Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Veoma često razmišljam o večnosti. Kako će to izgledati, šta bih radio. Koliko sam shvatio čitajući Sveto Pismo, Raj je mesto gde Bog živi i mesto gde greh ne postoji. U Raju svi imaju večan život. Mene uvek uzbudi kada čujem tu reč, jer ne mogu da shvatim život koji nema kraja. Ponekad razmišljam, možda ću za to vreme moći da posetim sve galaksije i sve njihove zvezde, da vidim kako izgledaju drugi svetovi.

God-could-zap-us-out-of-eternity.jpg

Kako vi zamišljate večnost? Baš me interesuje kako vi vidite Raj. Jel vidite samo kao mesto gde Bog živi i gde ćete videti svoje voljene ili mislite da ima mnogo više od toga? 

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, WiseMan рече

Jel vidite samo kao mesto gde Bog živi i gde ćete videti svoje voljene

Meni je to najvaznije. Gospod, moji voljeni, mir, ljubav, radost medju ljudima.  

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Hm, zamisljam raj kao Liturgiju to mi je nekako to. Gospod s nam i mi svi sa Njime u Ljubavi. Nista okolo mi nesto nije padalo na pamet posto sama ta ideja stalne molitve(jedinstva duhovnog) mi je visa od bilo kakvih svetova galaksija i td.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Лапис Лазули рече

visa od bilo kakvih svetova galaksija i td

Zbog toga sam pitao "kako vi zamišljate večnost?" jer svako vidi drugačije pa me interesuje kako forumaši zamišljaju. 

Eto vidiš ja mislim da su te bezbrojne galaksije i bezbrojne planete stvorene sa nekim razlogom, samo ne znam koji je to razlog, ali verujem da postoji razlog. Možda su stvorene da nam krase noćno nebo, a možda je i nešto mnogo više. 

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, WiseMan рече

samo ne znam koji je to razlog, ali verujem da postoji razlog.

Verujem da tamo nema pitanja bez odgovora, da je sve cisto, kristalno jasno.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, WiseMan рече

Zbog toga sam pitao "kako vi zamišljate večnost?" jer svako vidi drugačije pa me interesuje kako forumaši zamišljaju. 

Eto vidiš ja mislim da su te bezbrojne galaksije i bezbrojne planete stvorene sa nekim razlogom, samo ne znam koji je to razlog, ali verujem da postoji razlog. Možda su stvorene da nam krase noćno nebo, a možda je i nešto mnogo više. 

Potpuno se slazem svi smo razliciti i u tome je lepota. Bese mi bas interesantno kad sam procitala to o galaksijama jer meni to nikad nije padalo na pamet a jesu lepe i zvezde i planete i galaksije, zaista cudesne.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, WiseMan рече

Pun Mesec, čisto nebo, logorska vatra, voljena osoba pored tebe. Ležite i maštate. Ugledaš i koju zvezdu padalicu.

Lepo, romanticno. Samo fali glavna Osoba-Hristos izmedju nas.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, WiseMan рече

Pun Mesec, čisto nebo, logorska vatra, voljena osoba pored tebe. Ležite i maštate. Ugledaš i koju zvezdu padalicu.

Gitara, pesma Ulicna svetiljka... ;) 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Неограниченост ума, простора и времена. Она мала радост коју сада осећамо кад упознамо неког новог, занимљивог или научимо нешто ново, прочитамо добру књигу или погледамо филм, научимо да свирамо пар нота на инструменту или пар речи новог језика, посетимо нови град или планину...

А замисли све то без икаквих ограничења. Прво без ограничења нашег ума и природе који раде "на резерви". Не само галаксије и планете, него читав Универзум, видљиви и невидљиви, бесконачна спознаја тајни фантастичног Универзума, а у тој бесконачности - Он. Творац. Који је и један од нас, Христос.

Брате мили, већ ми срце прескаче... надам се да имају хитну помоћ тамо... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Брате мили, већ ми срце прескаче... надам се да имају хитну помоћ тамо... :smeh1:

Stra'  te da ne riknes, a ? :))

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Зато ћеш тамо добити речи неисказане да то све опишеш :) 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Grizzly Adams рече

Неограниченост ума, простора и времена. Она мала радост коју сада осећамо кад упознамо неког новог, занимљивог или научимо нешто ново, прочитамо добру књигу или погледамо филм, научимо да свирамо пар нота на инструменту или пар речи новог језика, посетимо нови град или планину...

А замисли све то без икаквих ограничења. Прво без ограничења нашег ума и природе који раде "на резерви". Не само галаксије и планете, него читав Универзум, видљиви и невидљиви, бесконачна спознаја тајни фантастичног Универзума, а у тој бесконачности - Он. Творац. Који је и један од нас, Христос.

sad sam se setila zasto ti preskace srce: mozda zato sto si u opisu neogranicenosti, zaboravio (preskocio) da pomenes - neogranicena Ljubav! :-)

Zamislite neprestano uzlazenje iz ljubavi u ljubav, bez granica, afirmacija medju ljudima I sa Bogom! 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, "Tamo daleko" рече

sad sam se setila zasto ti preskace srce: mozda zato sto si u opisu neogranicenosti, zaboravio (preskocio) da pomenes - neogranicena Ljubav! :-)

Zamislite neprestano uzlazenje iz ljubavi u ljubav, bez granica, afirmacija medju ljudima I sa Bogom! 

Тек онда би ми прескочило срце... :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...