20:37, Grizzly Adams рече

Ајде деци још да смучите и секс... :(

Expand  

Realno, čitala sam neke statistike po kojima deca koja su imala opširno seksualno obrazovanje kasnije ulaze u polne odnose. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 20:12, Гајић рече

Хаха 12:smeha:

А зашто онда сексуално образовање? Да се боље распале? Дидем сутра и сваком детету купим "Кама Сутру" :D 

Expand  

Овако се са мном не разговара. Свако добро.

On 6. 3. 2018. at 20:34, obi-wan рече

To bi postao TOP omrznuti predmet, ispred matematika, hemija i fizika zajedno.

Expand  

Јер су деца уверена да "то није за њих". Наравно, никада се и не би увео тај предмет у ОШ*, онако велим. :)

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 20:47, Paradoksologija рече

Realno, čitala sam neke statistike po kojima deca koja su imala opširno seksualno obrazovanje kasnije ulaze u polne odnose. 

Expand  

Па то ти кажем.

Кад те о томе учи сексуално фрустрирана, хронично загорела наставница биологије само имаш проблеме после...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 21:14, Џуманџи рече

Јер су деца уверена да "то није за њих". Наравно, никада се и не би увео тај предмет у ОШ*, онако велим. :)

Expand  

Ono, nastavnici se ne bi bunili, to bi im bio koji % vise...

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 21:19, Grizzly Adams рече

Па то ти кажем.

Кад те о томе учи сексуално фрустрирана, хронично загорела наставница биологије само имаш проблеме после...

Expand  

Da li mislimo na iste stvari kad kažemo "seksualno obrazovanje"?

Ja mislim na proste činjenice o reprodukciji i reproduktivnom zdravlju, ne znam na šta ti misliš... :0205_whistling:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 21:33, Paradoksologija рече

Ja mislim na proste činjenice o reprodukciji i reproduktivnom zdravlju, ne znam na šta ti misliš... :0205_whistling:

Expand  

А, ја мислио на оториноларингологију... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2018. at 21:33, Paradoksologija рече

Expand  

Da je mudrih glava, postojala bi i kakva akademija. Evo je imaju frizeri, i oni što obrve crtaju, a to od čega nam vrsta zavisi, sve se svelo na samouko. :dedica:
Pravda za Seksualnu akademiju!

Подели на овим сајтовима

Морам да вам испричам чему сам присуствовала.

Жена од око 30ак година, иначе мајка детета од 10 година је одбијала да иде на снимање јер каже да је можда трудна (каже да желе дете и раде на томе). Када ју је мед. сестра питала нешто везано за циклус, жена се скроз збунила. Није знала ни шта је она пита. Буквално није знала шта је овулација.

Ја сам била у шоку. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...